Αυτό είναι το κουμπί του bluetooth....κάνει και άλλη δουλειά??Ακριβως διπλα απο το power
Αυτό είναι το κουμπί του bluetooth....κάνει και άλλη δουλειά??Ακριβως διπλα απο το power
Λίγο μπαγιάτικο....Το ηχειακι σου δίνει την δυνατότητα πατώντας ταυτόχρονα το power button και το bluetooth button,αφου πρώτα το έχεις ανοίξει, να σου πεί ποια έκδοση firmware έχει εγκατεστημένη ,ερχόταν με την 0.4.1,τουλάχιστον μέχρι και μέσα Σεπτεμβρίου που παρέλαβα εγώ και η αναβάθμιση σε πηγαίνει στην έκδοση 0.4.5.
Οπότε όταν παραλάβετε μπορείτε να ξέρετε,με αυτόν τον τρόπο, με ποια έκδοση firmware έχει έρθει.
https://drive.google.com/file/d/11yZKiOU21gBZnq50LgcuXmv555ZPPRRd/viewΛίγο μπαγιάτικο....
Αλήθεια φίλε ff, αυτό πως το ανακάλυψες?
Ειμαι απαράδεκτος, το ξέρω, αλλα από βαρεμάρα ?από "μαγκια-κλ@νια"? από το κεφάλι μου το ξερό? σε κακό το'χω να διαβάσω το μανιουαλ.
Τις πιο πολλές φορές το πετάω κιόλας
Κατέβασα λοιπόν πριν λίγο το μανιουαλ και ειδα καταρχην οτι το κουμπι του bt κανει με δύο πατήματα το latency, που μου έγραψε ο συνονόματος .
Video mode το ονομάζει.
Αλλά πουθενά δεν είδα να γράφει αυτό το χρησιμο κολπάκι ,που μας έμαθες .
Το γράφει κάπου και στραβωθηκα??
Εξ ου και η αργοπορημένη ερώτηση μου.![]()
μα ναι! τι το θέλουν το μάνιουαλ οι φούστηδες;;Λίγο μπαγιάτικο....
Αλήθεια φίλε ff, αυτό πως το ανακάλυψες?
Ειμαι απαράδεκτος, το ξέρω, αλλα από βαρεμάρα ?από "μαγκια-κλ@νια"? από το κεφάλι μου το ξερό? σε κακό το'χω να διαβάσω το μανιουαλ.
Τις πιο πολλές φορές το πετάω κιόλας![]()
ηχεία σε ποδήλατο;;Επανέρχομαι λοιπόν για να καταγράψω τις εντυπώσεις μου με χρήση δύο aGO mini σε στέρεο κατάσταση.
Κατ΄ αρχάς, η συνολική ένταση πήρε επάνω κάμποσο, σε σημείο που μπορείς να ακούσεις σε μερικά μέτρα απόσταση χωρίς πρόβλημα. Βέβαια η απόκριση στο χαμηλό δεν άλλαξε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να έχετε... καμία απαίτηση στο μπάσο.
Επειδή τα... tweeter με θάλαμο που είναι επί της ουσίας τα aGO mini δεν έχουν καθόλου μπάφλα, θα πρότεινα να μην απομακρυνθείτε πέραν των δύο μέτρων από αυτά, και στο ισόπλευρό στερεοφωνικό τρίγωνο όπως προκύπτει προφανώς με την ίδια απόσταση των ηχείων μεταξύ τους, μέχρι εκεί μπορούν χωρίς να δημιουργείται ακουστικό κενό ανάμεσά τους. Να πω δυόμιση μέτρα; Άντε να το πω.
Εφ' όσον τα παραπάνω εφαρμοστούν, ετοιμαστείτε για πολλή διασκέδαση από τα... κουμπιά σε μέγεθος φορητού ηχείου bluetooth. Έχει την πλάκα της η όλη φάση, αν και γενικότερα η φορητότητα πάει περίπατο όταν έχεις και δεύτερο ηχείο, έστω κι αν σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για ηχεία που χωράνε να κρυφτούν στη χούφτα ενός χεριού... .
Εγώ πλέον ψάχνω τρόπο να τα ενσωματώσω στο τιμόνι του ποδηλάτου. Σε αυτή την απόσταση παίζουν αρκετά δυνατά επίσης.![]()
ηχεία σε ποδήλατο;;
για πρόσεχε στον δρόμο μην φας τα μούτρα σου....![]()
όπως και να έχει το δίκυκλο θέλει μεγάλη προσοχή μην σε φάνε λάχανο..Πολλά mini Bluetooth ηχεία έρχονται με ειδικό strap για να τα βάζεις επάνω στο τιμόνι.
Θα έπαιρνα αν δεν είχα ήδη τόσα Bluetooth ηχεία. Εξ άλλου τα aGO mini είναι τόσο μικρά, μετά βίας μεγαλύτερα από το ηλεκτρονικό ταχύμετρο που έχω.
Βάζεις μια λίστα από το Spotify να παίζει, δεν χρειάζεται να βγάζεις το κινητό σου όλη την ώρα για να διαλέξεις κομμάτι.![]()
όπως και να έχει το δίκυκλο θέλει μεγάλη προσοχή μην σε φάνε λάχανο..
Στο πεντακοσάρικο παίζει ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να το εγκεφαλικό...Ωχ.....για να μη γράφει τιμή ο Λεώ, μάλλον θα θέλει να μας προστατέψει από εγκεφαλικό![]()
Να το εγκεφαλικό...![]()
από μικρός που έβλεπα προϊόντα της σε εκθέσεις κλπ, την θεωρούσα life style εταιρία.. ποτέ δεν ζήλεψα κάτι δικό της.Σιγά τα λεφτά.....550 έκανε το jbl boombox που έχω!
Μια χαρά τιμή είναι, η μαρκα είναι ΓΤΠΚ.
Δεν ξέρω ένα b&o που να μην έχει χαλάσει για πλάκα.
Του αφεντικού μου π.χ. τό πανάκριβο ζευγάρι ηχεία που έχει ,του ήρθε το ένα χαλασμένο από την κούτα και μετά κάτι κόλπα έκανε το άλλο.
Απαράδεκτα πράγματα για τις τιμές και το κύρος μιας τέτοιας εταιρείας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.