Ηχεία για SONY TAFB-940 QS

ΕΥΜΑΙΟΣ

Established Member
4 March 2011
153
Κύριοι, Χρόνια Πολλά! Λοιπόν, κατευθείαν στο ''ψητό''.Χρησιμοποιώ εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια τα HECO VICTA-200 με τον ενισχυτή του τίτλου. Τα συγκεκριμένα ηχεία μπορεί να είναι αρκετά καλά για τα λεφτά τους, είναι όμως πολύ φθηνότερα σε σχέση με τον ενισχυτή που τα οδηγεί (φανταστείτε οτι μου είχαν κοστισει μόνο 95 ευρω!).
Λέω λοιπόν μήπως με κάποια καλύτερα ηχεία θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες του SONY, ο οποίος ας σημειωθεί ότι δεν ήταν καθόλου από τα φτηνά μοντέλα της εταιρείαςΑς υπολογίσουμε ένα ποσό μέχρι περίπου 250 ευρώ για ηχεία βάσης, ενώ τα ακούσματα περιστρέφονται κυρίως γυρω από την τζαζ και την σόουλ μουσική. Ως πηγή χρησιμοποιώ περισσοτερο το λάπτοπ με εξωτερική κάρτα asus u1.
Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τις προτάσεις σας
103088679_3_644x461_wzmacniacz-sony-ta-fb940r-qs-mp3-i-sprzet-audio_rev001.jpg

!
103088679_1_644x461_wzmacniacz-sony-ta-fb940r-qs-mielec_rev001.jpg
 
Ένα ζευγάρι καλά και ευαίσθητα ηχεία βάσης χρειάζεσαι.

Δες εδώ ένα παλιότερο σχετικό νήμα:
ηχεια απο 200 εως 300 ευρω

Μία καλή πρόταση σ' αυτή την κατηγορία είναι τα Q-Acoustics 2020i

Επίσης: Wharfedale Diamond 10.1

Ακόμα Dali ZENSOR 1

Και τα πολύ καλά (τα έχω) TANNOY Reveal 601p Studio Monitor (Προσοχή: Έιδικά εδώ η τιμή είναι ανά τεμάχιο, όχι ζεύγος).

Προσπάθησε μόνο να τ' ακούσεις πριν αποφασίσεις, αν είναι δυνατόν με τον ενισχυτή σου (να κουβαλάς μαζί σου αν γίνεται).
Μην αγοράσεις γουρούνι στο σακί...