Δαμιανός Δημητριάδης Supreme Member 18 June 2006 3,713 Άγιος Δημήτριος 16 January 2009 #21 Διονύση ευχαριστούμε. Να παραθέσω εδώ και τα Εισαγωγή στον Κοριολανό Σονάτα Kreutzer που σου έχουν διαφύγει. Last edited: 16 January 2009
Διονύση ευχαριστούμε. Να παραθέσω εδώ και τα Εισαγωγή στον Κοριολανό Σονάτα Kreutzer που σου έχουν διαφύγει.
Skakinen AVClub Fanatic 22 November 2006 10,365 Αθήνα 16 January 2009 #22 Δαμιανέ ευχαριστώ. Την Kreutzer την είχα υπόψη μου αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού οπότε και ξέφυγε. Έχω σκοπό να φτιάξω ένα index ανά συνθέτη (έχω ήδη ξεκινήσει από τους μείζονες με κατεύθυνση στους ελάσσονες).
Δαμιανέ ευχαριστώ. Την Kreutzer την είχα υπόψη μου αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού οπότε και ξέφυγε. Έχω σκοπό να φτιάξω ένα index ανά συνθέτη (έχω ήδη ξεκινήσει από τους μείζονες με κατεύθυνση στους ελάσσονες).
Skakinen AVClub Fanatic 22 November 2006 10,365 Αθήνα 16 January 2009 #23 BEETHOVEN Symphony no 1 Symphony no 2 Symphony no 4 Symphony no 6 (Carlos Kleiber) Symphony no 7 (Carlos Kleiber) Symphony no 8 Symphony no 9 (Furtwangler) Εισαγωγή στον Κοριολανό Missa Solemnis Piano sonata 17 op.31/2 ''Tempest'' Piano sonata 18, op.31/3 Piano sonata 23 op.57 ''Apassionata'' (Solomon) Piano sonata 27, op. 90 Piano sonata 29, op.106 ''Hammerklavier'' (Solomon) Piano sonata 32 op.111 Diabelli variations Variations and Bagatelles Piano Concerto no 1 Piano Concerto no 3 Piano Concerto no 5 Violin Sonata 9 op.47 ''Kreutzer'' Cello Sonatas The Late String Quartets (12-16)
BEETHOVEN Symphony no 1 Symphony no 2 Symphony no 4 Symphony no 6 (Carlos Kleiber) Symphony no 7 (Carlos Kleiber) Symphony no 8 Symphony no 9 (Furtwangler) Εισαγωγή στον Κοριολανό Missa Solemnis Piano sonata 17 op.31/2 ''Tempest'' Piano sonata 18, op.31/3 Piano sonata 23 op.57 ''Apassionata'' (Solomon) Piano sonata 27, op. 90 Piano sonata 29, op.106 ''Hammerklavier'' (Solomon) Piano sonata 32 op.111 Diabelli variations Variations and Bagatelles Piano Concerto no 1 Piano Concerto no 3 Piano Concerto no 5 Violin Sonata 9 op.47 ''Kreutzer'' Cello Sonatas The Late String Quartets (12-16)
Κωστας Λυμπεροπουλος AVClub Fanatic 17 June 2006 14,350 16 January 2009 #24 Skakinen said: Έχω σκοπό να φτιάξω ένα index ανά συνθέτη (έχω ήδη ξεκινήσει από τους μείζονες με κατεύθυνση στους ελάσσονες). Click to expand... Τον Αμεντέο με ποιούς θα τον βάλεις; Με τους μείζονες ή με τους ελάσσονες; Πρόσεχε καλά κακομοίρη μου, αυτό μόνο σου λέω :grandpa:
Skakinen said: Έχω σκοπό να φτιάξω ένα index ανά συνθέτη (έχω ήδη ξεκινήσει από τους μείζονες με κατεύθυνση στους ελάσσονες). Click to expand... Τον Αμεντέο με ποιούς θα τον βάλεις; Με τους μείζονες ή με τους ελάσσονες; Πρόσεχε καλά κακομοίρη μου, αυτό μόνο σου λέω :grandpa:
Τσάκωνας Βασίλης Supreme Member 10 July 2006 5,257 Θεσσαλονίκη 16 January 2009 #25 οφ τόπικ Δεν νομίζω πως ένας τέτοιος μπούσουλας θα βοηθούσε πολύ Εγώ πιστεύω πως πιό ωφέλιμο είναι το αντίθετο, το χύμα. Άθελά μας, ψάχνοντας, ανακαλύπτουμε έτσι και καινούργιους κόσμους. Μπαίνεις μέσ'στο "ΜΟΥΣΙΚΗ" και αρχίζεις να κολυμπάς
οφ τόπικ Δεν νομίζω πως ένας τέτοιος μπούσουλας θα βοηθούσε πολύ Εγώ πιστεύω πως πιό ωφέλιμο είναι το αντίθετο, το χύμα. Άθελά μας, ψάχνοντας, ανακαλύπτουμε έτσι και καινούργιους κόσμους. Μπαίνεις μέσ'στο "ΜΟΥΣΙΚΗ" και αρχίζεις να κολυμπάς
Σπύρος Σούρλας AVClub Fanatic 17 June 2006 62,715 Χολαργός 16 January 2009 #26 Πάντως εάν κάνει το ´χτένισμα´ο Διονύσης θάναι σημαντικη προσφορά στην Κατηγορία.. Εχει μείνει και το index πίσω οπότε χρήσιμο μού φαίνεται... Βασίλη μου άμα θέλει κάποιος να κολυμπήσει κολυμπάει ....Και απότι φαίνεται έχουμε μάθει πολλοί κολύμπι πλέον.
Πάντως εάν κάνει το ´χτένισμα´ο Διονύσης θάναι σημαντικη προσφορά στην Κατηγορία.. Εχει μείνει και το index πίσω οπότε χρήσιμο μού φαίνεται... Βασίλη μου άμα θέλει κάποιος να κολυμπήσει κολυμπάει ....Και απότι φαίνεται έχουμε μάθει πολλοί κολύμπι πλέον.
Skakinen AVClub Fanatic 22 November 2006 10,365 Αθήνα 16 January 2009 #27 Κωστας Λυμπεροπουλος said: Τον Αμεντέο με ποιούς θα τον βάλεις; Με τους μείζονες ή με τους ελάσσονες; Πρόσεχε καλά κακομοίρη μου, αυτό μόνο σου λέω :grandpa: Click to expand... έλα , έλα... κρυάδες... :icon15: Καλά :smile: , θα ρωτήσω τον Δημήτρη τον Ιωάννου να μου πει...
Κωστας Λυμπεροπουλος said: Τον Αμεντέο με ποιούς θα τον βάλεις; Με τους μείζονες ή με τους ελάσσονες; Πρόσεχε καλά κακομοίρη μου, αυτό μόνο σου λέω :grandpa: Click to expand... έλα , έλα... κρυάδες... :icon15: Καλά :smile: , θα ρωτήσω τον Δημήτρη τον Ιωάννου να μου πει...