ηχεια για SET

ειναι ομως αυτος ο συνδυασμος καταλληλος για ολα τα ειδη της μουσικης η σε περιοριζει σε ακουσματα με 3 βιολια, η, μια χοντρη με πιανο ?

ongagu τα avanτgarde τα έχεις ακούσει με set ?

Για μενα ειναι τa πιο ολοκληρωμενα ηχεια για ΣΕΤ, μαζι με τα Zu definition kai ta Horning.

Για πες μοντελο και ενισχυτη?

Το kick της μποτιάς στο στομάχι και το χτύπημα σα ροπαλιά του slap-bass στο κεφάλι...δε θα στο δώσει καμιά κόρνα με set μιας και μιλάτε για πάρτι...Για πιο ευγενικές μουσικές ok... καλά παίζουν...

Δεν είναι ντροπή να μην ξέρεις.
-bye-

Και δυστηχώς για σένα δεν έχεις ακούσει τον ενισχυτή που επικαλείσαι στο moniker σου.

img_noogi_angle.jpg

i-ben1.jpg

cain-logo.gif

http://www.cain-cain.com/audio/

Η καλή λαμπάτη σχεδίαση και δή σε SET,είναι απαιτητική-ακριβή έως πανάκριβη κι προυποθέτει συνεχή εμπλοκή του ιδιοκτήτη.
Οπως και στις άλλες κατηγορίες υπάρχουν μέτρια,καλά και καλύτερα μηχανήματα.Εδώ δεν χωράνε και τόσο οι συμβουλές .Είναι να το θέλεις και να το μπορείς και φυσικά η επιλογή και το στήσιμο του συστήματος,έχει πολύ προσωπικό χαρακτήρα.
Εγώ δεν έχω τα "κότσια" κι έμεινα σε καλό ΡΡ σε τάξη Α,που είναι μιά αρκετά ευκολότερη και βατή υπόθεση.

Αν θέλεις να ακούς μουσική(όλες τις μουσικές) σε μιά εγγύτατη προσέγγιση του ζωντανού γεγονότος,πάς εκεί και τέλος...

Η αληθινότερη-αλήθεια είναι κάπου εκεί.

Αν πραγματικά το εννοείς και δεν άνοιξες το θέμα ακαδημαϊκά,εύχομαι καλή αναζήτηση και κουράγιο.Αν το κάνεις,όμως με αγάπη,θα ανταμοιφθείς πλουσιοπάροχα.

ηχεια μεχρι στιγμης:

tannoy,
horning,
WLM,
cain
rethm
avantgarde
klipschhorn
omega
zu definition

ανομοιογενη ομαδα με τιμες απο 2000 - 10000 +
τι ψαχνω?

κατι που να παιζει ολα τα ειδη μουσικης, να μην θελει 30 τετρ. μετρα γιατι ειναι σαν ντουλαπα, ευκολο στο στησιμο.....

ας πουμε οτι εκανες την τρελλα με δανειο 5 ετων και αγοραζες lamm ml2. ποιο ηχειο θα ανταποκρινοταν σε αυτη τη κατηγορια? ( οπου lamm βλεπε και αλλο τοσο ακριβο SET )
δεν φανταζομαι οτι θα αρκουσε καποιο ηχειο των 2000 ευρω

Last edited:
Προσπάθησε να βρείς έστω στα μεταχειρισμένα το Tauss....της impulls
ένα καλό κορυφαίο ηχείο όταν βγήκε ....και ένα πολύ καλό ηχείο ακόμα και σήμερα..και αυτό σαν συνεχεια της impulls
http://www.asparaacoustics.co.uk

Και κάτι άλλο άν διαθέτεις χρήμα και αρκετό χώpο η aer έχει ένα κιτ γιά ηχεία στις 8000 χιλιάδες .....με κόρνα που χρειάζεται γύρω στα 3 watts και ευτοενισχυόμενο woofer

απλά καλός set προσεγμένα ηχεία και τέλος....

