ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΗ ΕΞΩΠΟΡΤΑ;;

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
30,175
Παλλήνη
Βρε παιδια μηπως ξερει κανεις απο που μπορω να αγορασω μια θωρακισμενη εξωπορτα η οποια να κοβει πολλα db;

Το λεω διοτι ανακαλυψα προσφατως πως οταν βαζω δυνατα το ηχοσυστημα, ο ηχος διαφευγει μονο απο την εξωπορτα προς το κλιμακοστασιο (ευτυχως δλδ το σπιτι εχει πολυ καλη ηχομονωση).

Any ideas;

Φανταζομε οτι μπορεις σε ολους οσους κατασκευαζουν πορτες θωρακισμενες , το πολυ πολυ να ζητησεις να στη γεμισουν με πετροβαμβακα οπου δεν υπαρχει εσωτερικος μηχανησμος , στο πλαι εχουν λαστιχα ετσι κι αλλοιως και επιπλεον της λαμαρινας εχουν και καλυψη MDF μπρος πισω .

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Εχετε μηπως να προτεινετε καποιον αξιοπιστο κατασκευαστη θωρακισμενων ο οποιος πιθανα μπορει να προσθεσει πετροβαμβακα;

Γιατι δεν ρωτας τον Τασο τι εβαλε και απο που την πηρε? Μια χαρα μουγκα ειναι μολις την κλεισει -bye-

παμε στο village ρε Τακη σιγουρα θα βρουμε πορτα να σου κανει και σε τιμη τσαμπα

Τάκη, εγώ έχω την EXTRA 1 - VALIDA της SIAMO η οποία είναι ψιλοτουμπανιασμένη και παρέχει και ηχομόνωση. Για extra υλικά δεν έχεις να χάσεις τίποτα να τους κάνεις μια ερώτηση. Πολύ σημαντικό στοιχείο σε αυτούς είναι πως φτιάχνουν τις διαστάσεις κατά παραγγελία. -bye-

http://www.siamo.gr/details2.php?la...eid=12&open1=9&open2=12&open3=&thepid=4&theq=

Σίγουρα, η απολύτως φθηνότερη λύση είναι να πας στο Βίλλατζ και με 9 ευρώ να πάρεις 3 ηχομονωτικά πάνελς (οι διαστάσεις είναι 72 Χ 72 Χ 5 (Π Χ Υ Χ Β)), τα οποία σε ώρες ακροάσεων / προβολών θα αναρτάς (τρόποι υπάρχουν πολλοί, ακόμη και να τα στήσεις απλά το ένα πάνω στο άλλο) στην πόρτα σου.

Εγγυημένα θα έχεις μεγάλη μείωση του επιπέδου θορύβου που 'διαρρέει' από την εξώπορτα σου. (Το εφήρμοσα στον υπόγειο χώρο μου για να μην ενοχλώ την σύζυγο και τα τέκνα που κυκλοφορούν στο υπόλοιπο σπίτι, όταν ακούω τα τρελλά μου). Μετά το πέρας των ακροάσεων τα μαζεύεις /αποθηκεύεις και είσαι έτοιμος.

Τάκη, έχεις δοκιμάσει να βάλεις ένα πανάκι στο κάτω μέρος της πόρτας;
Οι θβρακισμένες πόρτες συνήθως έχουν καλή ηχομόνωση, το πρόβλημα είναι το κενό που αφήνουν στο κάτω μέρος. Στο πλαϊνά κι επάνω υπάρχει λάστιχο υποθέτω.

Σίγουρα, η απολύτως φθηνότερη λύση είναι να πας στο Βίλλατζ και με 9 ευρώ να πάρεις 3 ηχομονωτικά πάνελς (οι διαστάσεις είναι 72 Χ 72 Χ 5 (Π Χ Υ Χ Β)), τα οποία σε ώρες ακροάσεων / προβολών θα αναρτάς (τρόποι υπάρχουν πολλοί, ακόμη και να τα στήσεις απλά το ένα πάνω στο άλλο) στην πόρτα σου.

Εγγυημένα θα έχεις μεγάλη μείωση του επιπέδου θορύβου που 'διαρρέει' από την εξώπορτα σου. (Το εφήρμοσα στον υπόγειο χώρο μου για να μην ενοχλώ την σύζυγο και τα τέκνα που κυκλοφορούν στο υπόλοιπο σπίτι, όταν ακούω τα τρελλά μου). Μετά το πέρας των ακροάσεων τα μαζεύεις /αποθηκεύεις και είσαι έτοιμος.

Στο Village? Στα σινεμά εννοείς? Δλδ πάει όποιος θέλει και ζητάει αυτό και του το δίνουν? Από που ακριβώς το ζητάμε?

Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο να δίνουν τέτοια πράματα εκεί και φοβάμαι μην με κοιτάνε σαν εξωγήινο! :)

Απάντηση: Re: ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΗ ΕΞΩΠΟΡΤΑ;;

Στο Village? Στα σινεμά εννοείς? Δλδ πάει όποιος θέλει και ζητάει αυτό και του το δίνουν? Από που ακριβώς το ζητάμε?

Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο να δίνουν τέτοια πράματα εκεί και φοβάμαι μην με κοιτάνε σαν εξωγήινο! :)

Έχεις χάσει επεισόδια...
Τα Village πουλήθηκαν και υπάρχει διάλυση... Πάς διαλέγεις κι αγοράζεις ότι θές σε τιμές χώμα. Καρέκλες με 15 Ευρώ....
Τρέχα !!!
icon12.gif

Re: Απάντηση: Re: ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΗ ΕΞΩΠΟΡΤΑ;;

Έχεις χάσει επεισόδια...
Τα Village πουλήθηκαν και υπάρχει διάλυση... Πάς διαλέγεις κι αγοράζεις ότι θές σε τιμές χώμα. Καρέκλες με 15 Ευρώ....
Τρέχα !!!
icon12.gif

Α στο καλό!!! Δεν είχα ιδέα, ευχαριστώ, θα πάω!!!

-bye-