Ο δαιμων της διαχειρισης εδρασε ξανα.
πρεπει να κανει πολυ ζεστη στην Αθηνα.Εχεις κάνα πρόβλημα?..Ή νομίζεις πως αυτά που έγραψες ήταν χιούμορ?
Και όταν κάνουμε κάπως ιδιαίτερο χιούμορ χρησιμοποιούμε smilies για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις....
Γεια σου ρε Χρηστο με τα ωραια σου,ποτε θα κανουμε ακροαση?
Αντε μπας και με κανεις και ξαναφορτωσω με τα μηχανακια ηχου,γιατι για την ωρα μου τα τρων τα αλλα μηχανακια με τις δυο ροδες.![]()
me ton karan ta paizeis?
Καλοακουστα! Δεν τα εχω ακουσει,αλλα κατι μου λεει πως προκειται για εξαιρετικη υλοποιηση! Να εισαι καλα να τα απολαμβανεις![]()
Ξανά, μανά μεγειές!!!
Μια συμβουλή: Να τα ευχαριστηθείς, να τα φέρεις στα όρια τους, να τα ζήσεις και μετά να σκεφτείς να τα αλλάξεις!
πρεπει να κανει πολυ ζεστη στην Αθηνα.
Κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να φέρω έναν ειδικό για να μου κάνει κάποιες μετρήσεις....Αλλά δεν το προχώρησα.
Σωστο. Γιατι ο χωρος σιγουρα εχει "κρυψει" σε μεγαλο βαθμο τις δυνατοτητες των ηχειων που εχουν περασει απο εκει. Απο οτι εχω δει απο τις φωτο διαισθανομαι θεμα στις χαμηλες. Οχι ενισχυση ή χρωματισμο, το αντιθετο
Κακώς!..Ισως το πρώτο που θα έπρεπε να κάνεις, ήταν αυτό παλληκάρι μ´!!:grandpa:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.