ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ....

Δεν κατάλαβα το πρώτο κομμάτι της πρότασης. Όσον αφορά στο δεύτερο ναι τα έχω ακούσει. Έχουν πολύ εντυπωσιακό ήχο. Βασικά ο ήχος τους είναι "τεράστιος" σε σχέση με το μέγεθος του ηχείου. Είναι πολύ καλά για home cinema, αλλά εγω δεν θα τα έπερνα για μουσική γιατί έχω διαβάσει ότι έχουν κόψει συχνότητες από την μεσαία περιοχή και πρέπει να είναι αλήθεια. Αυτό που έχουν καταφέρει είναι να "εξαφανίσουν" το sub woofer και όλος ο ήχος φαίνεται να βγαίνει από τους δορυφόρους. Όταν δεν υπάρχει μπάσο όμως, το ηχείο "μικραίνει". Τα χαμηλά είναι αυτά που του δίνουν όγκο. Θα σου έλεγα να πας να τα ακούσεις παρ' όλα αυτά, είναι θέμα γούστου πάνω απ' όλα. Αν αποφασίσεις να πας, να του/της πεις να σου βάλει να ακούσεις εκτός από αυτό που θα του πάς, ή θα επιλέξουν μόνοι τους και ένα κομμάτι που να ακούγεται σόλο η φωνή της Μαράια Κάρευ χωρίς την συνοδία κανενός οργάνου. Έχει σημασία. Έχουν το CD αυτοί στην αντιπρωσοπία στο Χαλάνδρι. Άλλη επιλογή είναι τα Crystal Audio THX-T3. Αυτά είναι άπαιχτα και με την σφραγίδα της THX για μουσική και για Home theater. Αλλά θέλουν χώρο για να τα εγκαταστήσεις. Καλή επιλογή. Δεν μπορώ να βπηθήσω άλλο γιατί δεν ξέρω. Κοίτα και αλλού, σε άλλες εταιρείες.

Last edited:
Έχει ένα θέμα παρακάτω για τα Bose. Διάβασέ το δεν το είχα δει. Γράφει κάποιος που τα έχει.

Εν κατακλείδι ...ο χωρος ειναι γυρω στα 25 τ.μ. ...

Θα χρησιμοποιηθουν για home cinema , εχω προς το παρων εναν ραδιοενισχυτη SONY STR-KS1000P 5.1 .Απο ενταση ήχου με καλυπτει ...αυτο που με χαλαει είναι η μικρη συνδεσιμοτητα του ..αφου πλην των κλασσικων 3 RCA έχει μονο ενα COAX...

Αν παρω (σκεφτηκα) τα ηχεια απο το SONY και τα κοτσαρω πανω στον YAMAHA θα κανω μεγάλη μακακια ?

:bang: Καλά.... Απάντηση: Τα βάζεις, τα ακούς, σου αρέσουν τα κρατάς, δεν σου αρέσουν αγοράζεις καινούρια.

Τί ηχεία έχεις?