ΗΧΕΙΑ KEF XQ40 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Θα συμφωνήσω με τον Κώστα ως προς τον ολοκληρωμένο. Για μένα βέβαια ένας τελικός θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα γι αυτα τα ηχεία.

Re: Απάντηση: ΗΧΕΙΑ KEF XQ40 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Για μένα βέβαια ένας τελικός θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα γι αυτα τα ηχεία.

Αυτό είναι και το σωστότερο για τα συγκεκριμένα ηχεία....

συμφωνω και γω απολυτα Κωστα:grinning-smiley-043
ετσι κατεληξα στην επιλογη του rotel rb1582.
δυστυχως σε ασημι χρωμα που τον θελω θα τον εχει
η αντιπροσωπεια μετα τις 15 σεπτεμβριου. σε αναμονη
λοιπον.
η επιλογη αυτη εγινε γιατι δοκιμασα τα kef με τελικο
τον rotel 1070 και προ τον 4810. το αποτελεσμα ηταν
μια πανδαισια ηχου!! για τα αυτακια μου.

στα 1170, αλλα σε ασημι χρωμα απο τις 15 σεπτεμβριου και μετα. σε μαυρο
νονιζω οτι υπαρχει.

Φιλιππος

Υπάρχουν κάπου(εκτός του πολυκαταστήματος με τους πλίνθιους...) τα συγκεκριμένα ηχεία για ακρόαση(με γήινων τιμών ενισχυτές, μέχρι 1800 για πολυκάναλο);

Γεια σας. Απόκτησα πρόσφατα τα ηχεία. Θα συμπληρωθούν από τα περιφερειακά XQ10 και το κεντρικό XQ50 για ένα σύστημα 6.1 το οποίο θέλω να έχει και καλή απόδοση στην ακρόαση μουσικής (60% ακρόαση μουσικής/ 40% θέαση ταινιών), σε ένα χώρο 4,5m x 6,5m.
Τα ηχεία θα οδηγηθούν από πολυκάναλο τελικό ενισχυτή (μέχρι 3000 ), θα ήθελα τη γνώμη σας για τον NAD M25 ή προτάσεις για κάτι άλλο.
Αργότερα θα αγοραστεί και ολοκληρωμένος, υπ' όψιν έχω τους ONKYO PR-SC5508, PIONEER SC-LX83, DENON AVR-4311 ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί σαν προενισχυτής και θα ήθελα γνώμες ή κάποια εναλλακτική πρόταση.

Είναι το πρώτο μου ποστ, παρακολουθώ και διαβάζω καιρό το φόρουμ παρέα με άλλα μέλη (andre74 και άλλοι φίλοι) και οι γνώσεις σας θα μου φανούν πολύ χρήσιμες, καθώς εδώ στην επαρχία είναι πολύ δύσκολο να έχω προσωπική γνώμη από πρώτο χέρι για πολλά προϊόντα της αγοράς. Σας ευχαριστώ.

Last edited:
τον lx 83 και δεν θα χρειαστεις τιποτε αλλο.
τα ηχεια αυτα τα εχω απο τον ιουλιο. ειναι καταπληκτικα
και θα τα ευχαριστηθεις παρα πολυ για τον ηχο που θα σου
δωσουν.
υποψειν οτι εγω τα παιζω με τον denon 4810. (δεν σου συνιστω
denon.) γιατι πηρα και τελικο και προενισχυτη μετα!!
με τον lx 83 δεν θα χρειαστεις τιποτε αλλο....
καλοριζικα -bye-

Ευχαριστώ για την απάντηση και εγώ πιο πολύ ανάμεσα στον pioneer και τον denon είμαι αλλά δεν ξέρω αν ο χαρακτήρας του pioneer είναι πιο μουσικός σε σχέση με τον denon.
Ξέρεις κάποιο μαγαζί που να μπορώ να ακούσω τα ηχεία και με τους δύο;