ηχεια και περιφερειακα

makrixeris

New member
22 June 2009
35
γεια σασ κ καλοσ σασ βρικα.

θα διοργανισω ενα party στο σπιτι κ ειπα να παρω κατι καλο για να το κρατισω λιπον θελω γνομες

ραδιοενισχητησ yamaha αφτοσ
http://www.homecinema.gr/details.php?prid=825

και ηχεια αφτα
http://www.homecinema.gr/details.php?prid=388

τι λετε?? θα ξιπναει ο γιτονασ? περιμενω απαντηση

makrixeris, καλώς όρισες.
Ως ανορθόγραφος … σε κατανοώ μεν, αλλά πέρνα το μήνυμα σου από έναν αυτόματο διορθωτή (eg word / firefox) πριν το δημοσιεύσεις!

Τον γείτονα σίγουρα θα τον ξυπνάς. Το θέμα είναι να μελετήσεις λίγο το θέμα και να μην κάνεις την αγορά στοχεύοντας μόνο το Party, καθώς τα παραπάνω λογικά θα σε συντροφεύσουν για πολλά χρόνια στο σαλόνι σου.

Προτείνω να μας περιγράψεις τον χώρο και τις προτιμήσεις / απαιτήσεις σου, και σίγουρα να κάνεις ακροάσεις - να ακούσεις ορισμένους συνδυασμούς ηχείων ενισχυτών πριν να αποφασίσεις οτιδήποτε.

ειμαι ανορθογραφοσ ναι λιπον ναι θελω να μoυ κρατισει σιντροφια οπωσ το λεσ θελω να εχει πολη ενταση ενταξη και μπασο αλα πιο πολη ενταση σε σαλονη θα το εχω που ειναι 65-70 τετραγονικα

απλα με 1000-1100

θελω να εχω ραδιοενισχιτη
ηχεια
και cd player

Last edited:
Σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί που είμαι σίγουρος ότι θα σου προτείνουν και οι υπόλοιποι. Γενικά στον ήχο … πρέπει να ακούσεις… προετοιμάσου για ακροάσεις :-)

Όμως μη ξαναγράψεις έτσι! Διόρθωνε τα κείμενα σου! Είναι κρίμα οι φίλτατοι που θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν να βγάζουν τα μάτια τους με την ανορθογραφία σου

Φιλε makrixeris για παρτυ σε 65-70 τετραγωνικα θα σου προτεινα να νοικιασεις επαγγελματικα μηχανηματα αν θες να σε συνοδευουν τα δικα σου και μετα το παρτυ....:BDGBGDB55:

οχι διαμαντησ δεν θα τα καπσω θα τα προσεχω.. δεν θελω ενοικιαση αγορα θελω για αφτο ζηταω βοηθεια..

Ξερεις τα καινουργια ηχεια ειδικα θελουν καποιο στρωσιμο στην αρχη να τα προσεξεις. Αλλα ο χωρος σου ειναι και πολυ μεγαλος και αμφιβαλω αν θα παρεις ικανες σταθμες σε τοσα τετραγωνικα, γι' αυτο θελει σκεψη το πραγμα και χρονο, μη βιαστεις...-bye-

μεχρι 10 ιουλιου πρεπει να το εχω παντος εσεισ δεν εχετε να προτινετε τπτ??

γεια σασ κ καλοσ σασ βρικα.

θα διοργανισω ενα party στο σπιτι κ ειπα να παρω κατι καλο για να το κρατισω λιπον θελω γνομες

