Ηχεία με δύο ενισχυτές ξεχωριστα

Έχει συζητηθεί αρκετές φορές. Αν κατάλαβα σωστά καταργούμε τους ενισχυτές με preout.
Διαλέγεις δύο ενισχυτές και παίζεις ανάλογα. Ποιότητα?? και πόσο επηρεάζει σε στερεο ακούσματα κυρίως.
Με ενδιαφέρει κι εμένα. Όποιος το έχει δοκιμάσει παρακαλώ τα φώτα του!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία με δύο ενισχυτές ξεχωριστα

Κι εγώ να δείτε πώς περιμένω! Μάλλον προς τα τέλη της εβδομάδας θα παραλάβω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία με δύο ενισχυτές ξεχωριστα

Υπομονή,αλήθεια πόσο κοστισε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία με δύο ενισχυτές ξεχωριστα

Σχεδόν 100 με τα έξοδα αποστολής. Υποτίθεται ότι οι προδιαγραφές είναι καλές, για να μη γίνεται ιδιαίτερη παραμόρφωση. Περιμένω να φτάσει από τις 16 του μηνός και μετά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία με δύο ενισχυτές ξεχωριστα

Παρέλαβα σήμερα και συνέδεσα. Έκανα τις πρώτες ακροάσεις. Όλα καλά. Ο χειρισμός πανεύκολος. Με ένα γύρισμα κουμπιού αλλάζεις ενισχυτή, χρησιμοποιείς όμως τα ίδια ηχεία. Η γνώμη μου είναι ότι αξίζει. Παρέχει μεγάλη ευκολία, καθώς δεν χρειάζεται να αλλάζεις καλώδια στα ηχεία, έστω με μπανάνες. βεβαίως στην ανάγκη γίνεται και το τελευταίο, αλλά όσο περνάνε τα χρονάκια μας...

Παρέλαβα σήμερα και συνέδεσα. Έκανα τις πρώτες ακροάσεις. Όλα καλά. Ο χειρισμός πανεύκολος. Με ένα γύρισμα κουμπιού αλλάζεις ενισχυτή, χρησιμοποιείς όμως τα ίδια ηχεία. Η γνώμη μου είναι ότι αξίζει. Παρέχει μεγάλη ευκολία, καθώς δεν χρειάζεται να αλλάζεις καλώδια στα ηχεία, έστω με μπανάνες. βεβαίως στην ανάγκη γίνεται και το τελευταίο, αλλά όσο περνάνε τα χρονάκια μας...

Όλα καλά δηλαδή.Μάλιστα.Μάλλον θα το πάρω και εγώ.Από ebay το πήρες;

Απάντηση: Re: Ηχεία με δύο ενισχυτές ξεχωριστα

Όλα καλά δηλαδή.Μάλιστα.Μάλλον θα το πάρω και εγώ.Από ebay το πήρες;

Ναι. Δεν είναι λίγα τα χρήματα, όμως όπως είπα είναι μεγάλη η ευκολία και γλιτώνει κανείς ένα ζευγάρι καλωδίων, το οποίο σίγουρα καταλαμβάνει κάποιον χώρο.

Εγώ αγόρασα με ασημί πρόσοψη, διότι ήταν το τελευταίο κομμάτι του πωλητή και βιαζόμουν. Το υπόλοιπο σώμα είναι μαύρο. Κι εγώ θα προτιμούσα το μαύρο, όμως και το ασημί είναι καλαίσθητο.

Εγώ αγόρασα με ασημί πρόσοψη, διότι ήταν το τελευταίο κομμάτι του πωλητή και βιαζόμουν. Το υπόλοιπο σώμα είναι μαύρο. Κι εγώ θα προτιμούσα το μαύρο, όμως και το ασημί είναι καλαίσθητο.
Σίγουρα φίλε μου.Και αν οι συσκευές σου είναι μαύρες ως συνήθως,δίνει άλλη εντύπωση.Γούστα είναι αυτά.

@schubert με τι ενισχυτές το δοκίμασες?? Πες μας κάτι παραπάνω αν γίνεται.
Με τον δικό μου av (pionner 1020) για home cinema είμαι ok αλλά για στερεο ακούσματα δεν θα το έλεγα και δεν έχει preout.
Αν ποιοτικά αξίζει, και εννοώ για στερεο μουσική με πικαπ και γλιτώνουμε και το preout που δεν έχει ο ενισχυτής μου, τότε θα έλεγα ναι στην αγορά του.
Κάτι τελευταίο, ο Ορφέας δε το φέρνει??

Με τον δικό μου av (pionner 1020) για home cinema είμαι ok αλλά για στερεο ακούσματα δεν θα το έλεγα και δεν έχει preout.
Αν ποιοτικά αξίζει, και εννοώ για στερεο μουσική με πικαπ και γλιτώνουμε και το preout που δεν έχει ο ενισχυτής μου, τότε θα έλεγα ναι στην αγορά του.
Χτες ρώτησα Ορφέα και δυστυχώς δεν το έχουν κάν στο κατάλογο.

Έχω συνδέσει ενισχυτή av της Pioneer (τα μπροστινά ηχεία) και δικάναλο τελικό Audiolab 8000p. Επιλέγω από τον επιλογέα τον ενισχυτή που θέλω να ακούσω και αυτό είναι όλο. Τι ακριβώς σε απασχολεί με το preout; Δεν νομίζω ότι χρειάζεται στην περίπτωσή μας.

Re: Απάντηση: Re: Ηχεία με δύο ενισχυτές ξεχωριστα

Έχω συνδέσει ενισχυτή av της Pioneer (τα μπροστινά ηχεία) και δικάναλο τελικό Audiolab 8000p. Επιλέγω από τον επιλογέα τον ενισχυτή που θέλω να ακούσω και αυτό είναι όλο. Τι ακριβώς σε απασχολεί με το preout; Δεν νομίζω ότι χρειάζεται στην περίπτωσή μας.
Καταρχάς για το preout δεν μ' απασχολεί κάτι το ιδιαίτερο αλλά επειδή έχουν γίνει πολλές συζητήσεις εδώ μέσα, πίστευα ότι ήταν ευκολότερος τρόπος για να έχεις δύο ενισχυτές χωρίς να αλλάζεις καλώδια από τον έναν στον άλλον, κάνοντας προ και τελικό μαζί.
Εκείνο που μ' απασχολεί όμως είναι, όταν παρεμβάλλεται ένα μηχανάκι μεταξύ ενισχυτή και ηχείων, το τελικό αποτέλεσμα.
Για παράδειγμα βγάζει παραμόρφωση?? έχεις καταλάβει κάτι τέτοιο?? είτε στον av είτε στον δικάναλο?
Ακούς δηλ. το ίδιο σαν να ήταν συνδεδεμένοι οι ενισχυτές μόνοι τους χωρίς τη συμμετοχή του επιλογέα.
Αυτό που μου περιγράφεις είναι ο τρόπος. Εγώ θα ήθελα αν γίνεται βέβαια, να μου πεις αν καταλαβαίνεις διαφορές στο αποτέλεσμα.
Αλήθεια μέχρι τώρα άλλαζες καλώδια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.