Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Τι να προτωπιάσω... μπορώ να πω οτι πλέον είμαι ήσυχος περισσότερο απο κάθε άλλη φορά... σε όλες τις μονάδες....σχεδόν...

Έχουμε hardwire όλα στο χέρι reference προενισχυτή απο την Ελληνική TLA με 6Η30, έχουμε handcraft made in Germany εκπληκτικά monoblock της Trigon Audio και φυσικά το Kharma 3.2 FE το οποίο έχει κουμπώσει εκπληκτικά στον χώρο μου και τέλος το φοβερό DAC απο τον Νίκο Πετραλία το οποίο πραγματικά στέκεται ισάξια σε ένα πάρα πολύ απαιτητικό σύνολο..
Από καλώδια έχω interconnect πλέον της Harmonix και ηχείων δοκιμάζω 2-3 αυτή τη στιγμή θα δούμε.. γιατί χρειάζομαι πλέον μόνο 40cm... οπότε θα βάλω αυτό που θα παίξει καλύτερα...

Και μόνο τα 40 εκ. της σύνδεσης εμένα μου αρκούν,χώρια τα μηχανάκια.
Ωραίο σύστημα φαίνεται παντως,μπράβο σου.

μεγειά και από μένα!

και κακώς αναφέρεις λίγα :smash: γιατί οι εντυπώσεις απλών χρηστών μας ενδιαφέρουν πάντα.

και βλέπω NOS Dac , λαμπάτος προ και SS τελικός (-οί), ο καλύτερος συνδυασμός για μένα, αν πετύχει το ταίριασμα

είναι αλήθεια ότι τα Kharma είναι τα ακριβότερα δίδρομα ηχεία;
πες μας εντυπώσεις αν θες.... από μπάσο πως τα βλέπεις σε σχέση με άλλα που έχεις ακούσει;;

και πάλι καλοάκουστα !!!

μεγειά και από μένα!

και κακώς αναφέρεις λίγα :smash: γιατί οι εντυπώσεις απλών χρηστών μας ενδιαφέρουν πάντα.

και βλέπω NOS Dac , λαμπάτος προ και SS τελικός (-οί), ο καλύτερος συνδυασμός για μένα, αν πετύχει το ταίριασμα

είναι αλήθεια ότι τα Kharma είναι τα ακριβότερα δίδρομα ηχεία;
πες μας εντυπώσεις αν θες.... από μπάσο πως τα βλέπεις σε σχέση με άλλα που έχεις ακούσει;;

και πάλι καλοάκουστα !!!
Γεια σου Κυριακο, πως τα πας με τον Calypso?
Αναφέρω λίγα εννοω σε σχεση με το παρελθόν..
Το Kharma ειναι απο τα ακριβότερο διδρομα και ειναι όντως εκπληκτικό, μια χαρά ειναι το χαμηλο του, γενικότερα μουσικό ηχεία με μεγάλες δυνατότητες ανάλυσης, με εξαιρετική καμπίνα που πραγματικά εξαφανίζεται απο τον χώρο.

Γεια σου ρε Χρησταρα παλι εκανες το θαυμα σου,λογικα τωρα πρεπει να γαζωνεις.
Αντε και μια καλυτερη πηγη,περιμενε το ifi pro.

Γεια σου ρε Χρησταρα παλι εκανες το θαυμα σου,λογικα τωρα πρεπει να γαζωνεις.
Αντε και μια καλυτερη πηγη,περιμενε το ifi pro.

Που εισαι ρε παιδί μου εσυ;; Έλα να πιούμε ενα καφέ.. Εσυ άλλαξες τιποτα;;
* μην το υποτιμάς το DAC, αποτε θέλεις το ακους..

Που εισαι ρε παιδί μου εσυ;; Έλα να πιούμε ενα καφέ.. Εσυ άλλαξες τιποτα;;
* μην το υποτιμάς το DAC, αποτε θέλεις το ακους..

εσυ ειπες για πηγη παραπανω,
να το κανονισουμε οποτε θες στειλε πμ,
οχι δεν εχω πειραξει γιατι απλα δεν εχω χρονο,και εχει αλλαξει η ρουτινα μου,αλλα οπου ναναι θα επανελθω στον στιβο :)

Άντε Θεόδωρε... Καιρός ειναι.. Εισαι χομπίστας με αντίληψη, σε θελω με ανάλογο σύστημα..

Μιας και δρόσισε σήμερα και μου ανέβηκε η διάθεση ας συνεχίσουμε λίγο το ταξίδι...του νήματος...

Μετά απο την πραγματική ευχάριστη συμβίωση με το Kharma την θέση του την πήρε το Wilson Watt Puppy 6.... το θέμα είναι υπάρχει ακόμα ... ή έπεσε στα σκληρά δόντια του κλασικού πλέον "Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!" ... δεν μπορώ να σας πω ακόμα...:devil-smiley-029:

Πάντως μιλάμε για το απόλυτο κλασικό Αμερικάνικο ηχείο με ανάλογο ήχο... ασύλλυπτη καμπίνα (νεκρή), κατασκευάρα, απαράμμιλο χαμηλό για το μέγεθος....απο και και πέρα κάποια άλλα στοιχεία είναι προς συζήτηση....μιλώντας πάντα για την κατηγορία τιμής...

PxtmI0A.jpg