ηχεια πολυ μικρα..

Ναι αλλα οχι υφασματινο θολο,στο σαιτ της εταιρειας γραφει " Bespoke Ferro-Fluid Cooled Polyester Weave Tweeter".

Υπάρχει και αυτό σε full range κόρνα:
Spicom Type 1

Αν μπορεις κανε την χαρη στον εαυτο σου και πηγαινε να τα ακουσεις. Θα εκπλαγεις ευχαριστα. Αν εχεις αγορασει τον τρεντς, παρτον μαζι σοτ. Αν οχι ακουσε το μικρο πανεμορφο και εκπληκτικο σε ηχο DARED MP 5 σε συνδυασμο με αυτα τα ηχεια. Απλως πηγαινε και ακουσε ρα.

κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο, δεν μενω αθηνα, αλλα ουτε και πηγαινω..
αλλα και το μεγεθος, δεν με κλυπτει..

παντως τα εχω υποψην για το μελλον..

Για μονόδρομα, δες και τα Spicom Type 1
TYPE_1.jpg

Near field, ελληνικά σημαίνει εγγύς πεδίο, και στην προκειμένη αναφέρεται σε ηχεία που είναι σχεδιασμένα να ακούγονται από πολύ κοντά (<1m).

Τα Μ1 της Β&W καμμιά σχέση με αυτό που ζητάς? Τις χαμηλές ξέχνα τες πάντως με τα Μ1. Βασικά για μουσική δεν κάνουν από μόνα τους. Απλώς σκέφτηκα μήπως έχεις και κανένα SUB για ταίριασμα.

Ανέφερα τα Μ1 επειδή είπες για μικρά ηχεία.

Πάντως, είμαι αρχάριος, γι αυτό σόρρυ αν πετάω κοτσάνες και είμαι τελείως εκτός :-)

τελικά υπάρχουν και τα Cambridge Audio S30
στα 179 με θετικές κριτικες...

καθώς και τα mission E30 που είναι κλειστου τύπου,
με οβάλ καμπίνα.. στα 219 ...

Last edited:
μου μπήκε μια ιδέα να δοκιμάσω 2 Tivoli ηχεία,
τα περιμένω...
να δούμε μήπως καούνε...

(να δώσω και τα Tannoy...)

και μετά - αν δεν μου αρέσουν - πάω για τα mission e30...

Klipsh έχω ακούσει, δεν είναι του γούστου μου..

τα JB3 αξιόλογη επιλογή, αλλά αρκετά ακριβά...

αν καταλήξω στα Tivoli, ίσως πάω μετά σε αυτά...

αν και βλέπω ότι η μεταπώληση ηχείων είναι δύσκολη...

Μεταξύ πολλών ηχείων που άγουγα τις προάλλες στο Saturn, άκουσα και τα Μission Μ30 ι, με σχετική αρνητική προκατάληψη, λόγω μεγέθους και όχι «λουσάτης» κατασκευής. Τα άκουσα (όπως και όλα τα άλλα) με τον πολύ καλό ΑV της ΥΑΜΑΗΑ (3800) και το DVD 1800. Επαθα πλάκα. Έβαζαν κάτω όλα τα ηχεία διπλάσιας -και βάλε- τιμής με άνεση. Καλό μπάσο, γεμάτο και στακάτο -απίστευτο για τον όγκο του ηχείου, εξαιρετική μεσαία και ξεκούραστες ψηλές. Δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για τη χρήση που τα θέλεις, αλλά στη θέση σου θα τα άκουγα οπωσδήποτε!!!

δυστυχώς εδώ είναι αδύνατον...
μετά την δοκιμή με τα Tivoli,
μπορεί να πάω στα e30..

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΒΗΞΙΜΟ,
από το bass-reflex...