Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Πάρα πολύ ωραία ερώτηση. Εαν και κατά καιρός αναφέρω για αποχωρίζομαι κάτι, και επειδή παράλληλα χρωστάω και ένα sum up, στον Sonus Naturalis, μου είχε ζητήσει κάτι παρόμοιω με αυτό που περιγράφεις, θα ετοιμάσω κάτι...:2thumb22sup:

Thanks!:2thumb22sup:

Πολύ ωραίο ηχείο,έπαιζε πολύ καλά και θυμάμαι ακόμα το test,που υπαινισσόταν την έλλειψη όμορφων κατασκευών στην Βρετανία ,ρίχνοντας καρφιά για τα κομψοτεχνήματα που διείσδυσαν στην τοπική αγορά από Ιταλία μεριά..έπαιζε αν και έπαιζε με ολοκληρωμένο εκεί που τα άκουσα.Δεν είχαν πάντως μεγάλη εμπορική επιτυχία άδικα βέβαια.

Έλα βρε συ... Έχεις τα Vifa..Είναι σίγουρα το (M18WO-09-06), δηλαδή να σε έχω στα υπόψιν... άμα πάθω τίποτα να σου πώ... Μια χαρά!!

Ειναι τα Μ18WN-19-04, επαιζαν υπεροχα σε μια custom κατασμευη σε πορτα αυτοκινητου!

Last edited:
Μιας και βλέπω κάποιοι φίλοι έχουν κάποια εμπειρία απο το εν λόγο ηχείο, θα μπορούσανε να μου κάνουν κάποια πρόταση για την οδήγηση τους....

Μιας και βλέπω κάποιοι φίλοι έχουν κάποια εμπειρία απο το εν λόγο ηχείο, θα μπορούσανε να μου κάνουν κάποια πρόταση για την οδήγηση τους....
Εγω τα οδηγουσα με audiolab 8000c/8000p η ΟΝΙΧ OA36/601(η 701 δεν ειμαι σιγουρος) και δεν θυμαμαι να ειχα καποιο προβλημα

Last edited:
Re: Απάντηση: Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Άρα πρέπει να συγκαταλέγεται στα <<εύκολα>> ηχεία από θέμα οδήγησης

Σχετικα ευκολα σαν load αλλα λιγο αναισθητα

Να θυμίσω ότι το άκουσα με ολοκληρωμένο Exposure,και υπήρχε καλή συνεργασία ,ωραία εικόνα και ηχοχρώματα,drive καλό.
Επειδή είχα τους ενισχυτές σου,πιστεύω ότι θα το κουνήσουν αν και δεν είναι μηχανήματα που 'γυαλίζουν' ..

Δεν εννοώ σε καμμία περίπτωση οτι οι McCormack δεν παίζουν καλά.. Ίσα ίσα που θα ξαναεπαναλάβω ότι είναι τα καλύτερα μηχανηματα που έχουν περάσει...

Απλά καμμία ιδέα, μήπως κάποιος είχε κάτι εξαιρετικό ματσάρει κατα τύχη... διότι πλέον πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό, με αυτά που έχουν ακούσει τα αυτιά μου...

Last edited:
Re: Απάντηση: Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Oπότε δεν πρέπει να χρειάζονται *τρελές* οδηγικές ικανότητες από πλευρά ενισχυτή

Mαλλον οχι

Λοιπόν το ηχείο είναι απο πίσω έτσι...

ΚΑΙ κάνεις και μια έτσι και αποκαλύπτεται και το εξωτερικό crossover στο πίσω μέρος της βάσης.... (λές να πάρει και ο Μπουλαμάτσης καμμία ιδέα??....:idea:)

DSC_0643.jpg

Κάτσε πρώτα να πάρουμε μάτι
:captain:
μια χαρά τα παιδιά!!

Λοιπόν παιδιά, πραγματικά πολύ καλό το Ruark, αλλά μετά την πώληση των McCormack, έχω στο μυαλό μου ένα άλλο setup.... οπότε διώχνω το Ruark και θα φέρω κάτι άλλο, που υπόσχομαι ότι θα μείνει πολύ καιρό, και επιπλέον θα επενδύσω και στον χώρο μου όπως πολλά παιδια μου προτείνουν και τα ευχαριστώ!

Μφχ

Λοιπόν παιδιά, πραγματικά πολύ καλό το Ruark, αλλά μετά την πώληση των McCormack, έχω στο μυαλό μου ένα άλλο setup.... οπότε διώχνω το Ruark και θα φέρω κάτι άλλο, που υπόσχομαι ότι θα μείνει πολύ καιρό, και επιπλέον θα επενδύσω και στον χώρο μου όπως πολλά παιδια μου προτείνουν και τα ευχαριστώ!

Μφχ

Το quiz που σου έλεγα και κακώς δεν το έκανα!!