Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Καλα μικροδιαφορες εχουν στον ηχο. Το απο πάνω ροζουλι ειναι λιγο πιο "ξυπνιο" απο μαμα του.

Οποιος ερθει στην εκθεση, θα εχω μαζι μου το xiaomi και το jbl flip 3.
Επιτοπου ακροαση και βγαλτε μονοι σας τα συμπερασματα.
Τα δικα μου ειναι οτι .....το xiaomi εχει λιγο πιο καθαρο ηχο ,αλλα το jbl παιζει πολυ πιο δυνατα και με πιο πλουσιο μπασο.
Αυτα!!

Μιχάλη το κάνατε το συγκριτικό;

Σάκη ήτανε επί δύο μέρες μέσα στο τσαντακι και δεν είχαμε την διάθεση ούτε καν να τα δούμε.
Δεν βόλευαν και οι χώροι και οι δύο την ίδια αποψη είχαμε (πιο καθαρό το xiaomi ,πιο δυνατό και μπασατο το jbl),
προτιμησαμε να λέμε τα δικά μας, πάρα να αναλωθουμε σε τριχες:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

τι λέτε για το HK? dealακι στα 149 ? δεν ειναι ακριβώς "νομαδικό" αλλα σίγουρα μεταφερομενο :D

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_harman-kardon-onyx-studio-4-black-hkos4blkeu-1206842.html
Πάρα πολύ ενδιαφέρον!
Θα πάω να το τσεκάρω σήμερα κιόλας.
Ψάχνω κάτι τέτοιο για δώρο...

Re: Απάντηση: Re: Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Αυτό είναι στεγνή αντιγραφή του jbl...και μου αρέσει!

Sent from my SGP611 using Tapatalk

του jbl ή του Bose SoundLink Mini II?
το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν..καταδεχεται καθολου νερο.
κατα`αλλα τα σχολια ειναι πολυ θετικα.
τι Made in εταιρια ειναι αυτη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

του jbl ή του Bose SoundLink Mini II?
το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν..καταδεχεται καθολου νερο.
κατα`αλλα τα σχολια ειναι πολυ θετικα.
τι Made in εταιρια ειναι αυτη?
Του bose, διόρθωσα αλλά με πρόλαβες,!

Φασον φαίνεται να είναι, αλλά παίζει καλά, εχει loudness EQ ώστε να ακούγεται λίγο μπασακι σε χαμηλές εντάσεις και γενικά φαίνεται πολύ τίμιο.

https://youtu.be/lj36_9SqDsU

Sent from my SGP611 using Tapatalk

Σάκη ήτανε επί δύο μέρες μέσα στο τσαντακι και δεν είχαμε την διάθεση ούτε καν να τα δούμε.
Δεν βόλευαν και οι χώροι και οι δύο την ίδια αποψη είχαμε (πιο καθαρό το xiaomi ,πιο δυνατό και μπασατο το jbl),
προτιμησαμε να λέμε τα δικά μας, πάρα να αναλωθουμε σε τριχες:grinning-smiley-043

o καημένος ο Μιχάλης τα κουβαλούσε συνέχεια, τα έβγαζε, ανταλλάξαμε και αρχεία ώστε να δοκιμάσουμε τα ίδια, αλλά ο θόρυβος, ο κόσμος και η όλη κατάσταση δεν επέτρεψε συγκριτικό. Εκείνο που θα πω είναι ότι ακούω το xiaomi να παίζει και σε νορμάλ εντάσεις στο σπίτι που το χρησιμοποιεί η κόρη και νομίζω ότι παίζει το σύστημα.
Υπερβολή?
ίσως...

Επίσης εξαιρετική εντύπωση μου άφησε το cayin του Μιχάλη. Αριστη ποιότητα σαν κατασκευή και ήχος .... Επαιξε αμέσως με το sony bluetooth handsfree με ακουστικά της πλάκας και έλαμψε!

Tο μονο προβλημα με το Cayin ειναι οτι, μεχρι στιγμης ποτε δεν εχει φορτισει στο 100%.
Μεχρι το 93% φτανει και μετα ή συνεχιζει (αναβοσβυνει η ενδειξη φορτισης) χωρις καμμια αυξηση ή σταματαει (σταματαει η ενδειξη φορτισης ) και μενει στο 93%!

Το Harman είναι πολύ καλό ειδικά για την τιμή.
Στον αχανή χώρο του ΜΜ έπαιξε πολύ ικανοποιητικά και γεμάτα.
Δεν το πήρα τελικά γιατί ίσως για το δώρο που θέλω να κάνω να προτιμήσω μια ηχόμπαρα.

Έχω ήδη μπει σε πειρασμό...

το θεμα ειναι οτι εγω το θελω πανω στο δικυκλο και το συγκεκριμενο δεν κανει.
οποτε κοιταω και το JBL Clip 2(που βγηκε εχθες παλι προσφορα στα Media).
καμια σχεση βεβαια αλλα..

καμια σχεση βεβαια αλλα..
Mα καμμια Μητσε μου.

Το jbl ειναι καλυτερο για την χρηση που το θες γιατι ειναι ψιλογομαρακι.
Τα αλλα τα μεταλικα στο μηχανακι......χλωμα τα βλεπω.
To jbl στα 69 ευρω τρωγεται....κανονικη τιμη μακρυα!

Mα καμμια Μητσε μου.

Το jbl ειναι καλυτερο για την χρηση που το θες γιατι ειναι ψιλογομαρακι.
Τα αλλα τα μεταλικα στο μηχανακι......χλωμα τα βλεπω.
To jbl στα 69 ευρω τρωγεται....κανονικη τιμη μακρυα!

40 ευροπουλα χθεσινη προσφορα στα Media.μιλαμε για το JBL Clip 2.
ωραιο το jam αλλα δεν κανει σε καμια περιπτωση για την δουλεια που το θελω.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

και τωρα τρεχει η προσφορα

Last edited:
ΩΠΑ ΩΠΑ Δημητρη.
Λαθος εκανα ....το FLIP εννοουσα...το clip πρεπει να ειναι για κλωτσιες.
Ακουσα και ενα jbl go και ηταν για κλαματα.

Μπορει τα ιδια μεγεθους αλλης μαρκας να ειναι χειροτερα, αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσεις λεφτα για τετοια μεγεθη.
Παρε το πιο φτηνο ρε φιλε....κριμα ειναι.