Καλησπέρα συγκάτοικοι στην "τρέλα".
Χαίρομαι πού είμαστε εδώ όλοι μαζί να μιλάμε για το αγαπημένο μας χόμπι, ξεχνώντας όσο γίνεται τα προβλήματα της καθημερινότητας μας.
Λοιπόν ας ξεκινήσω το θέμα που με αποσχολεί, που θέλω με την βοήθεια σας να καταλήξω στην ολοκλήρωση του ταλαιπωρημένου νεανικού συστήματος μου.
Να κάνω μια μικρή αναδρομή.
Είχα πάρει:
Συνδιασμό πρό τελικό NAD 165BEE & NAD 275BEE (2Χ150)
Και Klipsch RF 7 Classic.
Πηγή: rDAC (Arcam)
Transport (Marantz 5004)
Interconnects: Όλα της monster(κατηγορία των 50 ευρώ).
Καλώδια ηχείων: Synergistic Research (σειρά Deco, περίπου κατηγορία τιμής 100 ευρώ το μέτρο).
Έλα όμως που οι εποχές έχουν ευκαιρίες, και βρήκα το ηχείο της επικεφαλίδας (Hyperion 968), και το τσίμπησα... (μετά απο πολύ διάβασμα αλλά φυσικά και προσωπική ακρόαση).
Οπότε εδω ξεκινάει η ολική μου αναβάθμιση, με βάση πλέον το ηχείο.
Κάτι είναι και αυτό, τουλάχιστον έχω ένα σταθερό μπούσουλα.
Οπότε εδώ και ένα μήνα και μετά απο προσωπική έρευνα, είμαι σε θέση να σας παραθέσω κάποιες προτάσεις-ερωτήματα, ώστε να μου πείτε και την δικιάς άποψη-γνώμη-διαφωνία.
Θα το αναλύσω σε επιμέρους κατηγορίες.
A) Ενισχυτής [(budget ~ 3000 (demo-used καταστάσεις),(transistor ή λάμπα, δέν έχω πρόβλημα)
Β) Καλώδια [(ηχείων-ρεύματος-ιnterconnects) (budget ~ 1000e)(demo-used καταστάσεις)]
Γ) Στήσιμο [στο χώρο μου π.χ (αλλαγή θέσης, βοήθεια "πατήματος"(π.χ μάρμαρο). (budget ~ 500e)] (**θα παραθέσω αναλυτικές φωτογραφίες του χώρου)
Δ) Πηγές [(Dac & Analoque ''way''(θέλω να το ρίξω στο βινύλιο και να αφήσω τα ''cd'', πίσω για πάντα) (Του ''κουτιού'' καταστάσεις). (budget ~ 1500e)]
Οπότε ήρθε η ώρα να σας πώ κάποια συγκεκριμένα πράγματα που έχω βρεί μετα απο ψάξιμο και προτάσεις.
Ενισχυτές:
1)Transistor:
a)Classe CAP 2100 (2Χ100) ολοκληρωμένος (2900e)
b)Aaron: πρό.ΝΟ.22 Cineast - τελ. Νο.3 Millennium
2)Λαμπα:
a)Unison research S6 (1600e) EL 34-type valves
b)Unison research S8 (2200e) 845 triode valve
Καλώδια:
a)argent(της organic audio) απο πρόταση
b)audioquest
Πλατό:
a)Project 2xperience (1000e)
AYTA!!
Κάπου εδώ τελειώνω εγώ και αναλαμβάνετε ΕΣΕΙΣ:
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Χαίρομαι πού είμαστε εδώ όλοι μαζί να μιλάμε για το αγαπημένο μας χόμπι, ξεχνώντας όσο γίνεται τα προβλήματα της καθημερινότητας μας.
Λοιπόν ας ξεκινήσω το θέμα που με αποσχολεί, που θέλω με την βοήθεια σας να καταλήξω στην ολοκλήρωση του ταλαιπωρημένου νεανικού συστήματος μου.
Να κάνω μια μικρή αναδρομή.
Είχα πάρει:
Συνδιασμό πρό τελικό NAD 165BEE & NAD 275BEE (2Χ150)
Και Klipsch RF 7 Classic.
Πηγή: rDAC (Arcam)
Transport (Marantz 5004)
Interconnects: Όλα της monster(κατηγορία των 50 ευρώ).
Καλώδια ηχείων: Synergistic Research (σειρά Deco, περίπου κατηγορία τιμής 100 ευρώ το μέτρο).
Έλα όμως που οι εποχές έχουν ευκαιρίες, και βρήκα το ηχείο της επικεφαλίδας (Hyperion 968), και το τσίμπησα... (μετά απο πολύ διάβασμα αλλά φυσικά και προσωπική ακρόαση).
Οπότε εδω ξεκινάει η ολική μου αναβάθμιση, με βάση πλέον το ηχείο.
Κάτι είναι και αυτό, τουλάχιστον έχω ένα σταθερό μπούσουλα.
Οπότε εδώ και ένα μήνα και μετά απο προσωπική έρευνα, είμαι σε θέση να σας παραθέσω κάποιες προτάσεις-ερωτήματα, ώστε να μου πείτε και την δικιάς άποψη-γνώμη-διαφωνία.
Θα το αναλύσω σε επιμέρους κατηγορίες.
A) Ενισχυτής [(budget ~ 3000 (demo-used καταστάσεις),(transistor ή λάμπα, δέν έχω πρόβλημα)
Β) Καλώδια [(ηχείων-ρεύματος-ιnterconnects) (budget ~ 1000e)(demo-used καταστάσεις)]
Γ) Στήσιμο [στο χώρο μου π.χ (αλλαγή θέσης, βοήθεια "πατήματος"(π.χ μάρμαρο). (budget ~ 500e)] (**θα παραθέσω αναλυτικές φωτογραφίες του χώρου)
Δ) Πηγές [(Dac & Analoque ''way''(θέλω να το ρίξω στο βινύλιο και να αφήσω τα ''cd'', πίσω για πάντα) (Του ''κουτιού'' καταστάσεις). (budget ~ 1500e)]
Οπότε ήρθε η ώρα να σας πώ κάποια συγκεκριμένα πράγματα που έχω βρεί μετα απο ψάξιμο και προτάσεις.
Ενισχυτές:
1)Transistor:
a)Classe CAP 2100 (2Χ100) ολοκληρωμένος (2900e)
b)Aaron: πρό.ΝΟ.22 Cineast - τελ. Νο.3 Millennium
2)Λαμπα:
a)Unison research S6 (1600e) EL 34-type valves
b)Unison research S8 (2200e) 845 triode valve
Καλώδια:
a)argent(της organic audio) απο πρόταση
b)audioquest
Πλατό:
a)Project 2xperience (1000e)
AYTA!!
Κάπου εδώ τελειώνω εγώ και αναλαμβάνετε ΕΣΕΙΣ:
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.