Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

μεγειά και από μένα!

παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εντυπώσεις σου από όλα αυτά τα μηχανήματα,
και αν ήμασταν πιο κοντά θα ήθελα πολύ να έρθω να τα ακούσω και ακόμη και να κουβαλήσω τα δικά μου ενισχυτικά για να καταλάβω καλύτερα τι κάνουν τα ηχεία σου

Ευχαριστώ πολύ.
Για εμενα το ATC δεν θέλει ατάλεντα "γομάρια" να παίξουν, θα έλεγα 150 με 200 watt είναι ιδανικά αρκεί να είναι "ποιοτικά" και με ταλέντο... τουλάχιστον στο δικό μου χώρο.

Οι Leema έχουν ενα τρύπτιχο επιτυχίας, νεύρο, τονική ισορροπια (σε πολύ υψηλό επίπεδο), μουσικότητα (με διαφάνια και ανάλυση όμως).

*Σε περιμένω..

Tnx για την προσκληση, μακαρι καποια στιγμη να βρεθει χρονος γιατι ειναι ενδιαφερον συνδυασμος ηχειου-ενισχυτη.

Μου κανει εντύπωση που πριν λιγες ημερες ελεγες οτι τα Musical Fidelity ειναι εξαιρετικα και οτι δεν θες να πεσεις κατω απο 500 Watt ενω τελικα κατέληξες σε αρκετα μικροτερο ενισχυτικό. Τι σε εκανε να αλλάξεις αποψη Χρηστο? Ματσαρισμα? ηχοχρωμα?

Θα συμφωνησω στο 150-200 βατ, και η δικη μου εμπειρια λεει οτι καπου εκει ειναι καλα για αυτα τα ηχεια.

Tnx για την προσκληση, μακαρι καποια στιγμη να βρεθει χρονος γιατι ειναι ενδιαφερον συνδυασμος ηχειου-ενισχυτη.

Μου κανει εντύπωση που πριν λιγες ημερες ελεγες οτι τα Musical Fidelity ειναι εξαιρετικα και οτι δεν θες να πεσεις κατω απο 500 Watt ενω τελικα κατέληξες σε αρκετα μικροτερο ενισχυτικό. Τι σε εκανε να αλλάξεις αποψη Χρηστο? Ματσαρισμα? ηχοχρωμα?

Θα συμφωνησω στο 150-200 βατ, και η δικη μου εμπειρια λεει οτι καπου εκει ειναι καλα για αυτα τα ηχεια.

Θα είμαι ηλικρινής, τα Musical Fidelity τα έδωσα για να πάρω εναν τελικό της ATC απο την Αγγλία, που τελικά για μια ημέρα τον έχασα... οπότε έμεινα χωρίς τελικό οπου και αρχικά κατέληξα στον Leema Hydra 2, αλλά μου έκατσε και αυτός πολύ καλά!! Εαν δεν έπαιζε απλά θα είχε φύγει.... ίσα ίσα...

*Επίσης το συμπέρασμα για τα watt το εβγαλα επίσης απο τον Leema, έχοντας εμπειρία απο τους MF αλλά και απο τους Bryston παράλληλα.

Με τα βατ θα ελεγα πως το ζητούμενο (για τα συγκεκριμενα ηχεια) ειναι η ποιότητα, με την ποσοτητα να ερχεται δεύτερη. Το κρος ειναι αρκετα ευκολο (6 Ohm min) οποτε οτιδήποτε πανω απο ενα σημεια θα τα οδηγησει.

Αντιθέτως η ποιότητα ειναι αναγκαία καθοτι τα ηχεια ειναι διάφανα και αποτυπώνουν οτι προηγείται χωρις να γλυκαινουν-κρυβουν κτλ.

Ιδανικά βεβαια θα ειχαμε και τα δυο αλλα κορυφαία ποιότητα και πανω απο 200 Watt => πολυ ακριβό ενισχυτικό

Με τα βατ θα ελεγα πως το ζητούμενο (για τα συγκεκριμενα ηχεια) ειναι η ποιότητα, με την ποσοτητα να ερχεται δεύτερη. Το κρος ειναι αρκετα ευκολο (6 Ohm min) οποτε οτιδήποτε πανω απο ενα σημεια θα τα οδηγησει.

Αντιθέτως η ποιότητα ειναι αναγκαία καθοτι τα ηχεια ειναι διάφανα και αποτυπώνουν οτι προηγείται χωρις να γλυκαινουν-κρυβουν κτλ.

Ιδανικά βεβαια θα ειχαμε και τα δυο αλλα κορυφαία ποιότητα και πανω απο 200 Watt => πολυ ακριβό ενισχυτικό

Θα συμφωνήσω απόλυτα!

χαιρωμαι που δοκιμασεs και bryston στο συστημα σου πιστευω ότι καταλαβεs ότι απεχουν πολύ για ένα τετοιο ηχειο οπωs είναι τα atc, εχωνταs ακουσει το τωρινο σου προενισχυτη όχι ομωs τον τελικο, πιστευω ότι εχειs ακομα δρομο! δοκιμασε προενισχυτεs πιστεψε με υπαρχουν πολύ πιο μουσικοι με καλυτερεs χροιεs από τον leema

Για πες καμια προταση για προενισχυτή, να κλέψω λιγο το νήμα του Χρήστου :)

Εγω πάντως θα του πρότεινα να ακούσει system audio ηχεία και αν αντέχει ας τα βάλει δίπλα δίπλα ....
Στο κάτω κάτω ίδιο κόστος αγοράς έχουν ...
Φιλικά πάντα απο έναν ψιλοκουφο ...

