Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Παίζει καλύτερα από το earfun L?

Ναι. Αλλά εξαρτάται πως το εννοείς το καλύτερα και κυρίως πόσο;

Μπορείς να το πάρεις και ανά χείρας και να πας να το ακούσεις π.χ. σε σύγκριση.

Στο L πρέπει οπωσδήποτε να φύγει το τελευταίο update που του δίνει το EQ

Ήταν/είναι σκέτη καταστροφή

Βασικά εγώ την ερώτηση του Μιχάλη την εκλαμβάνω ως εξής. Όχι ότι θέλει αναβάθμιση, αλλά τι θα κάνει στο μέλλον αν χαλάσει το L, ξέρουμε ότι τα φορητά ηχεία τα εγκαταλείπει η εταιρία αυτή σιγά σιγά, αν θα μπορεί να βρει άξιο αντικαταστάτη σε Tribit.

Κατά τη γνώμη μου ναι. Το θεωρώ και λίγο καλύτερο.

• Like
Reactions: vlad66 and mdvq

Τα έχω ήδη καταργήσει.
Όπως το είπες, ήταν σκέτη καταστροφή!

Σωστά το έθεσες.
Σιγά μην πάω για σύγκριση!
Αν χαλάσει,θα πάρω ένα tribit,και σχόλασε η δλειά,που λένε και στα Ζαγοροχώρια 😄

Έχει μια αξιοσημείωτη «καθαρίλα» ο ήχος τους πάντως. Αρκετά διαφορετική παρουσίαση από τα αντίστοιχα Soundcore (τα οποία παρεμπιτπόντως βλέπω να ξαναλάζουν το όνομά τους στο παλιό Anker).

Άκουσα στην παρουσίαση που έκανα στο τeam, το εν λόγω και τα PocketGo, Micro 2, Lava, Blast 2. Μαζί και τα ακουστικά δύο Over Ear και ένα In-ear.

To Blast 2 ίσως δεν έπρεπε να το βάλω τόσο δυνατά πάντως... :ROFLMAO:

Για όποιον θέλει πάρτυ στην αυλή, να ξέρει πως έχει είσοδο για δύο μικρόφωνα, ρύθμιση Reverb και... η Tribit βγάζει διπλό ασύρματο μικρόφωνο στα 41 ευρώ... . Αυτό είναι δια πάσαν χρήση, όχι μόνο για το Blast 2. Μπαίνει όπου υπάρχει είσοδος μικροφώνου με χοντρό καρφί, ενώ έχει και αντάπτορα από χοντρό καρφί σε μικρό καρφί στη συσκευασία.
Δηλαδή το Blast 2 μπορεί να πάρει και 4 μικρόφωνα έτσι.

Last edited:
Σωστά το έθεσες.
Σιγά μην πάω για σύγκριση!
Αν χαλάσει,θα πάρω ένα tribit,και σχόλασε η δλειά,που λένε και στα Ζαγοροχώρια 😄

Μιχαλιό. Πάλι γέμισα με τσιτσιμπλόνια από δω κι απο κει. Λέω να χαρίσω κανένα σε κανα ανηψούδι.... :p

• Like
Reactions: vlad66 and mdvq
Λεωνίδα, έχεις ακούσει το Lava;

Για πες εντυπώσεις. Είμαι μεταξύ αυτού και του Anker Soundcore Boom 2.
Διαβάζω σε reviews, ότι (το Lava) έχει πολύ μπάσο (παραπάνω απ'όσο θα έπρεπε). Συμμαζεύεται η κατάσταση με custom eq*;

* @vlad66 θα επιστρατευτείς! :)

• Like
Reactions: vlad66

Διαβάζω σε reviews, ότι (το Lava) έχει πολύ μπάσο (παραπάνω απ'όσο θα έπρεπε). Συμμαζεύεται η κατάσταση με custom eq*;

To Lava το άκουσα με το προηγούμενο fw όμως γιατί δεν προλάβαινα να κάνω update σε όλα λίγο πριν την παρουσίαση, και σε εκείνη την παρουσίαση έπαιξε το Blast 2 αμέσως μετά. Όπως καταλαβαίνεις οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες και το δύο σκάλες πιο κάτω στη γκάμα Lava, δεν είχε τον όγκο του μεγάλου Blast 2. Δεν είχα στην παρουσίαση το ενδιάμεσο Blast που ήρθε αργότερα.

Καθόλου υπερβολικό μπάσο θα έλεγα ωστόσο. Και μένει να δω τι έχουν κάνει με το νέο fw σε πρώτη ευκαιρία που θα κοιτάξω να το δειγματίσω στο πιο χαλαρό, έχοντας περάσει το νέο FW.
Το ΕQ κάνει μεγάλη διαφορά πάντως λίγο που έπαιξα στο δικό μου XSoundplus 2.
Στην παρουσίαση που ήταν το Lava, έπαιζα με τα Preset EQ.

Μπορείτε πάντως το Lava να πάτε να το ακούσετε. Το έχει ή θα το έχει από βδομάδα demo στη Heaven Audio.

• Like
Reactions: Skakinen

Λογικά θα πρέπει να μαζεύετε.
Βγάλανε και update,αν κατάλαβα σωστά.

Attachments

• Screenshot_2026-05-16-18-53-41-329_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2026-05-16-18-53-41-329_com.android.chrome.jpg
    215.8 KB · Views: 3
Λογικά θα πρέπει να μαζεύετε.
Βγάλανε και update,αν κατάλαβα σωστά.

Έχει βγει εδώ και καιρό αυτό.

Λογικά θα το έχει ήδη από το εργοστάσιο. Στο δικό μου Xsoundplus 2 είχε το τελευταίο FW από το εργοστάσιο. Χτες που το άνοιξα μου το έδειξε το app.
Στα δείγματα που ήταν και ένα Xsoundplus 2 στην παρουσίαση, εκείνο ζήτησε FW update.

• Like
Reactions: mdvq