Ηχοληψία - Sound recording

Παρέλαβα προχθές το (δυσεύρετο πλέον, μια και σε συνδυασμό με την γενικότερη έλλειψη ηλεκτρονικών parts κάθε είδους και την overwhelming ζήτηση, ο κατασκευαστής έχει "γονατίσει") Tentacle Sync Track E, μαζί με το αδελφάκι του Sync E.
Αντικατέστησαν τα τίμια Tascam DR-10L, μετά την τραυματική εμπειρία που είχα κατά την οποία έπρεπε να συγχρονίσω ήχο από 2x DR-10L με footage μίας εβδομάδας για ένα ποδηλατοταξιδιωτικό project που κάναμε πέρυσι το καλοκαίρι.
Νομίζω ότι με τα Tentaclesync Track E (από ένα πάνω σε κάθε ποδηλατη) έχω ξεμπερδέψει με αυτό το θέμα. Και το 32bit float επίσης λύνει χέρια πίστεύω.

Επίσης, επειδή τα cold shoe mounts για το Sync E που δίνει η εταιρία είναι αδικαιολόγητα ακριβά, σχεδίασα και εκτύπωσα ένα δικό μου (αντιγραφή ουσιαστικά αυτού της Lanparte). Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει, αλλά, οκ, σε δουλειά να βρισκόμαστε :p

IMG_20210523_141752.jpg

• Like
Reactions: kbouk and Kosh
Ωραια τα tentacle (τα απλα) τα δοκιμασα για 3πλο συγχρονισμο και ειναι απλα εξαιρετικα και πολυ απλα στην χρηση τους

Βγηκε και ενα ωραιο μικρο μικροφωνακι απο την Deity

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Screenshot-2021-07-11-at-4.55.04-PM-740x687.jpg
Screenshot-2021-07-11-at-4.58.06-PM-740x410.jpg

Σουπερ ιδεα για τα μικρα μικροφωνακια και της Rode αλλα και της ΖGcine

Pocket-Wireless-Mobile-Kit-5-740x740.jpg
Pocket-Wireless-Black-Kit-1-600x600.jpg

Πολυ ενδιαφερουσα προταση φορητου ασυρματου συστηματος με μικροφωνο και διαφορα καλουδια απο την εξαιρετικη Deity

rode-colour-set-2-beatuy-carton-september-2021-1080x1080-rgb-1300x750.jpg

Το κλιπακι με τον μαγνητη ειναι εκπληκτικα χρησιμο. Το πρωτο που πηρα.

• Like
Reactions: evanfotis
Τα μαγνητικά κλιπακια κάνουν και για τη πρώτη φουρνια Go σωστά;

Νεος εγγραφεας 8 καναλιων ( 6 εισοδοι εξωτερικων πηγων και δυο ακομα για τα μικροφωνα που φερει) απο την Tascam