Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Βρε και γω γιαυτό το πήρα και πλήρωσα την "υπεραξια" jbl
Μια χαρά παίζει σαν ραδιακι.
Αλλά μέχρι εκει.....να ξέρουμε τί αγοράζουμε , γιατι το αγοράζουμε και πως στέκεται στο χώρο του.

Και φυσικά τα γατονια,δεν βαλανε έξοδο ακουστικών!
Σιγα μην σας δωσουμε Dab ράδιο με ένα κατοσταρικο ρε λιγουρια καταναλωτές:flipout:

Ζούμε στην εποχή που κάθε ανάγκη πληρώνεται εξτρα. Έτσι ήταν και παλαιότερα απλά τώρα τα τμήματα marketing R&D έχουν ανάγει σε επιστήμη την προσφορά λειτουργιών ως προς τη γκάμα των προϊόντων.

Εγώ πάντως τα έσκασα για αυτό, το οποίο μαζί με το Spotify αποτελεί το ηχοσύστημα του σαλονιού:
c3ce7e0703f5db56f6944d3e1852f9d9.jpg

Ετσι για την ισταρια.....dab radio γιοκο τσοκο στον Πειραια!!!

Για να μην λεμε "μπανταλά" (χαζά) οπως λεμε στο χωριο μου,dab εχει και πααεχει στον Πειραια.
Ειναι απιστευτο ομως το ποσο επηρεαζει η θεση της συσκευης....μιλαμε στο ΙΔΙΟ δωματιο σε αποσταση 80-90 cm εχει ή δεν εχει!!!!!

Ύποπτο αυτό που αναφέρει για το τιμολόγιο.

Καθόλου. Για τις κατηγορίες που απαλλάσσονται ΦΠΑ (κονσόλες, κινητά , laptop, tablet) αυτή είναι η διαδικασία σχεδόν παντού.

Παιδια υπάρχει φυσικο μαγαζί στον Πειραιά που έχει καλες τιμές στα jbl.
Πχ
https://phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=4762
Έτσι ...για την αλλολοενημερωση!

παιζει στην τιμη που βαζουν συνηθως σε "ξαφνικες" εκπτωσεις τα μεγαλα καταστηματα.
απλα παει για το ελαχιστο κερδος και για ποσοτητα.

παιζει στην τιμη που βαζουν συνηθως σε "ξαφνικες" εκπτωσεις τα μεγαλα καταστηματα.
απλα παει για το ελαχιστο κερδος και για ποσοτητα.

Μάλλον παραεισαγωγή, καραμπινάτη κι όλας. Αποθήκη άραγε στη Βουλγαρία;

Παιδιά το μαγαζί ειναι σε κεντρικό σημείο του Πειραιά, δίπλα στην δουλειά μου.
Μάλιστα έχει τα ίδια χρώματα με Vodafone και μπήκα μέσα να ρωτήσω κάτι για κινητά! !!
Τώρα πως τα καταφέρνει και έχει τέτοιες τιμές. ......θα σας γελασω.

υπαρχουν παντως πολλοι που το εχουν στην ιδια τιμη.
το fox που ειναι καινουργιο μαγαζι στα 500 μετρα απο το σπιτι μου,λεει ενα χρονο εγγυηση.οι αλλοι δεν αναφερουν καν εγγυηση..
αρα προφανως ειναι παραεισαγωγη ολων αυτων που πουλανε στανταρ τοσο χαμηλα.

Για να μην κουράζεστε με το σκρούτζη και τον καθένα σκιτζή, κοιτάτε από κάτω (στον τσιγγούνη) αν λέει επίσημος μεταπωλητής. Τα υπόλοιπα είναι ρέγγες. :grandpa:

Για να μην κουράζεστε με το σκρούτζη και τον καθένα σκιτζή, κοιτάτε από κάτω (στον τσιγγούνη) αν λέει επίσημος μεταπωλητής. Τα υπόλοιπα είναι ρέγγες. :grandpa:
:a0210:

Από το φονγκαλερι αυτό (γιατί υπάρχει και άλλο, διαφορετική επιχείρηση από ότι έχω καταλάβει στο κέντρο) έχω πάρει το κινητό μου.
Το πρώτο που πήρα παρουσίασε πρόβλημα στην οθόνη την πρώτη μέρα.
Το πήγα πίσω και μου έβγαλαν την ψυχή μέχρι να μου το αντικαταστήσουν πραγμα που έγινε αφού τους ξ Χ..σ@ στην αξιολόγηση στο Σκρουτζ.
Μιλάμε 2 ώρες μετά... αλλά είχαν ήδη περάσει σχεδόν 15-20 μέρες.
Το θετικό βέβαια είναι ότι μου είχαν δώσει μια φτηνή συσκευή για να μην μείνω χωρίς τηλ.

Re: Απάντηση: Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Απο φονγκαλερι,ψωνιζω τουλαχιστον 6 χρονια. Ουδεν προβλημα σε οτι με προεκυψε.

Εγώ πήγα εκεί γιατί ομολογουμένως έχει πολλές θετικές αξιολογήσεις αλλά η δίκη μου εμπειρία δεν ήταν καλή...
Είχε θετική έκβαση τελικά αλλά μετά από πολύ εκνευρισμό και χάσιμο χρόνου! Μιλάμε τώρα για ξεκάθαρα προβληματική συσκευή. Μια χοντρή γκρι γραμμή από άκρη στο μέσον της οθόνης!
Αυτό που μου την έσπασε ήταν ότι πολύ σύντομα άρχισαν τα «αλλά λόγια να αγαπιόμαστε» και ο καιρος περνούσε... έπρεπε να υπάρξει κακή κριτική για να ενεργοποιηθούν και να δωσουν σημασία!

Τέλος πάντων... συγγνώμη για το οφ τοπικ.

Αν εχετε στο νου σας να αγορασετε ραδιο-ρολοϊ-ξυπνητηρι-bt και στοχευτε σε αυτο:
https://www.jbl.com/JBLHORIZONBLKAM.html?bvroute=Reviews/showHelpfulCritical&bvstate=pg:2/ct:q
να σας ενημερωσω οτι:
Α) δεν ρυθμιζεται η φωτεινοτητα του ρολογιου...κανει οτι γουσταρει αυτο
Β) και πιο σημαντικο,οταν βαζεις ξυπνητηρι το ραδιο ,η ενταση ειναι να σε τρομοκρατει και οχι να σε ξυπναει...και αυτο χωρις ρυθμιση.

Κατα τα αλλα ...καλα!!!

Κατηγορία Kan-gour, αλλά χρήσιμο γιατί βλέπουμε με ποιο τρόπο ένα ηχείο χαλάει τον ήχο του για να παίζει δυνατότερα, γιατί έχει συμπιέσει το μπάσο του σε σημείο... σκουπιδιού.

Tip χωρίς χρέωση που προκύπτει από τη δοκιμή. To ίδιο κάνει και το JBL εάν ενεργοποιήσεις το bass boost. Κόβει χαμηλά και ενισχύει μεσοχαμηλά, παίζοντας όπως το Sony (που ο ήχος του Sony είναι έτσι ό,τι κι αν κάνεις).
JBL does it better (again).

Πότε είπαμε έρχεται το καλοκαίρι πάλι; :afro:

https://www.youtube.com/watch?v=NaOdsSNUfl8