Ηχεία για t-amp

Άκουσα τα Psb Image B15 (340e) 91dB στον Νάκα και μου άρεσαν αλλα πίγενα για τα μικρά Alpha B1,τα οποία δεν είχε...
Επίσεις άκουσα τα Spicom 1 , που είχαν φοβερή σκηνή αλλά από μπάσο λίγα πράγματα.Λέτε στον μικρό δωμάτιο 3x4 να τα πάει καλήτερα;(340ευρώ,94dB)
Aπό ό,τι βλέπω δεν μπορώ να πέσω κοντά στα 200ευρώ...

Re: Απάντηση: Ηχεία για t-amp

Καλησπέρα...
ακόμα δεν έχω βρει τι ηχεία να πάρω και τα λεφτά λιγόστεψαν....έχω πάρει σβάρνα τα μαγαζιά κ έχω κουραστεί...λέτε να φτιάξω κάποιο ηχείο μόνος μου;αν μπορείτε να μου πείτε κάποιο μαγαζί να αγόραζα τα κομμάτια.Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 200 ευρώ.
Αν υπάρχει κάποιο μαγαζί που να πουλάει στην Αθήνα μεγάφωνα σας παρακαλώ πείτε.Αλιώς internet.(απο πού αγοράζετε ρε παιδιά τα fostex όλοι;)
Να πώ ότι ο χώρος μου είναι πολύ μικρός,3χ4 το πολύ,και θα μπούνε κοντά στον τοίχο.

Στην ιδια φάση είμαι και εγώ. Fostex στην Ελλάδα δεν παίζει.
Μεγάφωνα fostex και εντοσθια καμπίνας
από https://secure.wilmslow-audio.co.uk/catalog/index.php
εγώ ήδη παρείγγειλα μεγάφωνα κ.λ.π.

τα ξύλα για την καμπίνα θα χρειαστεί να τα φτιάξεις μόνος
σου.
Αν θες μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον

Καλές κατασκευές
:award:

εχω δοκιμασει τον τρεντς στα monitor audio RS-6 και επαιζε εξαιρετικα,αλλα και δυνατα,βεβαια κοστιζουν γυρω στα 800ε,(σε χωρο 4Χ4,5μ)

Ενεργά ?
Έλεος ανθρωπέ μου ούτε το λίνκ δεν βλέπεις φως φανάρι είναι.

Re: Απάντηση: Re: Ηχεία για t-amp

Αυτά είναι ενεργά;Ωραία φαίνοντε αλλά δεν ξέρω αν θα τα παίξει ο τ-αmp.

Ενεργά ?
Έλεος ανθρωπέ μου ούτε το λίνκ δεν βλέπεις φως φανάρι είναι.

Τα ηχεία της Celestion ταίριαξαν μια χαρά στο δικό μου μίνι συστηματακι με αυτα τα χρηματα...σαφως και με πιο πολλα λεφτα πας για κατί καλυτερο αλλά είπε ο φιλος οτι το μπατζετ ειναι στενο

βασικοτερο ειναι η καρτα ηχου... να ειναι μια απο τις καλες και επισης βασικο εφοσον μιλαμε για πηγη pc τα mp3 να μην ειναι τα πιο μικρα αλλα να εχουν και μια ηχητικη πληροφορια παραπανω

για λοου μπατζετ και σε χωρο μικροτερο απο την κεντρικη σκηνη του μεγαρου ειναι πολυ καλό

O φίλος jimazz φαίνεται τα κατάφερε!!!
Από μπάσσα πώς τα πάει;Γεια 3χ4 δωμάτιο θα είναι κάνει το project σου;Και άν κατάλαβα καλά τα ξύλα σου ήρθαν κομμένα και απλά τα ένωσες;Πρέπει να του πάω τα σχέδια ή ξέρει ο μάστορας;

Φίλε lionking7 ποιά μεγάφωνα παρείγγειλες;
Εγώ ποιά να πάρω για το 3χ4 δωμάτιό μου;Κάθε μεγάφωνο θα θέλει και άλλη καμπίνα...μην είναι κανα "τέρας" για το δωματιάκι...
Από ότι βλέπω είναι πολύ ακριβές οι καμπίνες στο site που λες,οπότε κάποιο από τις προτάσεις των παιδιών πιο πάνω.

Re: Απάντηση: Ηχεία για t-amp

Φίλε lionking7 ποιά μεγάφωνα παρείγγειλες;
Εγώ ποιά να πάρω για το 3χ4 δωμάτιό μου;Κάθε μεγάφωνο θα θέλει και άλλη καμπίνα...μην είναι κανα "τέρας" για το δωματιάκι...
Από ότι βλέπω είναι πολύ ακριβές οι καμπίνες στο site που λες,οπότε κάποιο από τις προτάσεις των παιδιών πιο πάνω.

Παρείγγειλα τα fe126e για καμπίνες κόρνες
τα οποία νομίζω ότι κάνουν για το χώρο σου
( λογω μεγέθους Υ60 x Β35 x Π20 )
αλλά δεν ξέρω αν κάνουν για το ίδος της μουσικής
που ακούς. Δεν έχουν πολύ μπάσο από ότι διαβάζω
και σε άλλα forum.

Τις καμπίνες θα τις φτιάξω μόνος μου
μόλις καταφτάσουν τα μεγάφωνα.

Προσοχή στις διαστάσεις του σχεδίου
γιατί ηπάρχουν λάθη.

Καλές ακροάσεις:music-smiley-005:

το δοκιμασα με tannoy m2 σε χώρο 4χ4 και επαιζε πολυ καλά αλλα δεν ειναι για να κουναει παράθυρα Μεταειριαμένα γύρω στα 100 ερώ

Παιδιά επιτέλους μετά από πολύ καιρό πήρα τα Monitor Audio BR2!
Είμαι στο στρώσιμο τώρα και παίζουν μια χαρά!(90 Db,6 Ω)
Τώρα μένει το θέμα των εισόδων και σκέφτομαι να πάρω το TCC TC-754 Phono preamp ,που έχει στο αγαπημένο μου tnt-audio.Μήπως μπορώ να το βρώ εδώ Ελλάδα;
Βάσεις λέω να φτιάξω μόνος μου.

Με γειες!:a0210:

Τα Monitor Audio είναι κλασική αγγλική σχολή, οπότε είναι και ηχείο που "μένει".
Πιστεύω ότι δε θ' απογοητευτείς.

μεγειες και απο μενα φιλε fotio. Αν βρεις δυσκολη της ευρεση του tc-754 (τελικα μαλλον μονο απο το ιντερνετ θα τον βρεις) υπαρχει και ενας οικονομικος που εχει αναφερθει παλιοτερα, Gemini PA 7000 καπου στα 100 ευρώ με φόνο
http://www.geminidj.com/pa7000.html

αυτο μονο αν δεν σε ενοχλει το τεραστιο μεγεθος. Σημειωση δεν τον έχω ακουσει.

Ευχαριστώ πολύ φίλε tsip!
Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Αν και δεν έχω παίξει πάνω από το 1/4 της διαδρομής,έχω ένταση!