Ηχεία;

cantona

AVClub Enthusiast
8 September 2008
828
Λούτσα
Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους!
Ο κολλητός μου έφυγε για τα ξένα και μου χάρισε έναν ενισχυτή της sony str-de695 και ένα sub yamaha yst-sw015,δυστυχώς τα ηχεία του τα πήρε μαζί.
Επειδή το άθλημα δεν το κατέχω θα ήθελα την βοήθεια σας για ηχεία,κριτήριο σίγουρα είναι η τιμή γιατί δεν ήταν στα άμεσα σχέδια μου,φυσικά και δεν έχω τρελές απαιτήσεις.
Η χρήση τους θα είναι λίγο από όλα,ο χώρος μου είναι γύρω στα 45 τετραγωνικά,η tv είναι μια samsung 40'f86,ένας δέκτης dreambox hd 800,ψήνομαι να αλλάξω το izak με τον western digital hd player,και σε κανά δίμηνο λέω και για το ps3.
Το μόνο λοιπόν που μας λείπει (έτσι θέλω να πιστεύω) είναι τα ηχεία,δεν με ενδιαφέρει να είναι καινούργια,γιατί από ότι είδα στις αγγελίες υπάρχουν πολλά και αξιόλογα μηχανήματα,βέβαια δεν θα με χάλαγαν και καινούργια,αλλά αυτό που θέλω από σας και την εμπειρία σας,είναι γνώμες για το που πρέπει να κατευθυνθώ.
Ευχαριστώ.

Για πεντάδα,αφού υπάρχει και το sub.
Τώρα για μπάτζετ,όσο το δυνατόν οικονομικότερο,αλλά και να καλύπτει το χώρο μου.

Αυτά που είδες δεν θα σε απογοητεύσουν σύμφωνα και με τον ενισχυτή που έχεις. Γενικά σε αυτά τα χρήματα τα βλέπω μια χαρά.

Βεβαίως, όσο μεγαλύτερο το budget τόσο μεγαλύτερο το ηχείο που μπορείς να βρεις και να σε καλύψει καλύτερα στο χώρο σου.

Νομίζω πως η τιμή τους είναι ιδιαιτέρως χαμηλή και για κάτι καλύτερο θα πρέπει να ανέβεις κάπως σε χρήματα.
Εκτός και αν αποφασίσεις με τα ίδια χρήματα πάρεις δύο καλά μπροστινά και εν καιρό συμπληρώσεις κεντρικό και πίσω.

Λοιπόν θα πάω να τα δω και να τα ακούσω!
1.DALI CONCEPT 6
2.KEF C5
3.Wharfedale Diamond 9.5
4.ROISTER EMPHASIS 25
5.HECO VISTA 700
6.TANOY MERCURY F4 CUSTOM
7.CANTON GLE 407
8.Teufel ?
μαζί με τους αντίστοιχους δορυφόρους και κεντρικό.
Έχετε να προσθέσετε τίποτα ή να αποκλείσω κάποια;
Και κάτι άλλο,τα teufel από ότι έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια,μόνο από το επίσημο site της εταιρίας τα παραγγέλνομαι χωρίς να τα δούμε;

Λοιπόν θα πάω να τα δω και να τα ακούσω!
1.DALI CONCEPT 6
2.KEF C5
3.Wharfedale Diamond 9.5
4.ROISTER EMPHASIS 25
5.HECO VISTA 700
7.CANTON GLE 407
8.Teufel ?
μαζί με τους αντίστοιχους δορυφόρους και κεντρικό.
Έχετε να προσθέσετε τίποτα ή να αποκλείσω κάποια;
Και κάτι άλλο,τα teufel από ότι έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια,μόνο από το επίσημο site της εταιρίας τα παραγγέλνομαι χωρίς να τα δούμε;
Επισήμως τα Teufel δεν μπορείς πλέον να τα είς και να τα ακούσεις δυστυχώς πουθενά.
Οσο γιά τις υπόλοιπες επιλογές προς ακρόαση, εαν τις καταφέρεις όλες θα είσαι άρχοντας....να κάνω και ένα ποντάρισμα;.......1,90 στο <1>...3.00 στο <2>...2,10 στο <6>!!!!

