Ηχομπαρα βοηθεια...

chrkor7

New member
18 December 2020
34
Καλησπερα εχω μια c1 και θελω να αγορασω μια ηχομπαρα.το διαθεσιμο ποσο ειναι μαξ 350 το πολυ 400 .τι μου προτεινετε?

Άμα θες Atmos, τότε οι σίγουρες επιλογές είναι η Signa S4 και η Denon S-517.
Αν δες θες Atmos, η JBL Bar 2.1 Deep Bass παραμένει μια καλή επιλογή.

Από τις ηχομπάρες κατασκευαστών τηλεοράσεων, η Samsung τα πάει καλύτερα σε αυτή την κατηγορία.

Υποστηριζει η c1 atmos? απ οτι εχω καταλαβει δεν υποστηριζει χωρις να ειμαι κ σιγουρος

Υποστηριζει η c1 atmos? απ οτι εχω καταλαβει δεν υποστηριζει χωρις να ειμαι κ σιγουρος

Για όσους δεν έχουν τηλεόραση που υποστηρίζει Atmos, δηλαδή να στέλνει ήχο Atmos στην ηχομπαρα μέσω ,eARC, τότε κοιτάνε μια ηχομπαρα με Atmos με HDMI in, όπου εκεί μπορούν να συνδέσουν μια εξωτερική πηγή που παίζει Atmos.
Αυτό ακριβώς εξυπηρετεί η Denon S-517 σε σχέση με την Polk Signa S4

Ναι, υποστηρίζει Atmos η C1.

Για όσους δεν έχουν τηλεόραση που υποστηρίζει Atmos, δηλαδή να στέλνει ήχο Atmos στην ηχομπαρα μέσω ,eARC, τότε κοιτάνε μια ηχομπαρα με Atmos με HDMI in, όπου εκεί μπορούν να συνδέσουν μια εξωτερική πηγή που παίζει Atmos.
Αυτό ακριβώς εξυπηρετεί η Denon S-517 σε σχέση με την Polk Signa S4

Υπάρχει και μια ακόμα εναλλακτική, το HDfury Arcana που σου δίνει είσοδο HDMI με eARC/ARC για όποιον έχει ηχομπάρα που έχει μόνο HDMI ARC και δεν έχει HDMI in η ηχομπάρα όπως π.χ. η Sonos Beam.
( θες βεβαίως και εξωτερική πηγή )

Υπάρχει και μια ακόμα εναλλακτική, το HDfury Arcana που σου δίνει είσοδο HDMI με eARC/ARC για όποιον έχει ηχομπάρα που έχει μόνο HDMI ARC και δεν έχει HDMI in η ηχομπάρα όπως π.χ. η Sonos Beam.
( θες βεβαίως και εξωτερική πηγή )

Το οποίο όμως είναι ένα κουτί ακόμα και κοστίζει όσο μια ηχομπάρα.

• Like
Reactions: CptBill
Αν πάρεις κάποια μπάρα συγκεκριμένη όμως μόνο με HDMI Out και όχι in, είναι μονόδρομος.
Προφανώς προτείνεται μόνο αν υπάρχει ήδη η μπάρα, ή θέλει σώνει και καλά να πάει κανείς σε συγκεκριμένη μπάρα που έχει τον εξής περιορισμό.

Φυσικά αν πρόκειται για κάποια premium ηχομπάρα όπως π.χ. η Sonos ARC δεν το σκέφτεται κάποιος.

Στην οικονομική κατηγορία που γίνεται σε όλα οικονομία όμως η επιλογή για κάποιον είναι να δώσει 50 ευρώ παραπάνω και να βρει το HDMI in σε ηχομπάρα.

Εννοείται.
Ή ακόμα και με οπτική που λέει ο λόγος (χάνοντας βεβαίως Ατμούς Χ-ορκισμούς και Ωρο-3D :D )