ηχεια sansui

ppanos

New member
31 July 2012
68
για σας..
εχω ενα ζευγαρι ηχεια sansui classique s1000...ξερει κανεισ που μπορω να βρω τα τεχνικα χαρακτηριστικα τουσ?
το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι 160 watt max και θελω να μαθω ποσα db βγαζουν ,ποσα watt rms ειναι κλπ...
μπορει καποιοσ να βοηθησει?

απο μνημης και χωρις να ειναι σιγουρο περιπου 60 πραγματικα βαττ με ευαισθησια πανω απο 86db και με πολυ περιεργο κροσσοβερ ( ειναι βασισμενο σε "'ωμικη"" αντισταση των μοναδων ) αν θυμαμαι καλα οτι το μεσαιο ας πουμε δεν ειναι το τυπικο 4 η 8 ωμ αλλα κατι του τυπου 12 για να παντρευει με το κροσσοβερ ετσι οπως αυτοι το εχουν υπολογισει

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

<<αν δεν βρεις τιποτα στο google μαλλον δεν προκειται να βρεις κατι. >>
ειδεσ που βρηκα?:firstprize:
ευχαριστω σακι.. πριν απο το tweeter kai to mid υπαρχουν 2 εξαρτηματα δεν θυμαμαι ακρηβοσ τι ειναι αλλα νομιζω πωσ ειναι πυκνωτεσ...
αναιστητα ειναι παντωσ...

ναι και χαιρομαι που βρηκες την πληροφορια που ηθελες,στο google παντως εκτος απο φωτος και κατι γενικες αναφορες δεν βρηκα αναλυτικα στοιχεια.

Re: Απάντηση: ηχεια sansui

sory ρε παιδια τωρα μπηκα και ειδα τα μηνυματα....
τα οδηγω με εναν diy ενισxυτη tda 7294 brige.....
απο το πρωτο link δεν εβγαλα ακρη και το δευτερο δεν ανοιγει....
πολυ μικρα ειναι παντοσ....

Τετοια ηχεια,σε εναν χωρο στα μετρα τους,ευαισθητα και με τον καταληλο ενισχυτη,θα κεντανε εαν βρισκονται σε μια αξιοπρεπη κατασταση(Ελεο και ηχειου βεβαια)....εστω και αν εχουν 2-3 δεκαετιες στην πλατη τους!!!

τα ηχεια ειναι σε πολυ καλη κατασταση αλλα η ενταση που βγαζουν δεν μου φτανει ουτε μ αρεσει ο ηχοσ τουσ...
ποτε δεν μου αρεσε ο ηχοσ των hi-fi..
μ αρεσει ο σκληροσ ηχοσ και τα δυνατα σκασηματα των επαγκελματικων..
οπωσ επησει και οι μεγαλεσ εντασεισ που βγαζουν....

και εγω πολυ θα θελα να ακουσω ενα τετοιο http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=17459&LANG=GR :drummer: :drummer: :offtopic:
απο κανενα επαγκελματικο ομωσ δεν ακουσα την ποιοτητα των sansui....

Ενταξει.....αλλο επαγγελματικα και αλλο για ''home'' χρηση!Αυτο για την ποιοτητα που λες εχεις δικιο.....τα ''καταραμενα'',και με 3 δεκαετιες στην πλατη,παλι βγαζουν εξαιρετικο ηχο!