Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!
Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.
Όχι φίλε μου το αντίθετο.:guitarist:
Αρχισα να ψήνομαι για τα cerwin vega... Το θεμα είναι αν έχουν μεγάλη διαφορά τα xls 12 με τα xls15.το ζήτημα του χώρου παντως δεν είναι δεσμευτικό γιατί αλλαζω σπίτια λόγω επαγγελματος...
Αρχισα να ψήνομαι για τα cerwin vega... Το θεμα είναι αν έχουν μεγάλη διαφορά τα xls 12 με τα xls15.το ζήτημα του χώρου παντως δεν είναι δεσμευτικό γιατί αλλαζω σπίτια λόγω επαγγελματος...
Το xls215 εχει τις τρομερές δυνατότητας αναπαραγωγής; Τι αλλο θα διαβάσουμε έλεος....
Αφου το ξερεις το ηχειο,γραψε μας (κατα προτιμηση στο αντιστοιχο νημα των xls215) την εμπειρια σου απο την ακροαση του ,χωρο,συνοδα και με ποιο αλλο ηχειο το συγκρινες . Ενα σκετο ελεος δεν νομιζω πως βοηθαει ουτε αυτον που μπαινει να διαβασει αποψεις και ειναι και καπως ακομψο νομιζω...Περιμενουμε με ενδιαφερον,ευχαριστω.
Η ανελέητη διαφήμιση που κάνετε στο ηχείο δεν βοηθάει επίσης. Το να υποστηρίζουμε ενα ηχείο των 1000 οτι παίζει παπάδες με μια καμπίνα που φωνάζει κουτίλα και χρωματιςμους από χιλιόμετρα μονο σε ενα πράγμα μπορεί να οφείλεται.
Την ανυπαρξία εμπειριών.
Και να πεις οτι ο κατασκευαστής ασπάζεται αρχές κατασκευής καμπίνας BBC να το δεχτώ, αλλα ούτε και αυτο δεν συμβαίνει.
Συνεπώς αντί να διαφημίζεται τα ηχεία που κατέχετε σαν το απόλυτο, φανείτε χρήσιμος και απλά εκφράστε την άποψη σας χωρίς υπερβολές και τσουβάλιασματα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ένας πολυ καλός συνδυασμός ειναι ηχεία Dali Zensor 5 & xtz ap100 ενισχυτής. Τα εχω ακούσει εκτενώς με porcupine tree και με ηλεκτρονική και μου άρεσαν πολυ.
έχω τα Proac 140 mk 2 , πολύ καλό ηχείο , φοβερό θα έλεγα για τα λεφτά του και τα γούστα μου,
ΥΓ
Επανω μιλησε η λογικη.Εγω τα 215 θα επαιρνα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.