ongagu τα avanτgarde τα έχεις ακούσει με set ?
Το kick της μποτιάς στο στομάχι και το χτύπημα σα ροπαλιά του slap-bass στο κεφάλι...δε θα στο δώσει καμιά κόρνα με set μιας και μιλάτε για πάρτι...Για πιο ευγενικές μουσικές ok... καλά παίζουν...
Εμένα πάλι με απασχολεί το ακριβώς ανάποδο . Να βρώ κάποιον SET για τα avantgarde uno που τώρα παίζουν με τον ταπεινό trends 10.1 (δεν μπορώ να πω βέβαια οτι δεν είμαι αρκετά ευχαριστημένος απο τον ταπεινό ενισχυτή)
ηχεια μεχρι στιγμης:
tannoy,
horning,
WLM,
cain
rethm
avantgarde
klipschhorn
omega
zu definition
ανομοιογενη ομαδα με τιμες απο 2000 - 10000 +
τι ψαχνω?
κατι που να παιζει ολα τα ειδη μουσικης, να μην θελει 30 τετρ. μετρα γιατι ειναι σαν ντουλαπα, ευκολο στο στησιμο.....
ας πουμε οτι εκανες την τρελλα με δανειο 5 ετων και αγοραζες lamm ml2. ποιο ηχειο θα ανταποκρινοταν σε αυτη τη κατηγορια? ( οπου lamm βλεπε και αλλο τοσο ακριβο SET )
δεν φανταζομαι οτι θα αρκουσε καποιο ηχειο των 2000 ευρω
Πάρε δυο ντουντούκες απ' αυτές που κρατάνε στα συλλαλητήρια...(μιας και είναι επίκαιρα...)Το ίδιο θα παίξουν με τις hi-end 'ντουντούκες'...
(Σόρρυ για το τολμηρόν της γραφής...αλλά αυτά τα σετ σε συνδυασμό με τους λαβύρινθους τις χοάνες τις ντουντούκες κλπ κλπ δεν τα συμπαθώ καθόλου...)
Ναι..τόχω γράψει εδώ...ongagu τα avanτgarde τα έχεις ακούσει με set ?
Νάσαι καλά να με μάθεις κι εμένα πεντέξη πράγματα my friend...Δεν είναι ντροπή να μην ξέρεις.
Και δυστηχώς για σένα δεν έχεις ακούσει τον ενισχυτή που επικαλείσαι στο moniker σου.
Έχω ένα φιλαράκι που κατέχει acapella + burmaster...Ok...Παίζουν υπέροχα...
Και ακόμα έχω ακούσει διάφορα...
Μετά όμως απ' αυτό που άκουσα χθες βράδι...
http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2501&postdays=0&postorder=asc&start=60
θα κάνω πολύ καιρό να συνέλθω...Βέβαια οδηγούντο από transistors και μάλιστα vintage και μάλιστα τάξη ΑΒ(πάνω από τα 18 watts)...Το σύστημα περιγράφεται ακριβώς στο τέλος της σελίδας...
Μιχάλη και Γιάννη κρίμα που δεν είσασταν παρόντες...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.