ραδιοενισχητησ yamaha αφτοσ
http://www.homecinema.gr/details.php?prid=825

και ηχεια αφτα
http://www.homecinema.gr/details.php?prid=388

τι λετε?? θα ξιπναει ο γιτονασ? περιμενω απαντηση

Για τον ενισχυτή βουρ στο ψαχνό.
Για τα ηχεία,ακούω άριστες κριτικές από μέλη του φόρουμ(δεν τα έχω ακούσει παρά μόνο σε ταινία και ομολογώ ότι ήταν ταχύτατα και έδιναν γκάζια) οπότε δεν έχω λόγο να αντιπαρατεθώ,δε μπορεί να είναι όλοι χαζοί!
Αν δε συνδιάσουμε και την εξαιρετική ευαισθησία τους σε συνδιασμό με τα ρεύματα του Υamaha τότε η επιτυχία θα είναι εξασφαλισμένη.
ΟΜΩΣ,επειδή σε κόβω να είσαι του bit και του party γενικότερα και να θέτεις σε δεύτερη μοίρα την απόλυτη ηχητική ποιότητα σε έργα όπως η ορχηστρική μουσική κλπ (στο μέτρο του δυνατού βέβαια για το κόστος των ηχείων) δεν κοιτάς και τα Cerwin Vega?
Noμίζω θα σου έρθουν γάντι.
http://www.cerwinvega.com/CLS12.php

ειναι καλητερα τα Cerwin Vega? κ αν ναι ποιεσ οι διαφορεσ τους??
ποσο κανουνε αφτα??

Last edited:
Απάντηση: Re: ηχεια και περιφερειακα

ειναι καλητερα τα Cerwin Vega? κ αν ναι ποιεσ οι διαφορεσ τους??

Πριν λίγες μέρες στην αναζήτησή μ ου για ηχεία είχαμε μια συζήτηση και με το μέλος Antonis_Sp ο οποίος έχει τα συγκεκριμένα ηχεία.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=45701&page=4

Αυτός θα σου πει επ' ακριβώς τα χαρακτηριστικά τους.
Πάντως απ' ότι αντιλαμβάνομαι είναι home hifi σειρά και είναι ιδανικά για πάρτυ,μπάσα του θανατά κλπ,χωρίς φυσικά να υστερούν σε γενικότερη ποιότητα αλλά σίγουρα δε φτάνουν τα επίπεδα της λεπτομερούς ποιότητας ενός αναλόγου σετ δαπέδου.
Ο ίδιος πιστεύω θα σου δώσει σαφής πληροφορίες.
Απ ότι μου είχε πει έχει ένα σετ ο Νάκας(αν έμεινε ακόμα) σε προσφορά,μισή τιμή απλά ήταν καινούριο αλλά εκθεσιακό γυρω στα 300 ευρω.

Last edited:
Πάντως ακόμα και αν τα Cerwin παίζουν ομαλά με τον RX-797 που τους κότσαρα, δεν ξέρω κατά πόσο θα το εμπιστευόμουν να παίζει τέρμα για ώρες.

Γιατί το Σάββατο ο γείτονας, μετά από διακοπή μουσικής στο pool party που έκανε, βγήκε και φώναζε... "Και ναι, κάψαμε τον ενισχυτή" (δεν ξέρω τι μηχανήματα είχε αλλά καλά να πάθει το καθίκι γιατί δεν με κάλεσε... :slapface:)

Στα λεφτά που μου κόστισε το όλο σκηνικό, και αν ήθελα κυρίως για πάρτυ, θα πήγαινα για BEHRINGER EP1500 + ένα καλό σετάκι επαγγελματικών.

Επίσης... αντί των klipsch εγώ θα προτιμούσα... και στα ίδια λεφτά αυτά + αυτό

Last edited:
Απάντηση: Re: ηχεια και περιφερειακα

Πάντως ακόμα και αν τα Cerwin παίζουν ομαλά με τον RX-797 που τους κότσαρα, δεν ξέρω κατά πόσο θα το εμπιστευόμουν να παίζει τέρμα για ώρες.

Γιατί το Σάββατο ο γείτονας, μετά από διακοπή μουσικής στο pool party που έκανε, βγήκε και φώναζε... "Και ναι, κάψαμε τον ενισχυτή" (δεν ξέρω τι μηχανήματα είχε αλλά καλά να πάθει το καθίκι γιατί δεν με κάλεσε... :slapface:)

Στα λεφτά που μου κόστισε το όλο σκηνικό, και αν ήθελα κυρίως για πάρτυ, θα πήγαινα για BEHRINGER EP1500 + ένα καλό σετάκι επαγγελματικών.

