#@george@#
AVClub Addicted Member
- 1 April 2010
- 1,903
Σωστός!!!Ναι αυτο ειναι hammond.
Αλλα ο χαρακτηριστικος τους ήχος ηταν το vox continental.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
Σωστός!!!Ναι αυτο ειναι hammond.
Αλλα ο χαρακτηριστικος τους ήχος ηταν το vox continental.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
ευχαριστώ.."Keep Me Hangin' On" live, με Hammond, απ' τους Vanilla Fudge
άλλη φιλοσοφία, ευρωπαϊκός ήχος, μικρότερη εμπορική διάθεση, άλλο κοινό, περισσότεροι ήχοι αλλά αρκετά μακρυά από hammond. Για τον πολύ κόσμο διαφορές που δεν ενδιαφέρουν αλλά όχι το real thingεπειδή μπερδεύτηκα λίγο, αυτό το όργανο στο συγκεκριμένο video, είναι κλώνος;
Οι καλοί δίσκοι με 'τα βαριά ονόματα' είναι σπίτι ...άλλη φιλοσοφία, ευρωπαϊκός ήχος, μικρότερη εμπορική διάθεση, άλλο κοινό, περισσότεροι ήχοι αλλά αρκετά μακρυά από hammond. Για τον πολύ κόσμο διαφορές που δεν ενδιαφέρουν αλλά όχι το real thing
Α βρε Supersonic, από 1986 έχω να το κουβεντιάσω! Τα σέβη μου![]()
Άραγε να σχολιάσουμε ή ξεφεύγουμε απ' το νήμα; Επειδή ο τίτλος είναι :Στην Ευρώπη αντίστοιχη δόξα με το Hammond γνώρισε η Ιταλική εταιρεία Farfisa με παρόμοιο ηχόχρωμα. Πολλά γνωστά group της εποχής χρησιμοποίησαν όργανα της Farfisa στις ηχογραφήσεις τους όπως οι Pink Floyd και οι B-52
Υπήρχε και έκδοση με δύο κλαβιέ όπως το Hammond
Άραγε να σχολιάσουμε ή ξεφεύγουμε απ' το νήμα; Επειδή ο τίτλος είναι :
"Ήχοι από το μακρινό (?) παρελθόν..." αλλά συμπληρώνει, Hammond κανείς?
Μιλώντας για σύγχρονο ενδιαφέρον για το Hammond....ας μην τα μπερδέψουμε
η φαρφίσα ήταν εντελώς άλλο κεφάλαιο, ιδιαίτερα λαμπρό στην ελληνική λαϊκή μουσική
ίσως σε άλλο νήμα
Πολύ σωστά. Όσο για το ... ιδιαίτερα λαμπρό στην ελληνική λαϊκή μουσική ... ε, αυτό ξανά πες το ή καλύτερα ξανά γράψε το!!!!!!ας μην τα μπερδέψουμε
η φαρφίσα ήταν εντελώς άλλο κεφάλαιο, ιδιαίτερα λαμπρό στην ελληνική λαϊκή μουσική
ίσως σε άλλο νήμα
Τι λες τώρα!!! 13 λεπτά θέμα τη σήμερον ημέρα! Πάντως αν μου έλεγες ότι είναι μία διαφορετική πρόταση από τους Jethro Tul θα το πίστευα.Μιλώντας για σύγχρονο ενδιαφέρον για το Hammond....
Tσιφ ρίξε μια....αυτιά σε αυτούς
Δικά μας παιδιά, δίσκος που δεν έχει κλείσει μήνα ακόμα και-μεταξύ άλλων-έχει μπόλικο από δαύτο....
Γράφω γι'αυτούς και εδώΤι λες τώρα!!! 13 λεπτά θέμα τη σήμερον ημέρα! Πάντως αν μου έλεγες ότι είναι μία διαφορετική πρόταση από τους Jethro Tul θα το πίστευα.
Με το που ξεκίνησε σ' αυτούς πήγε η σκέψη μου. Βέβαια στην πορεία «αλλάζει» ο ήχος τους. Και στο 11:00 περίπου το γνωστό «σχήμα»
Στο πρώτο μέρος που δεσπόζει το Hammond, ακούγεται τόσο καθαρό που μάλλον είναι VST inst. Ο supersonic, νομίζω είναι ο πιο κατάλληλος για να το πει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.