ΗΧΕΙΑ HOME CINEMA KAI MUSIC

tsopi75

New member
15 June 2011
1
Καλησπερα σε ολους
Ειμαι καινουργιος στο site.
Σκεφτομαι να παρω εναν ραδιοενισχυτη της denon τον avr 1611 και ψαχνω ηχεια για να τα ταιριαξω.
εχω εναν χωρο 25 m2 και θα ηθελα τα ηχεια να μπορουν εκτος απο το HOME CINEMA να μπορουν να παιξουν και μουσικη σε περιπτωση παρτυ οχι κατι επαγγελματικο αλλα να παιζουν λιγο δυνατα.επειδη το σπιτι ειναι απο ανακαινηση εχω κανει την προεγκατασταση των ηχειων στο 1,90 πισω και μπροστα στα 2,10.πιθανως τα μπροστα να ειναι πολυ ψηλα αλλα δεν πειραζει.Σας τα αναφερω γιατι ψαχνω ηχεια οχι δαπεδου.
μου προτειναν τα HARMON KANTON hkts 30.

Εσεις τι λετε?

Με μικρό AV ειδικά αν βάλεις τα ηχεία Large και ίσως 5 Channel Stereo κατά πάσα πιθανότητα όχι δυνατά αλλά λίγο παραπάνω αν σου ξεφύγει η ένταση θα σου κλείνει καπάκι με το που θα ξαναβγαίνει το Protection.

Με μικρά και Subwoofer κάπως αλλάζει το πράμα στο load του ενισχυτή αλλά θέλουν πολύ περισσότερο ρεύμα να παίξουν όσο δυνατά τα μεγαλύτερα οπότε πάλι ίσως υπάρξει πρόβλημα.

Το θέμα είναι αν κλείσει να μην πάρει και κάνα μεγάφωνο μαζί του.

Η γνώμη μου είναι αν θες φτιάξε το σύστημα όπως θες και δώσε κάνα 100-150άρι σε δυό Koda,Audiophony ή Dibeisi επαγγελματικά και έναν Koda PA Ενισχυτή,για τα πανηγύρια αλλά να τα εμφανίζεις σε περιπτώσεις Party.

Υπάρχουν κάτι σχετικά καλά για την τιμή τους ηχεία Audiophony που αν πάρεις σαν ανταλλακτικά τα μεγάφωνα από ~150ε τα φτιάχνεις κλόνους με 30-35ε,αν ενδιαφέρεσαι πες.