Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Χρηστάρα, μόλις οι πλάκες κατοχυρωθούν θα φέρω ένα σπρέι να τις βάψουμε μαύρες .. :guitarist:

Xxaxxaxa Νικόλα για πλάκα το έκανα και μου "εκατσε"...ναι ναι να τις βάψουμε!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νικόλα, αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι... σας περιμένω διότι αυτή η εβδομάδα θα είναι κρίσιμη.... με κρίσιμες αποφάσεις!!

Παίδες θα μου δώσετε κάποια γνώμη για την παραπάνω κόντρα... έχετε κάποια σχετική εμπειρία ακρόασης με ATC.... ??

Bryston vs Leema

Τα Atc δεν θελουν παρα πολλα βατ αρκει να τα ταιζεις και βολταμπερ. Μηπως με τους Bryston υπεροδηγεις?
Ο ΕΑΡ τι εγινε? Ο CJ δεν ειναι μπαλανς νομιζω. Απο τοτε που επαιζα με τον 4BSST θυμαμαι οτι του αρεσε η συνδεση μπαλανς.

Τα Leema αν τα εχεις συνδεσει με το δικο τους καλωδιο (lips???) παιζουν παρα πολυ ωραια αλλα με Atc δεν τα εχω ακουσει.

Τα Atc δεν θελουν παρα πολλα βατ αρκει να τα ταιζεις και βολταμπερ. Μηπως με τους Bryston υπεροδηγεις?
Ο ΕΑΡ τι εγινε? Ο CJ δεν ειναι μπαλανς νομιζω. Απο τοτε που επαιζα με τον 4BSST θυμαμαι οτι του αρεσε η συνδεση μπαλανς.

Τα Leema αν τα εχεις συνδεσει με το δικο τους καλωδιο (lips???) παιζουν παρα πολυ ωραια αλλα με Atc δεν τα εχω ακουσει.

Καλημέρα..
Το ATC SCM50 έχει "Recommended Power Amplifier" = 100 to 1500 Watts

Σε πληροφορώ ότι άνετα διαχειρίζεται τα watt των Bryston...αυτή την αίσθηση μου δίνει...

Πάντως εχθές κατόπιν εκτενής ακρόασης θαρρώ οτι ο προ-τελικός της Leema με κρατούσε καλύτερα μέσα στα μουσικά δρώμενα...με ικανοποιητική και όχι απόλυτη οδήγηση.

Re: Απάντηση: Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

ωραια πραγματα!
Σε ωραιους μπελαδες μπηκες παλι!

Τα viablue απο που τα πηρες Χρηστο;

Φίλος τα πήρε direct απο Γερμανία...

mailboxde.com

Αποκτάς δωρεάν γερμανική διεύθυνση, και η mailboxde σού στέλνει το πακετάκι με 13 ευρώ.
Αν ψωνίζεις διάφορα μικροπράγματα, στα ενσωματώνει σε μία αποστολή.

mailboxde.com

Αποκτάς δωρεάν γερμανική διεύθυνση, και η mailboxde σού στέλνει το πακετάκι με 13 ευρώ.
Αν ψωνίζεις διάφορα μικροπράγματα, στα ενσωματώνει σε μία αποστολή.

Είσαι ασύλληπτος...!!

quote_icon.png
Originally Posted by wind

Τα Atc δεν θελουν παρα πολλα βατ αρκει να τα ταιζεις και βολταμπερ.
Αν θες το εξηγείς λίγο αυτό;

Noμίζω εννοεί "ρέυμα" έτσι το καταλαβαίνωγια την οδήγηση δύσκολων ηχείων, capacité courant το λέμε εδω

Ο κύβος ερρίφθη :smash:

O προ-τελικός της Leema Acoustics έμειναν στο σπίτι, αγκάλιασαν τα ATC καλύτερα απο τους Bryston.
oRcNq7m.jpg

Ενδιαφέρον συνδυασμός, δεν τον έχω συναντήσει ξανά.

Οι Musical Fidelity τι έγιναν;

Καλορίζικοι. Ποτέ δεν θα σκεφτόμουν ότι οι Leema είναι πιο κατάλληλοι για τα ATC αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.

μήπως πρέπει να ανοίξεις και θέμα ενισχυτικών διαρκής αναβάθμιση;

Αντε, καλορίζικα να πούμε! Μέχρι πότε είναι το θέμα ...:)

Για αρκετό καιρό, προς το παρόν είμαι πολύ καλά!!

Καλορίζικοι. Ποτέ δεν θα σκεφτόμουν ότι οι Leema είναι πιο κατάλληλοι για τα ATC αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.

μήπως πρέπει να ανοίξεις και θέμα ενισχυτικών διαρκής αναβάθμιση;

Τους Leema τους άκουσα ξαφνικά, δεν χρειάστηκε πολύ να με κερδίσουν, είναι εξαιρετικοί.

Ενδιαφέρον συνδυασμός, δεν τον έχω συναντήσει ξανά.

Οι Musical Fidelity τι έγιναν;

Ανοιχτό το σπίτι για ακροάσεις... και ακουστικές εμπειρίες!!

μεγειά και από μένα!

παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εντυπώσεις σου από όλα αυτά τα μηχανήματα,
και αν ήμασταν πιο κοντά θα ήθελα πολύ να έρθω να τα ακούσω και ακόμη και να κουβαλήσω τα δικά μου ενισχυτικά για να καταλάβω καλύτερα τι κάνουν τα ηχεία σου