Ηχεία Presence

Θωμάς1

AVClub Addicted Member
26 June 2006
1,760
Θεσσαλία
Όσοι έχουν ενισχυτές Yamaha θα ξέρουν οτι ο ενισχυτής αυτός έχει δύο επιπλέον εξόδους για τα ηχεία presence όπως λέγονται και τα οποία τοποθετούνται ψηλά πάνω από τα ηχεία L,R.
Μήπως τα έχει βάλει κάποιος να μας πει αν όντως έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω στο όλο σύστημα;

Όσοι έχουν ενισχυτές Yamaha θα ξέρουν οτι ο ενισχυτής αυτός έχει δύο επιπλέον εξόδους για τα ηχεία presence όπως λέγονται και τα οποία τοποθετούνται ψηλά πάνω από τα ηχεία L,R.
Μήπως τα έχει βάλει κάποιος να μας πει αν όντως έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω στο όλο σύστημα;

Ειχα παλια τον rxv 4600 και ειχα δοκιμασει τα presence. Ειχα τα dali consept 8 σαν κυρια και εβαλα τα dali consept 1 σαν presence. Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα. Ασε που αν θυμαμαι καλα (εχει περασει και κανενας χρονος απο τοτε) οταν επαιζαν τα presence δεν επαιζαν τα back σε 7.1.

εγω τα εχω δοκιμασει και δεν εχω δει κατι εντυπωσιακο με τον RXV-1500,παντως το κατιτις τους το δινουν,αλλα μην φανταστεις τιποτα το τρομερο

Μάλιστα.
Έλεγα μήπως αποδίδει καλύτερα τους ψηλούς ήχους από αεροπλάνα ας πούμε.
Έχω ηχεία να βάλω και γι αυτό ρώτησα αλλά απ´ότι φαίνεται δεν αξίζει τον κόπο.
Ευχαριστώ παιδιά!

αν τα ηχεια ειναι κουλα κατι κανει
αν τα ηχεια γεμιζουν απο πατωμα μεχρι νταβανι
τι να τα κανεις τα πρισενς
συν παιζουν την ιδια πληροφορια με τα κατω

καλο ειναι να πειραματιστεις,αν δεν βαριεσαι,ισως και να παρεις κατι,δοκιμασε και μας λες τις εντυπωσεις σου.

Αν σού περισεύουν ηχεία που κάθονται, βάλτα.
Αν όχι δεν αξίζει να πάς να αγοράσεις ηχεία για presence...