Δανεικό είναι από τον φίλο mdvq.Άντε μεγειά Βλαδίμηρε...
Υπ' όψη φίλος μου το πήρε και θα πάρει κι ένα δεύτερο καθώς θέλει να ακούει μουσική από το laptop δεξί-αριστερό και όποτε πάει παραλία να παίρνει το ένα από τα δύο.
Ο φίλος μας mdvq θα σου πει που έχει τόσα πολλά, "να φαν και οι κότες" που λέμε...Το δικό μου Bluetooth ηχείο (Creative Movo) μας άφησε χρόνους.
Μπήκε το καλοκαίρι, μάλλον πάμε για καινούργιο.
Ποιες είναι οι προτάσεις;
Προδιαγραφές: Στερεοφωνική λειτουργία, καλή απόδοση και αυτονομία. Τιμή μέχρι 100€ μάξιμουμ. Αλλά θα προτιμούσα όσο γίνεται πιο οικονομικό. Η εποχή δε με παίρνει για πολλά-πολλά.
ΚαλησπέραΤο σκέφτομαι το Earfun, μιάς και το αναφέρετε, αλλά για να είμαι ειλικρινής, στα 90 ευρώ (Skroutz) μου φάνηκε λίγο "τσιμπημένο". Είναι πράγματι τόσο καλό;
Γι' αυτό ζήτησα κι' άλλες προτάσεις. Προς το οικονομικότερο αν γίνεται.
Να παίζει καλά μουσικούλα, να ακούω εκπομπές λόγου και βίντεο.
Για πάρτυ όχι, δεν χρειάζομαι.
Έχεις πολύ δίκιο!Πάντως μονοφονικα δεν παίζει. Έχει 2 ηχεία ενσωματωμένα κ δίνει κάπως στερεοφωνική εικόνα, όσο βέβαια επιτρέπει η απόσταση των λίγων εκατοστών μεταξύ των ηχείων.
Καλησπέρα
Στο site της εταιρείας το βλέπω 79,99 $ με δωρεαν μεταφορικά κ το σκέφτομαι να το παραγγείλω!!!
Υπάρχει κ κουπόνι με -20% απο σήμεραΚαλησπέρα
Στο site της εταιρείας το βλέπω 79,99 $ με δωρεαν μεταφορικά κ το σκέφτομαι να το παραγγείλω!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.