Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Προχωρα ρε Χρησταρα,αληθεια ποτε προλαβες και τα σμπρωξες τα audio note στην εκθεση που σε ειδα πριν μια βδομαδα δεν ταχες παρει χεχε
απαιχτος..:)

Ολοι περιμένουμε με "κομένη την ανάσα" την επόμενη κίνηση του loudobic.....(και να δούμε και καμιά παρουσίαση)

Καλημέρα αδέρφια...

Σας υποσχέθηκα fotos με τον "εξαιρετικό" "διαφορετικό" συνδυασμό της Audio Note. Πού έκατσε λίγο στο σαλόνι, αλλά ακόμη τον αναπολώ.

DSC_0593-Copy.jpg

DSC_0607.jpg

Πως σε αντέχει κι εσένα η σύζυγος με τόσο καλώδιο έτσι διάσπαρτο παντού... Και τι ωραία που φαίνονται όλα στις φωτογραφίες των διαφημιστικών φυλλαδίων... Ασύρματα! χεχεχε. Όμορφο ηχείο. Οι μονάδες οκτάιντσες είναι? Και η υφή τους ανάγλυφη? Α! και από το δικό μου συστηματάκι έχω καταλάβει πως το κόλλημα των ηχείων στον τοίχο το "ξενερώνει". Χάνει σε βάθος η σκηνή.

Re: Απάντηση: Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

10 watts δεν είναι ο συγκεκριμένος ενισχυτής; Νομίζω ότι τα ηχεία είναι αρκετά ευαίσθητα (περί τα 94 db) αν θυμάμαι καλά, αλλά από εντάσεις πώς πήγαινε; Στα ρυθμικά μέρη;

Α! και από το δικό μου συστηματάκι έχω καταλάβει πως το κόλλημα των ηχείων στον τοίχο το "ξενερώνει". Χάνει σε βάθος η σκηνή.

μια χαρα τα εχει. Τα συγκεκριμενα ηχεια ειναι φτιαγμενα για να παιζουν "σωστα" κοντα σε τοιχο και καλυτερα σε γωνια. Το μονο προβλημα που βλεπω ειναι οτι το ενα ειναι σε γωνια και το αλλο δεν ειναι, αλλα με αυτο το σαλονι τι να κανει ο ανθρωπος, παλι καλα...

Χρήστο βάλε κανα χαλάκι ρεεεεε

:ears:

βρε κυριε στεργιε, μηδενικη διαφορα θα κανει το χαλακι στο συγκεκριμενο σεταπ...
δεν πα να ειναι και βελεντζα μαλλινη που απορροφα καλυτερα... δεν θα ακουσει διαφορα.
εδω απο την μια υπαρχει τοιχοσ (μην πω για την τζαμαρια) απο την αλλη τιποτις, τα πριμα που θα κοψει το χαλακι θα ακουσει?

Με γειές το set up! Βλέπω πως δοκιμάζεις απ´όλες τις σχολές ήχου. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ανοιχτοί σε όλες τις σχολές ήχου! Μπράβο.

Χωρίς να το πλατιάσουμε και μας μαλωση ο cheef, μόνο εαν κάποιος εχει προσωπική εμπειρία, θα ήθελα σχόλιο για τα ελληνικά καλώδια Αεολος.

Ευχαριστώ!

Κανένας βρε παιδιά?

Καλώδια ηχειων Αέολος.... Θέλω 2 λογάκια...

Καλησπέρα,

Ειναι αρκετα καλα τα Aiolos, λίγο άδεια μέσα χαμηλά αλλά εσένα ίσως σου κάνει αυτο!

Σε τι τιμή τα βρηκες?

Βασικά τα περιμένω απο ανταλλαγη απο ένα φίλο, μου είπε οτι του αρέσουν παρά πολύ.
Εγώ πήρα τα Audioquest Volcano απο τον φίλο Αντώνη, αλλα δεν μου έκανε το μήκος τελικά :bigcry: και τα έδωσα, τώρα θα μου έρθουν τα Aeolos, και έχω αγωνία για το πως θα ακουστούν, γιαυτο και ρωτάω!

Καλησπέρα,

Ειναι αρκετα καλα τα Aiolos, λίγο άδεια μέσα χαμηλά αλλά εσένα ίσως σου κάνει αυτο!

Σε τι τιμή τα βρηκες?
Μμμμμ.... Υπονοείς οτι θα βοηθήσει στο πρόβλημα με το πάτωμα... Δεν έχεις άδικο!!
Οσον αφορά την τιμή του Aiolos, νομίζω τα 3μ αρχική τιμή έχουν (1500 ).

Πως σε αντέχει κι εσένα η σύζυγος με τόσο καλώδιο έτσι διάσπαρτο παντού... Και τι ωραία που φαίνονται όλα στις φωτογραφίες των διαφημιστικών φυλλαδίων... Ασύρματα! χεχεχε. Όμορφο ηχείο. Οι μονάδες οκτάιντσες είναι? Και η υφή τους ανάγλυφη? Α! και από το δικό μου συστηματάκι έχω καταλάβει πως το κόλλημα των ηχείων στον τοίχο το "ξενερώνει". Χάνει σε βάθος η σκηνή.

Ναι οι μονάδες ειναι οκταιντσες και η υφή ειναι λια και βελουδινη.
Ολα τα Audionote ειναι σχεδιασμένα να ειναι κόλλητα στον τείχο και σε γωνία, ώστε να βοηθάει τις χαμηλές συχνότητες.

10 watts δεν είναι ο συγκεκριμένος ενισχυτής; Νομίζω ότι τα ηχεία είναι αρκετά ευαίσθητα (περί τα 94 db) αν θυμάμαι καλά, αλλά από εντάσεις πώς πήγαινε; Στα ρυθμικά μέρη;

Ο ΟΤΟ ήταν για μένα αποκάλυψη πέραν τα 10 watt. Πολύ καλός ήχος, και μια χαρά δυναμικά είχε με τα AN/Ε.
Θα έχω να το λέω, απο τους καλύτερους ήχους στο σπίτι....