Δεν κατάλαβα τώρα τι έγινε....κάψατε τον ενισχυτή?:motz:
Κι ο γείτονας τι έγινε και καλά να πάθει?
Εγώ πάντως τον είχα γειωμένο....

Eλα βρε Bose
δε καταλαβες
....ο γειτονας ηταν ο ηχορυπαπωςνατογραψωντητης

να του στερεψει η πισινα

Φιλε εσυ που ρωτας
ειχες προβλήματα στο παρελθον με τη γειτονια????
εχεις κανενα-μια περίεργο που μενει εκει κοντα???

γιατι αν δεν τα εχεις αυτα δωσε μου τη διευθυνση, ημερομηνια και ωρα να σας κάνω εγω καταγγελια, αν θελετε σονι και καλά με τον ενισχυτη που αναφερεις
:flipout::flipout::flipout:

αμα παρω τα Magnat Monitor Supreme 2000 + το sub.. που μου εδιξεσ παω για κενουριο ραδιοενισχιτι ε?

Last edited:
Το θεμα ειναι οτι ο γειτονας εκανε το πάρτι και δεν καλεσε τον συναδελφο μας
ο συναδελφος σαν καλος γειτονας δε καλεσε τη αστυνομία
εβαλε ομως τα βουντου του και εκαψε τον ενισχυτή
του γειτονα εεεε
μη γινει καμια παρεξηγηση

φιλε που θες να κανεις φασαρία
κατσε θα στο πω διαφορετικά

οταν κανεις πάρτι η τοποθετηση πρεπει να ειναι ψηλά γιατι ο κόσμος τα ενοχλει
οπότε αν εχεις όρθιο κόσμο σπιτι ακους πιο δυνατα με υγεια και μακροζωία με δορυφόρους (μεγάλους εεε) και σαμπ
αν θες μονο σου ή με λίγους να τζαμαρετε σουν αρκουν δυο ηχεια

Υπολογιστη εχεις???
αν ναι σου εκανα οικονομια με ενα Μπερι που σου ειπαν τα παιδια
και ηχεια ειναι υποκειμενικό

αμα παρω τα Magnat Monitor Supreme 2000 + το sub.. που μου εδιξεσ παω για κενουριο ραδιοενισχιτι ε?

Εγώ τα cerwin των 300W τα παίζω με τον rx-797. Πρόβλημα θα έχεις μόνο αν παίζεις οριακά συνέχεια, οπότε ο ενισχυτής είτε θα υπερθερμανθεί ή θα κάψει κάτι. Το sub είναι ενεργό οπότε δεν σε επηρρεάζει, αντίθετα θα προσθέτει αρκετό χαμηλό, ώστε να μη τσιτώνεις τον ενισχυτή.

Φυσικά επισημαίνεται ότι τα συστήματα που είναι προορισμένα για σπιτική χρήση, είναι γενικά "ακατάλληλα" για πολύωρη καταπόνηση. Εκτός φυσικά αν πάρεις κάτι "δυνατό" που θα το παίζεις στα 3/4 των δυνατοτήτων του.

Last edited:
δεν θα τα πιραζει κανεισ τα ηχεια ναι εχω κ pc με αφτο θα παιζω.

επιδι μπερδεφτικα λιγο πεσ μ εσυ τι μου προτινεισ ακριβοσ

πιον ενισχιτι και πια ηχεια? κ ασ ειναι κ ενισχιτισ οχι ραδιοενισχιτισ απλα θελω να ειμαι σιγουροσ οτι δεν θα καπσω ηχεια... δλδ αμα τερματιζει στο 30 θα το πιγενω στο 25...

ο δικοσ σου ο ενισχιτησ ειναι yamaha ε? αφτοσ δεν ειναι 2χ100? πωσ σικονει τα ηχεια σου?

Last edited:
ειμαι αναμεσα σε αφτα τα 3 ηχεια

1)Magnat Monitor Supreme 2000 + sub
2) Klipsch RF-52
3) cerwinvega cls-12 (αν τα βρω)

και ενιχιτη τον yamaha rx-797

ποια ηχεια προτινετε??