Ηχεια "Ηχοδιασταση"!!

niklevedopoulos

Established Member
2 November 2007
226
Μετα τις καλες εντυπωσεις διαφορων συμφορουμιτων μας για τα ηχεια της ηχοδιαστασης στην τελευταια εκθεση, αποφασισα να τα ακουσω απο κοντα, μιας κ ψαχνομαι για το νεο μου συστημα - το καλο! Περασα λοιπον σημερα απο εκει κ πηρα θεση απεναντι τους..Αν κ η εμπειρια μου ειναι μικρη απο ηχεια, νομιζω πως μπορεσα να καταλαβω με ευκρινεια ορους που προσφατα προστεθηκαν στο λεξιλογιο μου, οπως στερεοφωνικη εικονα, περιγραφικοτητα, πλουσιο χαμηλο κ.α. Με λιγα λογια τα ηχεια -τα ιδια με της εκθεσης- μου "μιλησαν" ευγλωτα!
Το ερωτημα τωρα ειναι αν σε αυτα τα χρηματα (1600 ευρω περιπου) πρεπει να κοιταξω κατι αλλο..Τι προτεινετε; Το σιγουρο ειναι πως θα κανω τη γυρα μου.Δεν ειναι μικρο ποσο για αυθορμητισμους..Απλα μια αλλη γνωμη ζητω, ισως απο καποιον που εχει κανει αρκετες γυρες ηδη κ ξερει ηδη τι πρεπει να περιμενω σε αυτην την κατηγορια χρηματων..Ευχαριστω..

Φιλικα, Νικος

Πες μας για τα υπόλοιπα κομμάτια του συστήματος σου, τον χώρο σου ....[/quot
Οπως ανεφερα, τα ηχεια θα ειναι το πρωτο κομματι της συνθεσης μου. Για ενισχυτη σκεφτομαι μεταξυ προ-τελ της advance ή κατι παρομοιο..Οσο για πηγη, ειναι αδοκιμο να φτιαξω ενα htpc με καλη καρτα ηχου; Οι συναδελφοι του πολυκαναλου ηχου λενε πως δεν υπαρχει σκοντο στην ποιοτητα..

Τα ηχεία τα είδα στην έκθεση...

Ο νεαρός είχε κάνει και ένα έξυπνο κόλπο και τα είχε τοποθετήσει σε βάσεις (παρότι μιλάμε για πανύψηλα ηχεία δαπέδου), ώστε οι (συνήθως) όρθιοι επισκέπτες να έχουν άμεσα μία καλύτερη εικόνα.....

Ωστόσο οι πλαϊνές γουφεράκλες (αν θυμάμαι 10' ή 12' ) δεν θα συνεργασσθούν εύκολα με ένα μικρό ή προβληματικό χώρο....

Πρώτα από όλα είναι ο χώρος. Αν μπορείς να διευθετήσεις εντός αυτού τα υπόψη ηχεία, τότε από πλευράς απόδοσης πιστεύω ότι θα μείνεις ευχαριστημένος.