Ϊσως έδωσα λάθος πληροφορία γιατί το 1957 δεν υπήρχαΤο ESL-63 ήταν έτοιμο στα χαρτιά το 1963 και μπήκε στην παραγωγή στις
αρχές του 1981. Η καθυστέρηση γιά τεχνικούς και κατασκευαστικούς λόγους.
Το αρχικό ESL ή αλλιώς ESL-57, παρουσιάστηκε το 1957, μάλλον αυτό
εννοείς.
τα γραμμής μεταφοράς??εννοείς??Υπάρχουν και ''κουτιά'' με ανακλώμενο ήχο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!
Ϊσως έδωσα λάθος πληροφορία γιατί το 1957 δεν υπήρχα
τα γραμμής μεταφοράς??εννοείς??
εγώ δηλώνω ουγκάντα και 801 monitor μικτών διαστάσεων..Εδώ, για τα περιοδικά, μόνιτορ θεωρείται κάθε μικρών διαστάσεων ηχείο!!!! Λ.Σ.
Δεν τα έχω ακόυσει.....δέν τα ξέρω κάν...Όχι, η γραμμή μεταφοράς αποτελλει υλοποίηση που αφορά την φόρτιση
του μπάσου σε ηχεία ''κουτιά''
Εννοώ πραγματικά δίπολα ηλεκτροδυναμικά ηχεία, όπως της Infinity,
σειρά IRS που ανεφέρθει νωρίτερα στο παρόν Thread.
Ένας φίλος μου από το στρατό κατασκεύαζε δίπολα ηλεκτροδυναμικά μεγάλων διαστάσεων σε ύψος και πλάτος αλλά πολύ λεπτά σε βάθος, τα Ύδραμα. Τώρα ασχολείται με επαγγελματικά. Λ.Σ.
Δεν τα έχω ακόυσει.....δέν τα ξέρω κάν...
αλλά το ηλεκτροστατικό πιστεύω ότι είναι το καλύτερο............
βέβαια αυτή ειναι δική μου άποψη
Όχι τα μπερδευεις. Είναι αυτά που θα άκουσες αλλά δεν ήταν του Θ.Μ., ήταν του Κώστα Τερζή από τη Δραμα,Γιά τον Θ.Μ λες, ή κάποιον άλλο?
Τα θυμάμαι τα εν λόγω ηχεία, έπαιζαν αρκετά καλά!
Ωχ την βλέπω την δουλειά, θα κατηγορηθείς γιά πανελάκιας, ηλεκτροστατικού τύπου!
![]()
Ειμαι εν μερει off topic αλλα θα ηθελα την γνωμη σας για το υβριδικο martin logan purity η να μου πειτε ενα καλο ηλεκτροστατικο σ αυτην την κατηγορια τιμης
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.