Ευχαριστώ πολύ.Είμαι ομοιοπαθής μένω και εγώ σε πολυκατοικία 40+ ετών στην οποία είναι αδύνατο να ησυχάσεις από το συνεχές βουητό και θόρυβο αλλά ευτυχώς το δωμάτιο ακρόασης είναι ενδιάμεσο!
Όλα τα ηχεία φαίνονται καλά και πιστεύω θα καταλήξω κάπου...
Μια ερώτηση για το Spendor - δεν είναι κλειστής καμπίνας με όλα τα προβληματάκια που ανέφερες?
Καλό είναι να μην έχουμε τέτοιου είδους αναστολές με ονόματα κλπ κατά την δίκη μου πάντα άποψη .Για παράδειγμα πολύ θα έλεγαν το ίδιο και για τον Yamaha( ο οποίος είναι τίμιος και άξιος)γιατί απλα δεν έχει όνομα "Hiendaδικο" .
Αυτό ξαναπέστο! Εταιρείες όπως η Sony και η Yamaha είναι καταδικασμένες να αντιμετωπίζουν την επιφύλαξη ορισμένων hi-end-άδων λόγω consumer ονόματος όσο καλές συσκευές και να βγάλουν. Έτσι και η Pioneer, φερόμενη έξυπνα, ονόμασε το hi-end τμήμα της TAD, έβγαλε τις ηχειάρες και σε όλους μας τρέχουν τα σάλια.
Φίλε mirage το αυτί μου ξέρει τι ζητάει αλλά δεν μπορεί να ακούσει αυτό που ζητάει :ears:Είμαι περίεργος για το που θα καταλήξεις αν και από τα γραπτά σου μάλλον έχω αρχίσει να καταλαβάινω τι περίπου ζητάς...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.