Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Θα το κουμπωσεις Μητσε μου στο μπρατσο που κραταει τον ανεμοθωρακα ή στο μπρατσο του καθρεπτη.
Αν βεβαια ειναι δυνατον!!!!!

Θα το κουμπωσεις Μητσε μου στο μπρατσο που κραταει τον ανεμοθωρακα ή στο μπρατσο του καθρεπτη.
Αν βεβαια ειναι δυνατον!!!!!

ειναι λεπτη η βαση του καθρεφτη.αυτο βιδωνει σε τιμονι.

Ένα που πήρα για το ποδήλατο της κόρης μου, είχε διάφορους αποστατες για να ταιριαζει σε διαφορα διαμετρηματα.
Το "υπολοιπο" μπορείς να το επενδύσεις με μαύρο μονωτικο που βάζουν στις σωλήνες του air-condition και να είσαι αρχοντοπουλο!

Last edited:
Ένα που πήρα για το ποδήλατο της κόρης μου, είχε διάφορους αποστατες για να ταιριαζει σε διαφορα διαμετρηματα.
Το "υπολοιπο" μπορείς να το επενδύσεις με μαύρο μονωτικο που βάζουν στις σωλήνες του air-condition και να είσαι αρχοντοπουλο!

χμμ...
κατσε να δοκιμασω αυτο που παρηγγειλα και το βλεπω..
το ηχειακι παντως παιζει πολυ καλα.
σιγουρα καλυτερα απο το jbl go το γιου μου.
μενει να το δοκιμασω και πανω στο σκουτερ.

Ρε φιλε δεν το πήρα πρέφα, να πάρω και γω ένα.
Είκοσι ευρώ αξιζει!
Αν το ξαναβάλει ρίξε μια ειδοποίηση.

Ρε φιλε δεν το πήρα πρέφα, να πάρω και γω ένα.
Είκοσι ευρώ αξιζει!
Αν το ξαναβάλει ρίξε μια ειδοποίηση.

οντως για ενα 20αρι ειναι σουπερ.!και τα 30 που ζηταει κανονικα παλι τα αξιζει.
εαν το ξαναβαλει θα ριξω συρμα...

η βαση πανω στον ανεμοθωρακα καθησε μια χαρα.
γερα και σε καλο σημειο.
ελα ομως που δεν υπολογισα οτι το bass reflex θα κολλαει πισω στην βαση και δεν θα παιζει σωστα...!

Η Audio pro γι αυτό το ΣαββατοΚυριακο θα έχει - 20% σε όλα τα προϊόντα της. Επειδή ειδικεύεται στον ασύρματο ήχο το παραθέτω εδώ.
Εν τω μεταξύ το πρωί τους έστειλα email, ζητώντας τους να κάνουν κάποιο summer sale. Και μου απάντησαν (στο email μου) οι τύποι με αυτό

Last edited:
Λοιπόν, μου έσκασε στο mail το φυλλάδιο του Κωτσοβολοπουλέα με τον νέο κατάλογο για τον ήχο. Εκεί μέσα υπάρχει αυτό εδώ:

https://www.skroutz.gr/s/14182088/NOD-B-FAB.html

Το οποίο λέει 2x5W και παίζει και από SD. Δεν κατάφερα να βρω πληροφορίες άλλες, αν ας πούμε η USB του αναγνωρίζεται και ως κάρτα ήχου. Λέει επίσης ότι το case είναι αλουμίνιο. Σε αυτή την τιμή (19.90) και με την εμφάνιση αυτή και με τα specs αυτά δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Και 1200mah μπαταρία.

Το έχει ακούσει κανείς; Μοιάζει λίγο με OEM από creative/taotronics. Αν ενσωματώνει και κανένα παθητικό ακτινοβολητή θα έχει και μπασάκι αξιοπρεπές για το μέγεθος.

Πολύ καλή επεκτασιμότητα. Μέχρι και 2.2 μπορείς να το έχεις. Και ο κλαβινέτος τα έχει σε εκτίμηση για τον ήχο τους. Αλλά που τα βρίσκεις στην Ελλάδα;

Πηρα αυτο το σκ@τουλακι:
https://www.kooqie.com/el/anker-soundcore-mini
και δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο το εχω ευχαριστηθει!!!!
Εχει και ραδιο αλλα δεν εχει πουθενα οθονιτσα για να βλεπεις την συχνοτητα.
Απορω με το εξης......αφου μπορουν με τοσα λιγα χρηματα και ογκο να βγαζουν αξιοπρεπη ηχο ,γιατι χρειαζεται να δινουμε ενα καρο χρηματα και να ακουσουμε σωστα.
Ποσο μακακες μας πιανουν ωρε παληκαρια!!!!:flipout:

Σήμερα το πρωί "ξεφορτωθηκα" το εξαιρετικό xduoo,το οποιο ειχα αντικαταστησει με το cayin (ένεκα bt) και βάζοντας κάτι τις παραπάνω πήρα αυτο:
https://www.skroutz.gr/s/15569369/JBL-Tuner.html

Είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ,ότι αν έπαιζε έστω και ανεκτα σε σχέση με το jbl flip3 που εχω,να έδινα και το flip3 ώστε το jbl tuner να μου ερχόταν μια ή άλλη!

Δυστυχώς ηχητικα είναι σαν να συγκρίνουμε σωβρακα με γραβατες!
Το ένα παίζει και το άλλο κάνει φιλοτιμες προσπάθειες.
Αν θέλετε jbl ,dap+ radio , bt ηχειακι και έχετε διάθεση να δώσετε μια κατοσταρου ......ε τοτε πάρτε το........αλλά ομως μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιησα!

(Το flip3 τοποθετήθηκε πισω,με προσοχή, στη θέση του:flipout: )

Έχει πάντως υπογραφή JBL ο ήχος στο tune. Άλλο αν το συγκρίνουμε με το Flip 3 4. Το ένα είναι mono, το άλλο stereo και με περισσότερη ισχύ.

Σε ό,τι αφορά τα φασόν ηχεία bluetooth, αν θυμάμαι καλά η anker και πολλοί άλλοι προμηθεύονται τα ηχεία τους από αυτόν τον κατασκευαστή. Απλά στέλνουν σε μακέτα το λογότυπό τους και έρχονται έτοιμα.
Είναι περίπου όπως με την Hanpin στα πικάπ.

Βρε και γω γιαυτό το πήρα και πλήρωσα την "υπεραξια" jbl
Μια χαρά παίζει σαν ραδιακι.
Αλλά μέχρι εκει.....να ξέρουμε τί αγοράζουμε , γιατι το αγοράζουμε και πως στέκεται στο χώρο του.

Βέβαια παρατήρησα κάτι περίεργο στο dab.
Σαν να ακούγεται ένα τσικ τσικ .
Καλά αυτο το ρημάδι ,δεν είναι σαν την ψηφιακή τηλεόραση?
Ή παίζει ή δεν παίζει.
Ή είναι το αντίστοιχο του πιξελιασματος στην εικόνα?

Και φυσικά τα γατονια,δεν βαλανε έξοδο ακουστικών!
Σιγα μην σας δωσουμε Dab ράδιο με ένα κατοσταρικο ρε λιγουρια καταναλωτές:flipout: