Nikos Arvanitakis said::bang: Στεργιε ,κατσε να βγαλουν καινουριο μοντελο πρωτα και μετα βλεπουμε για ......αναισθησια
send said:Κι όμως, το χαμηλό σε πληροφορώ είναι πολύ, μα πολύ καλύτερο σε σχέση με τον AV ενισχυτή (Yamaha RXV-657) που οδηγούσε τα RF-7 μου πριν. Και από ό,τι διαβάζω άλλες υλοποιήσεις του ίδιου τσιπ της tripath τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα με τη χαμηλή περιοχή.
Στην Ιταλια: http://www.playstereo.com/product_info.php?cPath=2&products_id=182NNOW said:Αυτόν τον ενισχυτή (t-amp) τον βρίσκουμε στο Ελλάντα και πού???
Kostas P. said:
Ε, ΟΧΙ και σνομπ........Στην hifi.angelo said:Χαίρομαι που η συζήτησε πήρε αυτή την κατεύθυνση που άλλωστε ήταν η λογική συνέπεια Σκέφτομαι μάλιστα να ανοίξω ένα θέμα για giant killers του hi fi όπως ο t-amp κλπ. Τι λέτε έχει ενδιαφέρον. Μάλλον ναί. Αλλά δεν ξέρω που με δεδομένο οτι η κατηγορία hi fi /audio έχει υποκατηγορίες και η κατηγορία hi end είναι λίγο σνόμπ που προτείνετε να ξεκινήσουμε το θέμα ?
NNOW said:POSA EURO METAFORIKA APO ITALIA SE XREOSE??
angelo said:Χαίρομαι που η συζήτησε πήρε αυτή την κατεύθυνση που άλλωστε ήταν η λογική συνέπεια Σκέφτομαι μάλιστα να ανοίξω ένα θέμα για giant killers του hi fi όπως ο t-amp κλπ. Τι λέτε έχει ενδιαφέρον. Μάλλον ναί. Αλλά δεν ξέρω που με δεδομένο οτι η κατηγορία hi fi /audio έχει υποκατηγορίες και η κατηγορία hi end είναι λίγο σνόμπ που προτείνετε να ξεκινήσουμε το θέμα ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.