Παιδια γνωμες κανεις για κανα καλο ηχειο δαπεδου για μεγαλο χωρο καμια 30αρια + τετραγωνικα με προ benchmark kai teliko berri ep1500 

κατι αρχαια audioquest quartz hyperlitz νομιζωΓια δοκίμασε ένα ζεστό ιντερκονεκτ ανάμεσα στο bench και στον behringer
Τώρα τι έχεις?
Και μετά υπάρχουν και τα KEF IQ90 τα οποία είναι πολύ ωραία ηχεία.
Αυτά από 'μένα...
Καλή συνέχεια και καλό Πάσχα![]()
rock ακουω φιλε μου αλλα οχι την κλασικη rock. ψυχεδελεια στονερ και σχετικα μετριες ηχογραφησεις αλλα και ambient kai ηλεκτρονικη και ενιοτε jazz fusion.αυτο που λειπει στον ηχο μου ειναι ο τσαμπουκας οταν εβαζα συμφωνικη τα xanadu παιζαν τζαμι αλλα μεχρι εκει μεσαιες ωραιες και αερινες ψηλες αλλα απο γεμισμα του χωρου γιοκ επαιζα και με υβριδικη λαμπα τρανζιστορ σε τελικο εχω και ενα counterpoint αλλα γιαυτο αγορασα τον berri μπας και δω καμια μπασατη μερα αλλα τζιφοςNα σου κάνω δυό ερωτήσεις;Αν θές απαντάς.
Τι μουσική ακούς;
Απο τον ήχο που είχες μέχρι τώρα,μόνο τα μπάσα σου έλειπαν;Ο ήχος ήταν ξεκούραστος,ισορροπημένος,απολάμβανες την μουσική;
σκεφτομαι και τα as artemis αλλα φοβαμαι μην πεσω στο ιδιο τρυπακι ειναι λιγο σκοτεινος ο ηχος της AS και θαηθελα κατι πιο λαμπρο με ποιο πολυ σωμα και ογκο καλα μου φαινονται
και τα νεα advance sto high fidelity που διαβασα ισως τα el 210 δεν ξερω βεβαια ποσο κανουν αλλα μαλλον ακριβουτσικα πρεπει ναναι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.