Last edited:
Εμένα πάλι με απασχολεί το ακριβώς ανάποδο . Να βρώ κάποιον SET για τα avantgarde uno που τώρα παίζουν με τον ταπεινό trends 10.1 (δεν μπορώ να πω βέβαια οτι δεν είμαι αρκετά ευχαριστημένος απο τον ταπεινό ενισχυτή)

Απάντηση: Re: ηχεια για SET

Εμένα πάλι με απασχολεί το ακριβώς ανάποδο . Να βρώ κάποιον SET για τα avantgarde uno που τώρα παίζουν με τον ταπεινό trends 10.1 (δεν μπορώ να πω βέβαια οτι δεν είμαι αρκετά ευχαριστημένος απο τον ταπεινό ενισχυτή)

Unison recearch S6 class A single ended,μιά καλή και φθηνή λύση,λίγο πάνω απο τα 2000.

ηχεια μεχρι στιγμης:

tannoy,
horning,
WLM,
cain
rethm
avantgarde
klipschhorn
omega
zu definition

ανομοιογενη ομαδα με τιμες απο 2000 - 10000 +
τι ψαχνω?

κατι που να παιζει ολα τα ειδη μουσικης, να μην θελει 30 τετρ. μετρα γιατι ειναι σαν ντουλαπα, ευκολο στο στησιμο.....

ας πουμε οτι εκανες την τρελλα με δανειο 5 ετων και αγοραζες lamm ml2. ποιο ηχειο θα ανταποκρινοταν σε αυτη τη κατηγορια? ( οπου lamm βλεπε και αλλο τοσο ακριβο SET )
δεν φανταζομαι οτι θα αρκουσε καποιο ηχειο των 2000 ευρω

Υπάρχει η πολυακουσμένη και πετυχημένη συνταγή με τα Verity...´
Προσθεσέ τα κι αυτά στην λίστα.

Πάρε δυο ντουντούκες απ' αυτές που κρατάνε στα συλλαλητήρια...(μιας και είναι επίκαιρα...)Το ίδιο θα παίξουν με τις hi-end 'ντουντούκες'...
(Σόρρυ για το τολμηρόν της γραφής...αλλά αυτά τα σετ σε συνδυασμό με τους λαβύρινθους τις χοάνες τις ντουντούκες κλπ κλπ δεν τα συμπαθώ καθόλου...)

Αναψες φωτιές με αυτά που είπες αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου. Ακουσα πρόσφατα έναν γαλλικό ενισχυτή SET Magnet με λάμπες 300Β, με ηχεία Rehdeko και πηγή το Capitol Aero... Σύστημα αρκετών χιλιάδων υρώ. Τι να σού πω τώρα; Οτι παίζει καλύτερα το φορητό που έχω στην κρεβατοκάμαρά μου;

Έχω ένα φιλαράκι που κατέχει acapella + burmaster...Ok...Παίζουν υπέροχα...
Και ακόμα έχω ακούσει διάφορα...
Μετά όμως απ' αυτό που άκουσα χθες βράδι...
http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2501&postdays=0&postorder=asc&start=60
θα κάνω πολύ καιρό να συνέλθω...Βέβαια οδηγούντο από transistors και μάλιστα vintage και μάλιστα τάξη ΑΒ(πάνω από τα 18 watts)...Το σύστημα περιγράφεται ακριβώς στο τέλος της σελίδας...
Μιχάλη και Γιάννη κρίμα που δεν είσασταν παρόντες...

Last edited:

Έχω ένα φιλαράκι που κατέχει acapella + burmaster...Ok...Παίζουν υπέροχα...
Και ακόμα έχω ακούσει διάφορα...
Μετά όμως απ' αυτό που άκουσα χθες βράδι...
http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2501&postdays=0&postorder=asc&start=60
θα κάνω πολύ καιρό να συνέλθω...Βέβαια οδηγούντο από transistors και μάλιστα vintage και μάλιστα τάξη ΑΒ(πάνω από τα 18 watts)...Το σύστημα περιγράφεται ακριβώς στο τέλος της σελίδας...
Μιχάλη και Γιάννη κρίμα που δεν είσασταν παρόντες...

Πρέπει να ήταν ΚΟΡΥΦΑΙΟ το σύστημα!