Ηχεία για Pioneer SC-LX82

aristidis

Established Member
10 November 2007
178
Γλυφάδα
Μόλις πήρα τον Pioneer SC-LX82 και κοιτάω να αλλάξω τα ηχεία μου.
Ο χώρος ειναι περίπου 26τμ και βλέπω συνήθως ταινίες στην TV ή στον projector.
Λέω να παω για την σειρά 600 της B&W με 683/685/610/61. Κάνοντας surfing είδα ότι και τα Klipsch είναι αρκετά καλά στο range τιμής που έχω βάλει. Τα μοντέλα Rf82/Rc62/Rs52 και Rw12d είναι ένα καλό σύνολο εφάμιλλο με το σύνολο της B&W που είδα. Έχει κάποιος μέλος κάποια εμπειρία σε αυτά τα 2 σετ ;
Βέβαια πρέπει να τα ακούσω, αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας.

Ευχαριστώ.
Άρης

καλησπερα εχω το ιδιο σετ ηχειων με τον pioneer lx-60 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ειδικα στην αποδοση στις ταινειες.εμενα μου αρεσαν περισσοτερο απο τα b&w.ακουσε τα παντως και εσυ αλλα για εμενα αυτο το σετ ειναι η καλυτερη επιλογη

Re: Απάντηση: Ηχεία για Pioneer SC-LX82

σε αυτο ποσο δες τα teu .Αν βρεις ακουσε τα.

Νομοίζω ότι λες γι'αυτά:
http://www.teufel.eu/THX/Theater-8-THX-Ultra-2.cfm

...αλλά πρέπει να τα κάνω 7.1 με αλλα δύο Μ800D.

Ξέρει κανένας αν υπέρχουν πουθενά να τα ακούσω ?

ΑΚ

Μετά απο ψάξιμο κατέληξα στα:
1. Klipsch rf82,rc62,rs52,rw1dD------- 2.500euro
2. Monitor Audio rx6,rxc,rxw12,rxfx---- 2.600euro
3. Canton 490,455c,430s,as85sc------ 1.300euro
4. B&W 683,685,620,61--------------- 2.600euro

Δεδομένα:
28sq χώρος
80% movies 20% music.

Ευπρόσδεκτη όποια βοήθεια.
Άρης

Κυριως λογο μεγεθους χωρου.
Πχ εχω εχω βασης σε 30κατι και ειναι υπεραρκετα (γιε εμενα ομως)

Μετά απο ψάξιμο κατέληξα στα:
1. Klipsch rf82,rc62,rs52,rw1dD------- 2.500euro
2. Monitor Audio rx6,rxc,rxw12,rxfx---- 2.600euro
3. Canton 490,455c,430s,as85sc------ 1.300euro
4. B&W 683,685,620,61--------------- 2.600euro

Δεδομένα:
28sq χώρος
80% movies 20% music.

Ευπρόσδεκτη όποια βοήθεια.
Άρης

Τα Monitor Audio RX6 με τα δίπολα RXFX για surround είναι πολύ καλή επιλογή.
Αν σου άρεσε ο ήχος τους, ρίξε μία ματιά και στα Acoustic Energy Aelite (Aelite 3, center, aelite 1). Aν επιλέξεις και το sub της ίδιας σειράς, κοστίζουν περίπου 2.400 ευρώ.

http://www.acoustic-energy.co.uk/Product_range/Aelite_series/index.asp

Μπορείς να τα ακούσεις εδώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία για Pioneer SC-LX82

peripou 3 me 3misi metra

Ακουσε τα κλιπς, και ακουσε τα για αρκετη ωρα.Καποιους τους κουραζουν σε τετοιες αποστασεις και σε υψηλες εντασεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία για Pioneer SC-LX82

Ακουσε τα κλιπς, και ακουσε τα για αρκετη ωρα.Καποιους τους κουραζουν σε τετοιες αποστασεις και σε υψηλες εντασεις.

Μάλλον είμαι ένας απ' αυτούς. Ενώ είχα διαβάσει ένα σωρό καλές κριτικές για τα RF82, μετά από αρκετές ακροάσεις δεν μπορώ να πω ότι ο ήχος τους με ενθουσίασε. Ειδικά σε δικάναλη ακρόαση μουσικής.
Τελικά πρέπει να ισχύει αυτό που λένε για τις κόρνες, ότι δηλαδή ή τις ερωτεύεσαι ή τις απεχθάνεσαι......:D

Κοίτα κώστα ειδικά τα klipsch, είναι και λίγο περίεργη κατάσταση, ψιλοτσιριχτά , θα μπορούσα να τα χαρακτηρίσω,με ψιλοαναιμικές τις ψηλές απο τα 8κ και πάνω.Λόγω αυτού ακριβώς , βγαίνουν λίγο τσιριχτά γιατί εχουν έντονο μεσόπριμο.

Κοίτα κώστα ειδικά τα klipsch, είναι και λίγο περίεργη κατάσταση, ψιλοτσιριχτά , θα μπορούσα να τα χαρακτηρίσω,με ψιλοαναιμικές τις ψηλές απο τα 8κ και πάνω.Λόγω αυτού ακριβώς , βγαίνουν λίγο τσιριχτά γιατί εχουν έντονο μεσόπριμο.

Χμ! Κάπως έτσι είναι Γιάννη, αυτό το "ψιλοτσιριχτά" που λες, μάλλον περιγράφει ακριβώς το πως μου ακούστηκαν κι εμένα σε μουσική. Βέβαια σε ταινίες δεν έχει τύχει να τα ακούσω.