Στα υπόλοιπα δεν μου πόνταρες,δεν τα βλέπεις και πολύ ζεστά ή οι αποδόσεις δεν είναι συμφέρουσες;:hmmmm2:

Στα υπόλοιπα δεν μου πόνταρες,δεν τα βλέπεις και πολύ ζεστά ή οι αποδόσεις δεν είναι συμφέρουσες;:hmmmm2:

Απλά πόνταρα με πιθανότητες εκεί που νομίζω ότι θα καταλήξεις τελικά, αλά βεβαίως παίζει και η πιθανότητα να πάω κουβά!!!

Επισήμως τα Teufel δεν μπορείς πλέον να τα είς και να τα ακούσεις δυστυχώς πουθενά.
Οσο γιά τις υπόλοιπες επιλογές προς ακρόαση, εαν τις καταφέρεις όλες θα είσαι άρχοντας....να κάνω και ένα ποντάρισμα;.......1,90 στο <1>...3.00 στο <2>...2,10 στο <6>!!!!

1.DALI CONCEPT 6
2.KEF C5
3.Wharfedale Diamond 9.5
4.ROISTER EMPHASIS 25
5.HECO VISTA 700
7.CANTON GLE 407
Λοιπόν πήγα και άκουσα τα Kef τα emphasis και τα roister ht 4000.
Τα kef τα απέρριψα,και τα emphasis επικρατούν σε σχέση με τα 4000.
Από βδομάδα θα πάω να ακούσω τα dali τα tanoy ίσως τα wharfedale,και τα MB Quart τα οποία τα άκουσα και μου άρεσαν πολύ,αλλά δεν βρίσκω τίποτα στο νετ γι'αυτά εκτός ότι είναι γερμανικά.Ίσως να μου άρεσαν γιατί έχουν 8''woofer στο πλάι της καμπίνας,είναι μακρόστενα.
Τέσπα,θα τα ακούσω και τα 4 σετ μαζί και θα δούμε.
P.S. Γιάννη αποφεύγεις το κουβά μέχρι στιγμής αφού η απόδοση που είχες δώσει για τα kef ήταν η μεγαλύτερη (αουτσάιντερ 3.00).:D

1.DALI CONCEPT 6
2.KEF C5
3.Wharfedale Diamond 9.5
4.ROISTER EMPHASIS 25
5.HECO VISTA 700
7.CANTON GLE 407
Λοιπόν πήγα και άκουσα τα Kef τα emphasis και τα roister ht 4000.
Τα kef τα απέρριψα,και τα emphasis επικρατούν σε σχέση με τα 4000.
Από βδομάδα θα πάω να ακούσω τα dali τα tanoy ίσως τα wharfedale,και τα MB Quart τα οποία τα άκουσα και μου άρεσαν πολύ,αλλά δεν βρίσκω τίποτα στο νετ γι'αυτά εκτός ότι είναι γερμανικά.Ίσως να μου άρεσαν γιατί έχουν 8''woofer στο πλάι της καμπίνας,είναι μακρόστενα.
Τέσπα,θα τα ακούσω και τα 4 σετ μαζί και θα δούμε.
P.S. Γιάννη αποφεύγεις το κουβά μέχρι στιγμής αφού η απόδοση που είχες δώσει για τα kef ήταν η μεγαλύτερη (αουτσάιντερ 3.00).:D
Ούφ!!!γιά να δούμε θα πέσω μέσα;-bye-

Μάλλον πέσαμε κουβά!
Άκουσα τα rf-52 και δεν θέλω να ακούσω τίποτε άλλο :BDGBGDB55:
Τώρα θα μου πείτε το μπάτζετ ξέφυγε από αυτά που κοίταγα στην αρχή αλλά τι να κάνουνε :slapface:.
Λίγο υπομονή να μαζέψω κανένα ευρώ εκτός κι αν με καλύψουν και τα rf-10.
Σε αναζήτηση λοιπόν των καλύτερων τιμών μέχρι να είμαι έτοιμος για την αγορά.