Re: Απάντηση: Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

χαιρωμαι που δοκιμασεs και bryston στο συστημα σου πιστευω ότι καταλαβεs ότι απεχουν πολύ για ένα τετοιο ηχειο οπωs είναι τα atc, εχωνταs ακουσει το τωρινο σου προενισχυτη όχι ομωs τον τελικο, πιστευω ότι εχειs ακομα δρομο! δοκιμασε προενισχυτεs πιστεψε με υπαρχουν πολύ πιο μουσικοι με καλυτερεs χροιεs από τον leema

Οι Leema σαφώς έπαιξαν καλύτερα.
*Δεν ξέρω υπο οποίες συνθήκες άκουσες τον Pyxis, αλλά θεωρώ οτι είναι εξαιρετικός προενισχυτής και μουσικότατος θα έλεγα, με τα στοιχεία όμως της ουδετερότητας & φυσικότηττας που μου αρέσουν...που θα μπορεί να υποστηρίξη το τελικό αποτέλεσμα στο ATC που επιθυμώ.... Αλλα ούτοσι άλλος μου αρέσουν οι δοκιμές οπότε φυσικά και θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και κάτι άλλο...thanks

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω πάντως θα του πρότεινα να ακούσει system audio ηχεία και αν αντέχει ας τα βάλει δίπλα δίπλα ....
Στο κάτω κάτω ίδιο κόστος αγοράς έχουν ...
Φιλικά πάντα απο έναν ψιλοκουφο ...
:operator: Μάκη μου πότε θα έρθω να ακούσω το σύστημα σου??
**Ποιο system audio έχει 9000+ ευρώ??:music-smiley-005:

Καλημέρα,

Πλέον βρίσκομαι σε αναζήτηση XLR διασύνδεσης μεταξύ προ-τελικού, έχω ενα πασπαρτού Mogami 2534 χρόνια τώρα, αλλά κάτι άλλο "υψηλής" κατηγορίας τιμής δεν διαθέτω, αντιθέτως με RCA.

Μου έδωσε ο καλός μου φίλος ΔημήτρηςΤοπ κάποια καλώδια για δοκιμή (CHORD, Audioquest, Straight Wire)...τον ευχαριστώ κιόλας!! Για να δούμε...

Επίσης κάπου διάβασα ανακάλυψα οτι ο Hydra 2 στο τελικό σταδιο στις μπόρνες φοράει Nordost.... δεν ξέρω πιο.. Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω και κάποιο Nordost...

audio note m3 klimo merlin να κρατησει το τρανζίστορ κατω και να δωσει άλλο αερα και χροιεs πανω

ασχετο,αλλα λυσε μου μια απορια,γιατι χρησιμοποιεις λατινικο s αντι για τελικο ς;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα,

Πλέον βρίσκομαι σε αναζήτηση XLR διασύνδεσης μεταξύ προ-τελικού, έχω ενα πασπαρτού Mogami 2534 χρόνια τώρα, αλλά κάτι άλλο "υψηλής" κατηγορίας τιμής δεν διαθέτω, αντιθέτως με RCA.

Μου έδωσε ο καλός μου φίλος ΔημήτρηςΤοπ κάποια καλώδια για δοκιμή (CHORD, Audioquest, Straight Wire)...τον ευχαριστώ κιόλας!! Για να δούμε...

Επίσης κάπου διάβασα ανακάλυψα οτι ο Hydra 2 στο τελικό σταδιο στις μπόρνες φοράει Nordost.... δεν ξέρω πιο.. Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω και κάποιο Nordost...

εχω να σου δωσω το blue heaven,αν θες.

Οι δοκιμές συνεχίζονται ... έχουμε και organic audio (by Argento) απο τον φίλο Γιώργο και τον ευχαριστώ για τον δανεισμό...

*Να αναφέρω εδώ πόσο τυχεροί είμαστε όλοι που μεταξύ μας τουλάχιστον υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάζουμε στο σύστημα μας κάτι από άλλους συμφορουμίτες, κατά την γνώμη μου το "ματσάρισμα" είναι must, δεν λέω κάτι νέο, αλλά πολλές φορές κάνουμε μια βιαστική αγορά από ενθουσιασμό και μετά απο μια εβδομάδα λέμε "ωπ" δεν μου κάνει και άντε πάλι απο την αρχή...
Μεθοδικότητα, δοκιμή και υπομονή (:bigcry:που εγώ δεν διαθέτω) νομίζω είναι συνήγορο για το στήσιμο ενός κορυφαίου συστήματος.

Ευχαριστώ παιδιά.

Καλημέρα ομαδάρα!!

Λοιπόν θα ήθελα προτάσεις εαν έχετε κάποια εμπειρία στην διασύνδεση του ATC SCM50 με το Music Reference RM200 τελικό μου.

Ευχαριστώ!! και άντε να ξυπνάμε λίγο.... πολύ μας έριξαν πάλι οι δικοί μας εκεί πάνω!!

Να το χαιρεσαι το συστημα...
Και το τραγουδι κομματαρα...ισως ενα απο τα τοπ 3 του συγκροτηματος
Και παλι καλοακουστο

Απάντηση: Re: Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Ακομη και στο βιντεακι ακουγονται υπεροχα!

Τι α/α εχει αυτο το ηχειο στο...αρχειο σου; (οχι πως εγω παω πισω δηλ, μα σε ποιο light style!!!)