Ηχεία για Pioneer VSX-921 σε 21 τ.μ

Και εμένα αγαπητε ChrisV. η εγγύηση ειναι το μόνο που με απασχολεί! Βέβαια, αν εξαιρέσεις την ταλαιπωρία, περισσότερη εμπιστοσύνη έχω στον Ιταλό:flipout: . Πάντως κρίμα να υπάρχουν τόσο τρομακτικές διαφορές στην τιμή εδω...

Με βαση την εικονα που μου εχουν μεταφερει καμποσοι στενοι συνεργάτες μου (φανατικοι της τεχνολογιας) στην Ιταλία οπου βρισκομαι, το HIFIPRESTIGE θεωρείται απο τα λιγα Ιταλικα μαγαζιά που οι "καχύποπτοι" Ιταλοί πινουν νερό στο ονομά του.

Δεν έχω ομως προσωπική εμπειρία αγορας απο το εν λογω κατάστημα. (οι μεχρι στιγμης ιντερνετικες αγορες μου εχουν γινει κυριως απο Γερμανια και Αγγλία)

Με βαση την εικονα που μου εχουν μεταφερει καμποσοι στενοι συνεργάτες μου (φανατικοι της τεχνολογιας) στην Ιταλία οπου βρισκομαι, το HIFIPRESTIGE θεωρείται απο τα λιγα Ιταλικα μαγαζιά που οι "καχύποπτοι" Ιταλοί πινουν νερό στο ονομά του.

Δεν έχω ομως προσωπική εμπειρία αγορας απο το εν λογω κατάστημα. (οι μεχρι στιγμης ιντερνετικες αγορες μου εχουν γινει κυριως απο Γερμανια και Αγγλία)

Από ποιά sites αγοράζεις ?

Σε ευχαριστώ πολύ. Μια ερώτηση ακόμα. Χρειάζεται να τρέξω το MCACC για να σετάρω τα 2 μόνο ηχεία που έχω?

Το έτρεξα και στο τέλος έβγαλε για το αριστερό -2.5 db και για το δεξί -0.5db ειναι φυσιολογικό?

Επειδή τυχαίνει ο μελλοντικός μου χώρος να είναι πάνω κάτω στα ίδια τετραγωνικά (16 τετραγωνικά σαλόνι αλλά επειδή είναι μαζί κουζίνα, σύνολο 28 τ.μ. περίπου), με αυτόν τον ενισχυτή θα προτείνατε τη σειρά q acoustics 2000? Θεωρείτε ότι μπορεί να τα οδηγήσει σωστά, και επαρκούν για τον χώρο? Οι γνώσεις μου στα ηχεία και ενισχυτές είναι ελάχιστες, έως μηδενικές, τώρα μαθαίνω!! :) Χρήση ενισχυτή και ηχείων σχεδόν αποκλειστικά για ταινίες, και λίγο μουσική.