ηχεια κορνας υλικα

daniel popp

New member
8 August 2007
13
απο τι υλικα θα μπορουσα να κατασκευασω ηχεια κορνας? πιο ειναι το καλυτερο υλικο?

Απάντηση: ηχεια κορνας θλικα

Τι κόρνα θες να φτιάξεις;
Κάνα BLH σαν τα Jericho ή κάνα Tractrix σαν του Μανώλη;
Τι εμπειρίες έχεις από κατασκευές γιατί μπόρει για παράδειγμα το τσιμέντο να είναι το καλύτερο αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολο να στο προτείνει κάποιος...

θελω να αντιγραψω τα αvantgarde uno? ειμαι 20 ετων οποτε ορεξη υπαρχει και με την κατταλληλη βοηθεια ολα θα πανε καλα? θα με βοηθησετε πολυ με καποιες συμβουλες gia to projekt?

Tουλαχιστον για τα σαμπ, μπορω να σου πω οτι ειναι κλειστο κουτι(ενεργα), με 2 10ιντσα στο καναλι (Beyma 10LX60).
Αυτο που μ' αρεσει πιο πολυ ειναι οτι παιρνει σημα οχι απο τον προενισχυτη αλλα απο τον τελικο.
Παντως μπαινεις στα δυσκολα γιατι δεν ειναι απλη κορνα το uno.
Einai συνθετο ηχειο, και αρκετα μελετημενο.

τα drivers τα εχω βρει, και τα χαρακτηριστικα του εχουν μελετηθει πληρως. απλα ψαχνω την καλυτερη δυνατη κατασσκευη κορνας. καθως τα αυθεντικα ειναι κατασκευασμενα απο χυτο κραμα μεταλλου. και οπως καταλαβαινετε ειναι απληρωτο το καλουπι. ευχαριστω για το ενδιαφερον οποιες λοιπες πληροφοριες θα τις αναλυσω στο επακρο

Αν θες μου λες ποια ειναι τα μιντ και πια τα τουητερ?
Μπορω να σου μετρησω τις διαστασεις απο τις κορνες των μεσαιων και πριμων.
Το υλικο τους, απο το μανιουαλ, ειναι πλαστικο ABS.

Εκτός από τον πολυεστέρα που χρησιμοποίησε ο πρόεδρας:grinning-smiley-043 παίζουν και οι εποξικές ρητίνες σε συνδυασμό με ενισχυτικά υφάσματα από γυαλί μέχρι και και ανθρακονήματα και κέβλαρ ναούμ:Banane0:.
Και εκεί ανεβαίνει η θερμοκρασία (100-120οC) όταν στερεοποιείται η ρητίνη (ανάλογα βέβαια και με την ποσότητα της ρητίνης) αλλά έχω την εντύπωση πως μαζεύει λιγότερο από τον πολυεστέρα και έχει καλύτερες μηχανικές ιδιότητες.

αν τα φτιαξω στις ιδιες διαστασεις απο τσιμεντο????? ποια η γνωμη σας??

Πολύ καλή λύση αλλά θα πρέπει να έχεις γερανάκι εκεί κοντά να το σηκώσεις. Πως θα το δέσεις για να μην σκάσει;

Εγώ γέμισα μόνο το throat με μπετό D-11 και πήρε 4 κιλά βάρος.

θα αργησουνε λιγο να φτιαχτουνε για αυτο δεν το εχω σκεφτει ακριβως.. θα δουμε.. για τα drivers πηρα την εταιρια και απο σποτα μου το ειπαν.. θα στειλω ακριβως τις κωδικες ονομασιες εντος των ημερων.. και παλι ευχαριστω
:2thumb22sup::2thumb22sup: