Ηχεία για Pioneer SC-LX82

Χμ! Κάπως έτσι είναι Γιάννη, αυτό το "ψιλοτσιριχτά" που λες, μάλλον περιγράφει ακριβώς το πως μου ακούστηκαν κι εμένα σε μουσική. Βέβαια σε ταινίες δεν έχει τύχει να τα ακούσω.

και εγω συμφωνω.
Τα ακουσα και ειναι οντως τσιριχτα και με ειχαν ολο στην τσιτα....

Πολλοι μου λενε για τα Canton, οτι ειναι μελωδικα και "γλυκά".

Monitor Audio ,.....αν βρεις και την παλια σειρα RS8 που ειναι και δοκιμασμενη κτυπα την....λογικα θα πετυχεις και καλλιτερη τιμη ....διαφορες δεν εχουν με την καινουργια....ισα ισα βλεπω λιγο μικρότερη ευαισθησια.....ασε που κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι και πιο ομορφα ( δευτερευων παραγοντας επιλογης) .....παρε τηλ στο γνωστο καταστημα και ζητα να μαθεις αν εχουν αποθεμα απο την σειρα που σου λεω...θα τα παρεις φθηνοτερα...

Προσπάθησε να ακούσεις και τα Acoustic Energy.....

Τα άκουσα σήμερα και ήταν πολύ καλά. Καμμία σχέση με τα klipsch. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τα πάρω αλλά χωρίς το sub, διότι είναι $$$.
Στην θέση του σκεφτομαι κανένα Velodyne 10αρη.

Τα άκουσα σήμερα και ήταν πολύ καλά. Καμμία σχέση με τα klipsch. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τα πάρω αλλά χωρίς το sub, διότι είναι $$$.
Στην θέση του σκεφτομαι κανένα Velodyne 10αρη.

Αντε, και σε καμιά 10αριά ημέρες που θα πάρω κι εγώ τον SC-LX82 θα έχουμε το ίδιο σετ ενισχυτή - ηχείων.....-bye-

Τελικά έχω καταλήξει σε 2 επιλογές:
1. Monitor Audio rx6,rxc,rxw12,rxfx
2. Acoustic energy Aelite 3, Aelite 1, Aelite center, Velodyne VX 10MKII

Θα ήθελα παρακαλώ γνώμες από χρήστες που έχουν αυταάτα ηχεία.
Ευχαριστώ.
Αρης

Εγώ σου έγραψα την γνώμη μου. Εχω τα ΑΕ Aelite δύο χρόνια τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είχα γυρίσει διάφορα καταστήματα και είχα ακούσει πάρα πολλά ηχεία τότε, αλλά τα συγκεκριμένα με κέρδισαν αμέσως τόσο ηχητικά όσο και σχεδιαστικά.
-bye-

Σήμερα αγόρασα τα Acoustic energy Aelite 3, Aelite 1, Aelite center :D
Το Velodyne VX 10MKII σε λιγο καιρό. Πήρα και 2xACATAMA για τα πίσω ηχεία και ένα για το HiFi. Τσιμπησα και ενα ProJect PRM για να'χουμε να ακούμε και τα παλιά :guitarist:
Ευχαριστώ όλους για το input σας και φωτο κατά την Τετάρτη.

Σήμερα αγόρασα τα Acoustic energy Aelite 3, Aelite 1, Aelite center :D
Το Velodyne VX 10MKII σε λιγο καιρό. Πήρα και 2xACATAMA για τα πίσω ηχεία και ένα για το HiFi. Τσιμπησα και ενα ProJect PRM για να'χουμε να ακούμε και τα παλιά :guitarist:
Ευχαριστώ όλους για το input σας και φωτο κατά την Τετάρτη.

Καλορίζικα και καλές ακροάσεις Αριστείδη!!!

Αριστειδη καλοριζικα τα νεα πραγματα!!!...Μπορεις να μου πεις αν θες ποσο πηρες την atacama βαση για το hi fi και απο που?...Ειναι αυτη αν ειδα καλα στις φωτος σου που η βαση ειναι 22 εκ. και το πανω ραφι 18 εκ.?

Αριστειδη καλοριζικα τα νεα πραγματα!!!...Μπορεις να μου πεις αν θες ποσο πηρες την atacama βαση για το hi fi και απο που?...Ειναι αυτη αν ειδα καλα στις φωτος σου που η βαση ειναι 22 εκ. και το πανω ραφι 18 εκ.?

Ευχαριστω.
Σωστά τα λες. Το Rack έκανε 300 (η βάση) και 150 κάθε ράφι. Απο Ωδες.

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου.Μαλλον θα τα παραγγειλω απο αγγλια γιατι το κοστος τους ειναι στα μισα απο τι τα δινουν εδω.
Και παλι καλοριζικα και καλοακουστα!!!!

Σωστά θα κανεις αν δεν τα βιάζεσαι.
Προσεξε τα μεταφορικα διοτι ειναι βαριά.

H τιμη για την βαση (με τα μεταφορικα) ειναι 200 ευρω...και για καθε ραφι (με τα μεταφορικα) 109 ευρω.Παραδοση σε 5 με 7 εργασιμες ημερες.Παραγγειλα ηδη την βαση και αναλογα πως θα βαλω τα μηχανηματα θα παρω και ραφακια...

H τιμη για την βαση (με τα μεταφορικα) ειναι 200 ευρω...και για καθε ραφι (με τα μεταφορικα) 109 ευρω.Παραδοση σε 5 με 7 εργασιμες ημερες.Παραγγειλα ηδη την βαση και αναλογα πως θα βαλω τα μηχανηματα θα παρω και ραφακια...

Καλορίζικα !
Μόλις είδαμε την διαφορά Ελλάδος....rest of Europe !
Δεν βαζεις και το shop που τα πήρες για τους υπόλοιπους.