Ηχεία Kef Q1 και B&W 603 S2

Status
Not open for further replies.

K.ROMPOTIS

AVClub Fanatic
22 August 2009
10,924
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μιας και θέλω να φτιάξω την ομοιομορφία και ομοιογένεια του συστήματός μου αλλάζω σχεδόν όλο το σετ των ηχείων, πήρα ήδη τα 685, έχω το ΗΤΜ61 και θέλω το ταίρι τους τα 683 οπότε:
Πωλούνται τα B&W 603S2 σε άριστη κατάσταση, το πιο εμπορικό κομμάτι της εποχής του κι απ τα καλύτερα ηχεία, χωρίς βουλιαγμένα τουίτερ, χωρίς σημάδια, σε χρώμα καρυδιάς 8Ωμ, 150W, 90db ευαισθησία, συσκευασίες δεν υπάρχουν, στα 400 ευρώ, παραθέτω και φωτό.
Επίσης πωλούντα τα Kef Q1, 2 ζευγάρια σε υπεράριστη κατάσταση, χωρίς κανένα σημάδι, σε χρώμα Dark apple, πλήρους συσκευασίας και συνοδευτικών, μουσικότατο και ευκολοδήγητο ηχείο για κάθε ενισχυτή, με 91db ευαισθησία, 120w, με συνόδεψε για αρκετά χρόνια ως περιφερειακό, όταν το χα δοκιμάσει σε δικάναλη ακρόαση με εντυπωσίασε με τον ζεστό, ανοιχτό κι αναλυτικό ήχο του, με σφιχτό ατακάτο μπάσο, ηχείο που κάνει για κάθε χρήση και απ τα καλύτερα της συγκεκριμένης εταιρίας, δίνονται στα 200 ευρώ το ζευγάρι, εννοείται για όλο το πακέτο θα γίνει καλύτερη τιμή.
Επικοινωνία με π.μ. ή στο 6945995356 Κώστας.

Nu8xySK.jpg
SitI709l.jpg

attachment.php

Re: Ηχεία Kef Q1 και B&W 603 S2 650 ΕΥΡΩ!!!!

Μείωση τιμής για 2 ζευγάρια KEF Q1 συν τα B&W σύνολο για 3 ζευγάρια ηχείων στα 650 ευρώ, τιμή σκότωμα για 6 συνολικά ηχεία!!!!!
Συγκεκριμένα:
B&W 603S2: 350 ΕΥΡΩ!
KEF Q1 Χ2 ΖΕΥΓΗ: 300 ΕΥΡΩ!
Αν δεν πωληθούν και σ αυτή την τιμή πιο κάτω δεν θα πάνε, προτιμώ να τα κρατήσω.

Last edited:
Εφυγε και το ένα ζευγάρι KEF Q1 έχει μείνει άλλο ένα με ένα μικρό ψεγάδι, ένα βουλιαγματάκι στο διάφραγμα, ποστάρω φωτό για το θέμα κατά τ άλλα εμφανισιακά και λειτουργικά είναι άριστο οπότε κατεβάζω και την τιμή στα 100 ευρώ να φύγει.

RocFMevl.jpg

Εκλεισε και το δεύτερο ζευγάρι με παραλαβή τη Δευτέρα πρωί. Θα παρακαλέσω όμως τους διαχειριστές να μην κλειδώσουν την αγγελία γιατί υποσχέθηκα στον άνθρωπο επειδή θα τα παραλάβει τυφλά χωρίς ακρόαση, αν δεν του αρέσει κάτι να μου τα επιστρέψει και να του επιστρέψω τα λεφτά, οπότε μην ξαναβάζω την αγγελία και θα ενημερώσω για το κλείδωμα, ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Εφυγε τελικά έστω και με μια μέρα καθυστέρηση και το δεύτερο ζευγάρι KEF Q1, συγγνώμη για την καθυστέρηση κι ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία της αγγελίας μου, παρακαλώ πολύ να κλειδωθεί.

Status
Not open for further replies.