Ηχεια - Iδιοκατασκευη -

rider

Supreme Member
5 December 2006
8,069
Ποιος θελει αυτα τα δυο γλυκα ηχειακια (εχει και αδελφακι) ? Μη με ρωτατε τεχνικα χαρακτηριστικα δεν ξερω.....εχουν παιξει 2 ,3 ωρες συνολικα

70 +κανα 10 αρι μεταφορικα = 80 ε (Τα ειχα παρει 160 ε. )

attachment.php

Δεχομαι και ανταλλαγη με x-meridian η audiotrack HD2 :music-smiley-005::flipout:

Attachments

• DSC03838.jpg
    DSC03838.jpg
    63.6 KB · Views: 1,924
Re: Eλατε..ελατε..

Μου πιανουν χωρο ..

70 E με τα μεταφορικα 60 Ε απο το χωρο μου.

Re: Απάντηση: Eλατε..ελατε..

Τι ράτσα είναι;

Δεν εχω ιδεα Κωστα.Οταν μου τα φτιαξανε δεν ασχολιομουνα καν..ουτε τις ρατσες δεν ηξερα..Νομιζω εχουν tweeter celestion (με τρομερη επιφυλαξη ...).
Παντως οταν ειχα ακουσει στο μαγαζι δεν παιζανε ασχημα..(σιγουρα για 60 Ε μια χαρα ειναι ).Αλλα δεν τα χρησημοποιησα ουσιαστικα και τωρα εχω αλλα.

Last edited:
Re: Eλατε..ελατε..

50 E και μια asus 2400 pro μαζι.

Παραλαβη λογω βαρους απο τον χωρο μου.:smile:

35 Ε (ανευ καρτας )

Να αδειασει λιγο ο χωρος .(δυο ωρες εχουν παιξει απο τοτε ) .Δεν χρειαζεται κανεις diyης τις καμπινες ? :)))

Last edited:
μακριά μου πέφτεις!! Ωραίος όμως:cool4:
να τα άκουγα έλεγα αλλά και να τα έπερνα από κοντά γιατι για μεταφορικά δεν λέει.

Eιμαι κοσμοπολιτης...:flipout:

Τωρα θα με βρειτε Λουτρακι : ))

Είπες βέβαια, οτι τεχνικά .. δεν..

Παρόλα αυτά, μήπως είναι 4ωμ ? και μπορεί να τα παίξει ραδιοCD αυτοκινήτου?
Διαστάσεις ??

Είπες βέβαια, οτι τεχνικά .. δεν..

Παρόλα αυτά, μήπως είναι 4ωμ ? και μπορεί να τα παίξει ραδιοCD αυτοκινήτου?
Διαστάσεις ??

Nομιζω οτι ειναι 8 ωμ.Δεν εχω ιδεα.Περιπου 34 χ 24 χ 25

Ανταλλασονται και με athlon 64 x2 am2 , η τροφοδοτικο και τη διαφορα τη βρισκουμε.

Κανω μια μικρη αυξηση προς τα πανω...μια και ετσι και αλλιως κανεις δεν τα θελει..:flipout:... και οριστικοποιω την τιμη στα 40 Ε....

Μαζι δινεται και ενας παλιοοος μεταχειρισμενος ενισχυτης pioneer A-602.Ειχε καει το ενα καναλι , δεν επανηλθε ποτε ,δεν εχω ιδεα σε τι κατασταση ειναι ο υπολοιπος , επαιζε παντως την τελευταια φορα(ειναι για δυο ζευγαρια ηχεια ) ,για κανεναν που θελει να ''παιξει'' η χρειαζεται το case :))

Nα αδειασει λιγο το μερος..

Last edited: