JBL Wind 3 για το παπί
Δεν κάνει ζευγάρωμα όμως δεύτερο τεμάχιο, στείλε μην στην JBL![]()
Δεν ξέρω τι κάνουν δαύτα, το JBL πάντως είχε ικανοποιητικότατο ήχο.
ΔιαλιεχτεεεεεεεΠρέπει να υπάρχει τρόπος να περάσεις κάτι μέσα από τη δερμάτινη θηλιά για να το στερεώσεις στο τιμόνι. Ένα δεξιά και ένα αριστερά να ακούς στέρεο. Αλλά πως;
ίσως όχι.. βλέπω το δικό σου πολύ μεγάλο, ποιοτικό, ισχυρότατο στα specs κλπ...Διαβάζω πολύ καλά σχόλια για το earfun. Αξίζει η μετάβαση σε αυτό από το εξαιρετικό soundcore motion+ που έχω;
κράτα τα εξαιρετικά earfun και κόψε τις ..συλλογές σε γκατζετάκια...Όχι ρε φουστη μου
Και γω έλεγα να σου πουλήσω το δικό μου και να πάρω το hawei.
Κρίμα τα όνειρα![]()
Διαβάζω πολύ καλά σχόλια για το earfun. Αξίζει η μετάβαση σε αυτό από το εξαιρετικό soundcore motion+ που έχω;
Για τον Vlad.Το ηχειακι σου δίνει την δυνατότητα πατώντας ταυτόχρονα το power button και το bluetooth button,αφου πρώτα το έχεις ανοίξει, να σου πεί ποια έκδοση firmware έχει εγκατεστημένη ,ερχόταν με την 0.4.1,τουλάχιστον μέχρι και μέσα Σεπτεμβρίου που παρέλαβα εγώ και η αναβάθμιση σε πηγαίνει στην έκδοση 0.4.5.
Οπότε όταν παραλάβετε μπορείτε να ξέρετε,με αυτόν τον τρόπο, με ποια έκδοση firmware έχει έρθει.
Μια χαρα ειναι η τιμη που τα πηρες φιλε.Τα 2 πρωτα που πηρα εγω περυσι τον Σεπτεμβρη απεξω, τα πληρωσα 170 ευρω.Τα δυο τελευταια (γιατι μεσολαβησε αλλο ενα στα 60), τα βρηκα εδω σε αγγελια 40 εκαστον.Κι αν χρειαστει παλι το ιδιο θα ψωνισω.εγώ πάντως δεν μπορούσα να περιμένω αγγαρεία από τον φίλο mdvq..
πήρα τηλ τον εδώ εισαγωγέα και πετάχτηκα μέχρι τα Πετράλωνα.
πήρα τα δικά μου earfun προς 150€ και τα 2
View attachment 217777
χαλάλι η ζέστη και η ταλαιπωρία με το μηχανάκι στον Κηφισό..
τώρα το δανεικό θα καθαριστεί καλά, θα γυαλιστεί και πλήρως φορτισμένο θα συσκευαστεί για να παραδοθεί στον Μιχάλη..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.