ηχεια+sub!

demian86

New member
14 January 2009
89
Επειδη το μπατζετ μου ειναι περιορισμενο αποφασισα να προχωρησω αρχικα σε αγορα ενισχυτη και κεντρικου ηχειου+τα 2 πλαινα και αργοτερα θα αγορασω δορυφορους (εκτος αν καποιος εχει να προτεινει ενα ετοιμο πακετο ηχειων). Προοριζονται για σαλονι 15-20 τ.μ. και δεν θελω κατι τρελο (περισσοτερο το αγοραζω για τους γονεις μου).

Το μπατζετ μου ειναι αυστηρα μεχρι 500 ευρω..τι μπορω να κανω με αυτα τα χρηματα?

Επειδη το μπατζετ μου ειναι περιορισμενο αποφασισα να προχωρησω αρχικα σε αγορα ενισχυτη και κεντρικου ηχειου+τα 2 πλαινα και αργοτερα θα αγορασω δορυφορους (εκτος αν καποιος εχει να προτεινει ενα ετοιμο πακετο ηχειων). Προοριζονται για σαλονι 15-20 τ.μ. και δεν θελω κατι τρελο (περισσοτερο το αγοραζω για τους γονεις μου).

Το μπατζετ μου ειναι αυστηρα μεχρι 500 ευρω..τι μπορω να κανω με αυτα τα χρηματα?

το sub ξεχασα να το αναφερω γιατι μαλλον δεν με παιρνει με 500 ευρω για αρχη..θα το παρω και αυτο μετα..εκτος αν εχετε αλλες προτασεις

Ρίξε μια ματιά σε ιστότοπους καταστημάτων όπως το odes.gr ή audioshow.gr και θα βρεις λύσεις σε αυτά τα χρήματα. Μετά μπορείς να ψάξεις τις τιμές στο skroutz. gr.

Ρίξε μια ματιά σε ιστότοπους καταστημάτων όπως το odes.gr ή audioshow.gr και θα βρεις λύσεις σε αυτά τα χρήματα. Μετά μπορείς να ψάξεις τις τιμές στο skroutz. gr.

τα εχω ψαξει τα site απλα επειδη δεν εχω μεγαλη εμπειρια στο θεμα ηχος ελεγα μηπως εσεις εχετε κατι ολοκληρωμενο να προτεινετε

ΟΚ ένα παράδειγμα : Yamaha RXV465 286,00
MagnatMonitor Supreme800 (ηχεία δαπέδου)  217,00
κεντρικό Magnat Monitor Supreme Center250  60,00
αργότερα προσθέτεις και πίσω ηχεία και έχεις ένα φθηνό αλλά σχετικά αξιοπρεπές συστημαάκι.

Μπορείς να πάρεις και καλύτερα ηχεία, από τις αγγελίες του site, αν έχεις λίγη υπομονή.

το κακο ειναι οτι τα περισσοτερα ηχεια ειναι πολυ ακριβα στις αγγελιες ή πολυ απλα..δεν εχω βρει μεση λυση..και δεν γνωριζω καλα και ολες τις μαρκες ηχειων καλα..γι αυτο ζητησα προτασεις

Αν έχεις τη δυνατότητα, πήγαινε σε κάποια καταστήματα να ακούσεις μερικά ηχεία, είναι ό,τι καλύτερο. Θα κρίνεις από το άκουσμα και όχι από τη μάρκα.

Αν έχεις τη δυνατότητα να πας σε κάποια καταστήματα και να ακούσεις κάποια ηχεία, είναι ό,τι καλύτερο.

ποια καταστηματα προτεινεις?επειδη ειμαι απο επαρχια δεν μπορω να παω σε ολα οποτε αν μπορεις πες μου 2-3 που να εχουν πολλα συστηματα μεσα αν ακουσω

Το θέμα είναι ότι για να σου προτείνει κανείς καταστήματα θα πρέπει να ξέρει ότι διαθέτουν συγκεκριμένα (οικονομικά ηχεία) προς επίδειξη. Τέλος πάντων κάποια οικονομικά magnat που πρότεινα πιο πάνω τα έχει σίγουρα το media markt, τουλάχιστον σε αυτό του Φαλήρου τα είδα προχθές.
Και μια καλύτερη λύση. Μπες στο skroutz.gr και πληκτρολόγησε Roister. Ελληνική εταιρεία ηχείων με μεγάλη ιστορία. Αυτά θα παίζουν καλά για τα λεφτά τους, ακόμα και αν δεν τα ακούσεις.

Όλα θέλουν ενισχυτή! Μια λύση είναι να πάρεις ένα έτοιμο σύστημα, από αυτά που έχουν σε μια συσκευή και blu ray και ενισχυτή και έχουν και 5 ηχεία και 1 sub.

Μια πρόταση είναι η εξής. Σε ένα πρόσφατο συγκριτικό all in one systems ,
που έκανε το περιοδικό what hi fi, πρώτευσε το LG HB965TZ, το οποίο στην Ελλάδα έχει από 564 ευρώ (στο skroutz.gr). Παίζει bluray, καθώς και
divx HD, mkv από usb, έχει μέχρι ethernet και ipod dock. Μπορείς να το
βρεις στο site www.whathifi.com και βέβαι στο google.

H πρότασή μου βασίζεται μόνο σε όσα γράφει το περιοδικό.