Ηχεια Usher BE 10

Status
Not open for further replies.

zsoussis

Senior Member
30 May 2010
555
Αθηνα
Σε αψογη κατασταση μαζι με τις κουτες τους ,υπεροχο ηχειο αλλα λιγο μεγαλο για τον χωρο μου.
Τιμη 6500 ευρω.

Δεκτες προτασεις ανταλλαγης με φθηνοτερα αξιολογα μηχανηματα συν χρηματικη διαφορα

Last edited by a moderator:
Mειωση τιμης στα 6300 !!! Δεκτες τιμιες προτασεις ανταλλαγης ωστε να προκυπτει το μισο τουλαχιστον ποσο σε μετρητα.

6250 ευρω δεκτες ανταλλαγες

Θα δεχομουν ανταλλαγη με τελικο lamm η audio research και διαφορα και προς τα πανω.

Μειωση στα 6200 ευρω.Οπως εχω αναφερει δεκτες προτασεις ανταλλαγης με φθηνοτερα μηχανηματα και χρηματικη διαφορα.

Μειωση τιμης στα 6100 .Δεκτες προτασεις ανταλλαγης με τουλαχιστον το μισο χρηματικη διαφορα.

P7196668.jpg

P7196667.jpg

P7196672.jpg

Αυτα ειναι τα ηχεια που πηρα σαν ανταλλαγη

Επαναφορα αγγελιας

Δεκτες προτασεις ανταλλαγης συν μετρητα τουλαχιστον τα μισα χρηματα

Ανταλλαγή με κάποια μετρητά με Monitor Audio PL200 μερικών μηνών, Piano black??? Επικοινωνία ?

Δεν το αποκλειω ,ειναι θεμα καταστασης ηχειων αλλα και ορων συναλλαγης.
Συνηθως προτασεις ανταλλαγης γινονται μεσω πμ.
Ουδεν προβλημα ομως.

καλησπερα.
καταρχην οι φωτο που εχεις ανεβασει δεν ειναι διαθεσημες πλεον. αν μπορεις ανεβασετες ξανα.
το συγκεκριμένο μοντελο ειναι με τα twitter βυριλιου?.μπορεις να δωσεις καποιες πληροφοριες οπως ποσο καιρο τα εχεις , αν ειναι πρωτο χερι κτλ
σε ευχαριστω πολυ....

Τα ηχεια ειναι δευτερο χερι συνολικα 2 1/2 ετων.
Ειναι αγορασμενα απο αντιπροσωπο Κυπρου.
Εγω τα πηρα ανταλλαγη (απο συμφορουμιτη που πηρε ακριβοτερα ηχεια απο εμενα )και τα εχω στα κουτια τους εδω και 9 μηνες.
Ειναι σε κατασταση καινουργιου.

Status
Not open for further replies.