Ηχεία για το pc.

Attachments

• PC-1EX_Front.jpg
    PC-1EX_Front.jpg
    34.5 KB · Views: 19
  • PC-1EX_Side.jpg
    PC-1EX_Side.jpg
    39 KB · Views: 13
  • PC-1EX Back.jpg
    PC-1EX Back.jpg
    57.8 KB · Views: 20
Απάντηση: Re: Ηχεία για το pc.

Υπάρχει κάρτα ήχου χωρίς volume control?

Αντώνη δεν υπάρχει αλλά κάθε φορά που θα μπαίνει πελάτης στο μαγαζί θα ψάχνω το ποντίκι για να χαμηλώσω το volume;To fostex έχει volume σε κάθε ηχείο και είναι στην πλάτη και μάλλον έτσι δεν βολεύει για αυτό και το έβαλα.

πάρε ενα πληκτρολόγιο με 10 που έχει πλήκτρα για volume up/ down
ή πές μου να σου στείλω ενα προγραμματάκι που με ctrl-up / down ρυθμίζει την ένταση ;)

εγω το volume στα fostex το δουλεύω με τα volume up/ down του πληκτρολογίου και κανένα πρόβλημα...

Τα έχω ακούσει και εγώ. Για τα λεφτά τους είναι καλή επιλογή. Αν και με τόσο μοντέλα εκεί κοντά στην τιμή αυτή από τόσες εταιρίες, είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις πιο είναι το καλύτερο και σίγουρα υποκειμενικό. Αναμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις !

Καλή διασκέδαση!

Re: Απάντηση: Ηχεία για το pc.

Τελικά παρήγγειλα τα fostex.Eλπιζω να έχεις δίκιο.:guitarist:

εγώ πάντως θα τα άκουγα πριν τα παραγγείλω! :grandpa:

(εγώ τα άκουσα μαζι με άλλα mini monitors καθώς και pc speakers τύπου t20,t40 κτλ και ήταν κλάσεις ανώτερα)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία για το pc.

εγώ πάντως θα τα άκουγα πριν τα παραγγείλω! :grandpa:

(εγώ τα άκουσα μαζι με άλλα mini monitors καθώς και pc speakers τύπου t20,t40 κτλ και ήταν κλάσεις ανώτερα)

Στην Ξάνθη λίγο δύσκολο να τα ακούσω,αλλά αφού τα άκουσες εσύ είμαστε ο.κ.:operator:

Τα ηχεία ήρθαν μόλις πριν λίγο.
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...peakers/Fostex-Monitors-Pm0-4-11-47-PM0-4.htm
Ωραία και στιβαρά ηχειακια. Θέλουν όμως καλό στήσιμο πάνω στο γραφείο και αρκετή ένταση για να αρχίσουν να παίζουν καλά.Δεν έχουν καμία σχέση με τα ηχεία υπολογιστών.

Καλορίζικα!

Προσοχή, θέλουν στρώσιμο! Θα αλλάξει αρκετά ο ήχου τους μετά απο κάποιες μέρες (προς το καλύτερο φυσικά!)

εάν δεν τα παίζεις σε μεγάλες εντάσεις, τότε εάν έχει equalize στο pc σου, δώσε 3-4db στα 60hz γιατί σηκώνουν αρκετό χαμηλό

Για το στήσιμο που λες, χρησιμοποίησα 2 μολυβοθήκες για βάσεις αφού πρώτα τους κόλλησα στις 2 πλευρές ενα κομμένο mousepad με αφρώδες υλικό για την απόσβεση των κραδασμών.

1zw23bl.jpg

2md5cnr.jpg

29vdslj.jpg

wb80sj.jpg

δεν έχει καμία σχέση το ένα ηχείο με το άλλο φίλε μου. Τα συγκεκριμένα fostex δεν είναι αρκετά για σαλόνι (εκτός αν λέμε σαλονάκι). Για τι χρήση ακριβώς ψάχνεις ηχεία?