Γιατί εγώ έχω βρει; Μάλλον γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι καλό με τέτοια τιμή,απλά ίσως κάτι που να λες αξίζει τα λεφτά του.:ernaehrung004:
Φίλε μου έχεις κάποιες επιλογές,αλλά να θες ηχεία παθητικά απ'την μια,αλλά απ'την άλλην λες ότι βλέπεις για ενισχυτή αργότερα,το τι θα τα οδηγήσει για να παίξουν,πόσο μάλλον να είναι και δυνατά ούτε εγώ δεν ξέρω.:chinscratch:
Και απ'την μεριά του καλώδιου,το ένα καλώδιο που λες δεν γίνεται...
Αν πάρεις ενεργά ηχεία,θα έχεις ένα του ρεύματος,τουλάχιστον ένα καλώδιο ανά ηχείο,και τουλάχιστον δύο καλώδια για την σύνδεση με το pc σε αναλογικό,και ένα σε ψηφιακό.
Αν πάρεις παθητικά,τα ίδια πάνω κάτω,βάζεις και έναν ενισχυτή στο παιχνίδι όμως.
Επίσης ένταση μεγάλη μην περιμένεις σε αυτήν την τιμή,όλα είναι ψόφια από ευαισθησία,αλλά και να βρεις αν χωρέσεις ενισχυτή σε αυτήν την τιμή δεν θα έχει ρεύματα.
Βέβαια αναλόγως τι εννοείς δυνατά,γιατί ένα ηχείο με ευαισθησία 86db και 50w θα βγάλει 100db+ peak δηλαδή ικανοποιητική σταθμή για να ακούς δυνατά σε κοντινή απόσταση,αλλά μπορεί να θες να ακούς και να σε πιάνουν εμβοές μετά απ'την ένταση,οπότε δεν σου φτάνουν,αλλά σε αυτήν την τιμή δεν κάνεις και πολλά.
Αν θες να πάρεις κάτι καλούτσικο όπως τα Roister που λες δεν θα είναι και άσχημη επιλογή.
Αλλά αν θες ένταση μόνο δες τίποτα φτηνά PA ηχεία Tele με 12"-15" woofer παρέα με έναν Koda KD-255A επαγγελματικό.