μα δε σκίσαμε τίποτα.
τα αυτονόητα λέμε.
καλώς ή κακώς μια απάντηση σε ένα σχετικά επείγον θέμα πέντε και χρόνια μετά δεν προσφέρει τίποτα απολύτως
Το σκίσατε βρε...
Τις αιτιολογήσεις τις βλέπει μόνο αυτός που αποκλείεται.
Δεν αμφισβητώ την καλή κρίση και προαίρεση των διαχειριστών αλλά θα ήταν προς όφελος όλων μας να υπήρχε μεγαλύτερη διαφάνεια σε τέτοια ευαίσθητα θέματα. Just my 2c.
Σύμφωνοι, λογικό αυτό που λες. Αλλά κατά τη γνώμη μου έτσι στιγματίζεται κάποιος χωρίς να μπορεί καν να υπερασπιστεί εαυτόν.
Sorry για το off-topic και αισθάνομαι και άσχημα που μου απαντάς εσύ Σωκ που ξέρω ότι είσαι πολύ ευαίσθητος σε τέτοια θέματα.
Πάντως για μένα αν λεφτά υπηρχαν θα ηταν επίκαιρο.
Ταπετσαρία vinyl κάμει τιποτις;
Έχω και μια με γυαλί στη πρωτη ανάκλαση απο πίσω... Το πιατινι σκάει δυο φορες. Σαν τον ταχυδρόμο.
αν είναι να το επαναφέρουμε για σένα ευχαρίστως.
Αλλά να απαντάμε στον φίλο που πιθανότατα πάντρεψε και το παιδί του....δε λέει.
Μπορεις να περασεις plastidip το τζαμι να γινει (η επιφανεια του) απο καουτσουκ. Ισως βοηθαει
Μπορεις να περασεις plastidip το τζαμι να γινει (η επιφανεια του) απο καουτσουκ. Ισως βοηθαει
![]()
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
είναι see through αυτό?
Αν δεν είναι λείο και το κάνει με ασύμμετρα βουναλάκια (μπαμπάτσικα) θα πετύχει λίγο τυχαίο scattering.
Από το σκέτο γυαλί καλύτερο πάντως.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.