Πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις? Δεν είπες. Αν μπορείς να ανέβεις στα 1000, πήγαινε να ακούσεις τα BOSE Acoustimass 6
www.bose.gr είναι στο Χαλάνδρι. Κοίτα τώρα σου προτείνω λύσεις για ταινίες κυρίως, να το ξεκαθαρίσουμε, γιατί αυτή είπες ότι θα είναι η βασική χρήση που θα κάνεις. Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα να ταιριάξουν με τον Yamaha.
Αλλά γιατί να δώσεις τόσα χρήματα για ήχο από την στιγμή που θα βλέπεις από την οθόνη του υπολογιστή σου? Δεν τα τρως φυστίκια ή σε κανένα κλαμπάκι με τίποτα ωραίες υπάρξεις? Αυτό που σου λέω έχει την εξής έννοια και είναι η άποψή μου και μόνο και δεν θέλω να σε πείσω.
Fact 1: Η οθόνη του υπολογιστή δεν μπορεί να σε μεταφέρει μέσα στο συμβάν και λόγο μεγέθους αλλά κυρίως λόγο γεωμετρίας (δεν είναι wide screen).
Fact 2: Δίνοντας πολλά χρήματα σε ήχο, δεν θα είναι ισσοροπημένο το αποτέλεσμα που θα έχεις όσον αφορά αυτό που βλέπεις και αυτό που ακιούς.
Γνώμη μου 1: Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα σου την δώσει στα νεύρα αυτή η ανισορροπία και θα σταματήσει να σε ευχαριστεί ή ακόμα χειρότερα να το χρησιμοποιείς.
Γνώμη μου 2: Δεν πιστεύω ότι με αυτό που πας να κάνεις θα πάρεις καλύτερο ήχο από τα logitec, απλά θα πετάξεις τα λέφτά σου για κάτι χειρότερο, αλλά δικά σου είναι και δικαίωμά σου. Είναι ψυχολογικό το θέμα, βλέποντας ξεχωριστό ενισχυτή πολλοί πιστεύουν ότι είναι κλύτερος και ο ήχος, αλλά δεν ισχύει αυτό από μια κατηγορία και κάτω.
Και ο αδερφός μου βλέπει από τον υπολογιστή ταινίες, αλλά έχει ένα surround απ' ευθείας στον υπολογιστή της τάξεως των 150 ευρώ και το έχει καταευχαριστηθεί εδώ και 2-3 χρόνια και ακόμα λέει ότι είναι η καλύτερη αγορά που έχει κάνει. Και έχει δυνατό υπολογιστή με ότι ποιό καινούριο κυκλοφορεί με 21'' οθόνη και ξεχωριστό ηχοσύστημα για μουσική. Good luck.