Νανόπουλος Γιάννης
Supreme Member
Eπ!!!καθόλου κουβά δεν πέσαμε.....στο κουπόνι δεν μου είχεις βάλει τα Klipcsh....εαν τα έβαζες θα πετύχαινα διάνα!!!
Φιλε cantona καλησπερα. Εκανα μια παρατηρηση για τα klipsch που ολιγοντι ξενερωνω. Πολλα αμερικανικα προιοντα για να φτασουν ευρωπη(μεταφορικα,τελωνεια ενδεχωμενος) υπερδιπλασιαζεται το πραγματικο τους κοστος. Ενδεικτικα τα RF62 στην αμερικη τα βρηκα 260usd=270 ευρω!!!!!! Εδω κανουν 860!!!!! Προτιμω λοιπον να κοιτω ευρωπαικα προιοντα οπου η τιμη τους ειναι..και η αξια τους. Ετσι πιστευω οτι θα εκμεταλευτεις πιο ευστοχα το budget σου.Από αυτόν εδώ ξέρουμε τίποτα; http://www.hifisound.de/oxid/oxid.p...44739479/KLIPSCH-RF-10-FLOORSTANDING-SPEAKER/
Έχει αγοράσει κανείς από θέμα αξιοπιστίας;
Διορθωση:360usd=270eurosΦιλε cantona καλησπερα. Εκανα μια παρατηρηση για τα klipsch που ολιγοντι ξενερωνω. Πολλα αμερικανικα προιοντα για να φτασουν ευρωπη(μεταφορικα,τελωνεια ενδεχωμενος) υπερδιπλασιαζεται το πραγματικο τους κοστος. Ενδεικτικα τα RF62 στην αμερικη τα βρηκα 260usd=270 ευρω!!!!!! Εδω κανουν 860!!!!! Προτιμω λοιπον να κοιτω ευρωπαικα προιοντα οπου η τιμη τους ειναι..και η αξια τους. Ετσι πιστευω οτι θα εκμεταλευτεις πιο ευστοχα το budget σου.
Δυστυχώς φίλε δεν κατέληξα,ή μάλλον κατέληξα αλλά δεν αγόρασα ακόμα.Τελικά που κατέληξες; Εντυπώσεις; :ears: Ψήνομαι για Roister 25, αλλά και οι υπόλοιπες επιλογές σου, δεν με αφήνουν αδιάφορο.
Kαλησπερα φιλε Ι. Λαιε. Προφανως αναφερεσαι στην γνωμη μου για τα αμερικανικα, με αφορμη τα klipsch. Aυτο που ηθελα να πω ειναι οτι καθως υπαρχει το τελωνειο στη μεση, και δεδομενου οτι δεν εχω "ακρη" προτιμω το budget μου να το αξιοποιω σε ευρωπαικα προιοντα, για να πληρωνω τις πραγματικες αξιες και οχι φορους κ.λ.π.Πολλές φορές κάτι που γράφεται από ένα μέλος αποτυπώνεται στη μνήμη μας έστω και αν έχει γίνει λάθος. Για αυτό οι δημόσιες απόψεις που εκφράζονται καλό θα ήταν να εξακριβώνουν πρώτα τα κείμενά τους, καθώς δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, οι οποίες στην προκειμένη περίπτωση είναι και παράλογες.
Χωρίς παρεξήγηση στον φίλτατο The Lost, δεν κατηγορώ κάποιον, καθώς λάθη γίνονται.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=40505&page=2
Τελικα μολις ειδα οτι εσυ με ειχες διορθωσει τοτε.Καποιος φιλος με διορθωσε, οποτε καταλαβα.....![]()
Γιάννη πας ταμείο :a0210:Eπ!!!καθόλου κουβά δεν πέσαμε.....στο κουπόνι δεν μου είχεις βάλει τα Klipcsh....εαν τα έβαζες θα πετύχαινα διάνα!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.